Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Kadinlara cekici gelmiyoruz olm sdf. Neyse bu aralar bi kizla hasir nesirim 22 yasinda , artik genc gideyim bi 10 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 İşte sadece ağır zenginlerde görünen +10-20 yaş ilişkilerini tadtırabilecek kapasite sağlaması bile güzel ahahah. Bence über bir özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Demek ki bu konuda yalnız değilmişim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 MasterHapLo said: photoshop mu bu? Idk. Ama sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ben sakal bırakıyorum bu yüzden dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 sakal+bıyık çözüm, bende kestiğim zaman çıtır oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Aras gibi sakalim ciksa ne guzel olurdu lan. O da cikmiyo. Ergen sakal biyigi hala. Lan orta birdeyken de ayni sakal vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 cilet vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 olm 22 yaşında hala jilet vurmayan adamlar tanıyodum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Arastaki sakal 2 3 kisiye yeter bir sakal gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Bi de bendeki en gereksiz sakal tipinden. Boyle cok sert, zimpara gibi ama az ve seyrek. O yuzden surekli trasli geziyorum. Gilette reklaminda oynatirlar yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bende askere kadar jilet dokundurmadım birleşmese de taşıycak kadar çıkıyor asdsad lül eş sakalkardeşiyiz, seyrek kalın diken gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 uzun süre sabret bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 uzun kıllı testiese benzer çene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 MasterHapLo said: sakal biyik birlesmiyorsa klasik taktigi yapacaksin. biyik ve cene alti sakal. aynen böyle yapıyorum ben mecbur, yanları daha kısa kirli gibi bırakıyorum yoksa bildiğin önlük giydir gönder ilkokul 5e :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 MasterHapLo said: BabacumMostors said: abi bizi neyle beslediler de böyle olduk ki? yemin ediyorum ceketi kravatı takıp okula gitsek kimse sorgulamaz bir de derse gireriz de ceket kravat kalmadı kapüşonlu şeyler giyiyorlarmış artık babacum senin sirket toplantisi resmini gordum. stajyer gibi duruyorsun. oha nerede gördün be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Forum baby face doluymuş ya lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 BabacumMostors said: MasterHapLo said: BabacumMostors said: abi bizi neyle beslediler de böyle olduk ki? yemin ediyorum ceketi kravatı takıp okula gitsek kimse sorgulamaz bir de derse gireriz de ceket kravat kalmadı kapüşonlu şeyler giyiyorlarmış artık babacum senin sirket toplantisi resmini gordum. stajyer gibi duruyorsun. oha nerede gördün be? karpuz etkinliğinde görmüştür asfasda ben de gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Hepinize yetecek sakal var bende dağıtayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 serpiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/577287_10151824272229161_1046057680_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Esh said: Aras gibi sakalim ciksa ne guzel olurdu lan. O da cikmiyo. Ergen sakal biyigi hala. Lan orta birdeyken de ayni sakal vardi deme ya ben de seneye benimkiler çoşar diye ümit ediyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ümit ne komik bir kelimeymiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 http://i.imgur.com/YSqXIsz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ahahahah tespite gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar