Nako Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 midye bir tür vajinaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 mezhep taklidi var bi de favorim. mesela hanifisin, kayalık biyerde kaldın ortamda sadece midye var. hop şafii oluyon midyeyi yiyon. sonra tekrar hanifisin. şüphesiz islam kolaylıklar dini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 evet mantıklı olan açlıktan ölmek çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Arkadaş canımı çektirdiniz biz de erkek çocuğuyuz bir tarafım şişmeden eve giderken alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Valeron said: inyormaynd said: BlaCk said: Midyecilik mardin'lilerin default mesleği ya. Hahaha kasgfkajsfh doğru diyo abi tezgahtaki midyecilerin 10'da 8'i mardin'li. hayır mardinin midye ile herhangi bi bağlantısıda yok ama adamlar gönül vermiş Onların hepsi kumkapı,samatya fln oralarda oturuyor. Üretim yerleri de orada ki evler... Merdaneli çamaşır makinasında üretiyorlar diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 İzmir piyasası da mardinlilerin elinde, hatta komşu illerede takılıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 sonuç olarak bütün piyasa bunlarda yani abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Bu işin mafyası bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 sadece izmir değil heryerdeki midyeciler mardinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Valeron said: fenn said: Valeron said: mardinin midye ile herhangi bi bağlantısıda yok ama adamlar gönül vermiş para mardinli mi para vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ağır metal zehirlenmesinden genç yaşta göçersiniz bir oturuşta 10larca yiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 örnek var mı cok midye yedi ağır metal zehirlenmesinden öldü diye gösterebileceğin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Midye pistir ama yemesi güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Masakari said: var link, isim, kaynak, delil, gazete küpürü vs. pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Shellfish_poisoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Minamata_disease said: Minamata disease was first discovered in Minamata city in Kumamoto prefecture, Japan, in 1956. It was caused by the release of methylmercury in the industrial wastewater from the Chisso Corporation's chemical factory, which continued from 1932 to 1968. This highly toxic chemical bioaccumulated in shellfish and fish in Minamata Bay and the Shiranui Sea, which, when eaten by the local populace, resulted in mercury poisoning. While cat, dog, pig, and human deaths continued for 36 years, the government and company did little to prevent the pollution. The animal effects were severe enough in cats that they came to be called "dancing cat fever."[1] As of March 2001, 2,265 victims had been officially recognised (1,784 of whom had died)[2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 fistanın sevmeyenleri kolları sıvamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 1 tutam maydonoz yiyoruz arkadaslar o zaman geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yeşilköyde midye no forls var 1 lira ama bira fln var güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 fenn said: Valeron said: fenn said: Valeron said: mardinin midye ile herhangi bi bağlantısıda yok ama adamlar gönül vermiş para mardinli mi para vermiş espiri yapmadım ki arkadaş anlamadım söylediğini para mı veriyolar mardin'lielr bu işleri yapmak için birilerine o anlamda söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 MasterHapLo said: warimathras said: 2 yıl önce izmit'in kandıra ilçesinde bulunan kumcağız beldesine tatile gitmiştim. sahilde takılırken askerden bi arkadaşımın plajda midye sattığını gördüm. (eleman mardinli ve sülalecek midyeci bunlar izmit tren istasyonunun orda da dükkanları var) hoşbeş sohbet falan ettik. sonra midye ikram edeyim size dedi ve 250 tane falan midye verdi sağolsun. bari limonların parasını vereyim dedim onu bile almadı. yarım saat içinde 3 arkadas o kadar midyeyi boğduk. bu da benim böyle bir anımdır :) karasu degil miydi o? Karasu Adapazarının ilçesi, Kandıra İzmitin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bırakın ya orayı burayı var mı midyeci bildiğiniz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Valeron said: leydiiz and centilmın ataşehirde oturuyoz,bu civarlarda mümkünse ucuz ama güzel midye dolma yapan yer varmıdır bildiğiniz ? (şampiyon falan 75 kuruştan satıyor pahalı doğal olarak) şöyle abanıp dolma yiyesimiz var Aynı sorunu yaşıyorum, Atalar sitesindeyim, şampiyon tanesini 0.90tl den satıyor. geçen gün 25 tane falan aldım kebap yer gibi para verdim. Ucuz ve güzel olan yer yok. En azından yemeksepetinde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 midye dolma adam öldürmez. maksimum sıçırtır 1-2 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar