Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulların imam hatibe dönüştürülmesi

Curunir

Öne çıkan mesajlar

Acıbadem de dört yolda Özdemiroğlu İlköğretim okulu var bilen vardır belki; hem ortaokul hem de ilkokul burası. 1 hafta önce öğrendim okulu imam hatibe çevireceklermiş. Yavaştan değiştirmeye çalışıyorlar. Neyse bir araştırayım dedim hangi okullar dönüşecek diye şöyle birşey buldum aslı var sanırım.

Kadiköy için pek iç açıcı tablo değil.

dönüşecek okullar
Sosyal ağlarda paylaş

başka bi açıdan düşününce imam hatiplere olan rağbet de arttı insanların eğilimlerinin değişmesiyle. bu rağbeti karşılamanın yolu da ya imam hatip olarak yeni okullar açmak ya da mevcut okulları imam hatibe çevirmek. hangisinin mantıklı olduğuna siz karar verin.

edit: he kadıköy olması düşündürücü tabi. ben sadece herkesin söyleyeceğini tekrarlamak istemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Demeyecek çünkü ülkenin beyin ölümü gerçekleşmiş olacak. Patronundan, işçisine hiç kimse doğa bilimleri hakkında fikir sahibi bireyler olmayacaklar. Hiç kimse 21. yüzyıla uyan bir eğitimden geçmeyecek. Edebiyatçı hocasından yazar tavsiyesi almış olmayacaklar. Resime, kitaba, müziğe yönlendirilmeyecekler. Geçmiş olsun. İmkan bulabilsekte çıksak..
Sosyal ağlarda paylaş

Doktor, mühendis, mimar, avukat vs... yetiştirmek için çocuklarımıza imam eğitimi veren bok gibi bir ülkeyiz. İmam Hatip'ten mezun olan kimse imam olmuyor, normal kolej bebesiyle eşit haklara sahip olmak istiyor. Babaları da sırf etrafa şirin gözükmek için çocuğunu bu okullara gönderiyor. İran'daki eğitim sistemi bile bizdekinden çok daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

liste şaka gibi gerçekten. aralarında k.köyün en iyi okullarıda var

benim ilkokulda vaar listede ki boş adam çook az çıkar.

ama hiç sanmıyorum yani gerçek olabilieceğini böyle bişeyin. fenerbahçenin göbeğinde en nezih semtlerin okullarından türbanlı veletler mı çıkıcak şimdi. çok ilginç.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ailelere uyarı mesajı: "Kız çocuklarınızı kontrol altına alın, erkeği rahat bırakın."

Milliyet'in haberine göre, Milli Eğitim Bakanlığı öğrenci velilerine attığı mesajla kız çocuklarının kontrol altına alınmasının ve izlenmesinin uzun vadede problemli davranışları çözeceğini belirtirken, erkek çocuklarda ise soruna yol açtığını bildirdi.

Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

lise kazanamayanlar da düz liseler kalktığı için ya mesleğe ya imam a gidiyormuş lol

@Vidar
çevirdikleri imam hatiplerin yarısından fazlası boş

aynen öyle. geçen bunla alakalı bi yazı yazdım ama paylaşmadım henüz blogdan, birebir bu senaryo yani. benim bi ufak kuzen vardı, al kazanamayınca meslek ya da ih demişler mecburen, meslek liselerini de nasıl bokluyorlar, göreceksin. yok ders almıyomuşsun yok serseri olurmuşsun falan, o yüzden 'bari yoldan çıkmasın çocuk' modundan direkt ihl'a gönderiyolar. böylece dindar neslimiz yetişiyor işte.

lise sistemi alt üst oldu ya. anadoluların bile hiç bir anlamı kalmadı birkaç tanesi dışında. çok üzücü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...