Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Acıbadem de dört yolda Özdemiroğlu İlköğretim okulu var bilen vardır belki; hem ortaokul hem de ilkokul burası. 1 hafta önce öğrendim okulu imam hatibe çevireceklermiş. Yavaştan değiştirmeye çalışıyorlar. Neyse bir araştırayım dedim hangi okullar dönüşecek diye şöyle birşey buldum aslı var sanırım. Kadiköy için pek iç açıcı tablo değil. dönüşecek okullar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 böyle saçma sapan birşey yapıcaklarına inanamıyorum ilkokul kalmıyor bu tablo ile kadıkoyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 kadıköy anadolu imam hatip var zaten orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Özdemiroğlu ilkokulu için imza kampanyası var hatta yürüyüş bile yapıldı sanırım gerçekten dönüştürücekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 başka bi açıdan düşününce imam hatiplere olan rağbet de arttı insanların eğilimlerinin değişmesiyle. bu rağbeti karşılamanın yolu da ya imam hatip olarak yeni okullar açmak ya da mevcut okulları imam hatibe çevirmek. hangisinin mantıklı olduğuna siz karar verin. edit: he kadıköy olması düşündürücü tabi. ben sadece herkesin söyleyeceğini tekrarlamak istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 lise kazanamayanlar da düz liseler kalktığı için ya mesleğe ya imam a gidiyormuş lol @Vidar çevirdikleri imam hatiplerin yarısından fazlası boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 istanbulun diğer semtlerinde de bir ton okul imam hatip e çevrildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 20 sene sonra ideolojik ortam değiştiğinde bi ton insan çöpe dönüşecek bunlar yüzünden, işsiz kalıp ağlayacaklar sonra, kimse de çıkıp lan salak anan baban zamanında seni imam hatibe göndermiş bi bok öğrenemediğinle kaldın tabi iş bulamazsın demeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 daha ne kadar çöp olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Demeyecek çünkü ülkenin beyin ölümü gerçekleşmiş olacak. Patronundan, işçisine hiç kimse doğa bilimleri hakkında fikir sahibi bireyler olmayacaklar. Hiç kimse 21. yüzyıla uyan bir eğitimden geçmeyecek. Edebiyatçı hocasından yazar tavsiyesi almış olmayacaklar. Resime, kitaba, müziğe yönlendirilmeyecekler. Geçmiş olsun. İmkan bulabilsekte çıksak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 aynen Redeagle'nin dediği gibi. karanlık ağırlaştıkça ağırlaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 birileri umut veren bişiler yazsın bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Okudumuş olduğum ilkokulun facebook'ta grubu vardı. Pek de takip etmiyordum da, tesadüfen geçen gün gördüm, o okulu da imam hatipe dönüştürmeye çalışıyorlarmış sanırım. Mezunlar napacaz nasıl engelleriz diye hararetli konuşuyorlardı. Adım adım bu yönde bir eğilim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 başbakan rol modelcikliği oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 500 üzerinden yaklaşık 400+ yapamıyorsanız gg. ya imam hatip ya meslek lisesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 karin tokluguna calisacak isci ordusu lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 ilkokulum imam hatip olmuş asdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 ne güzel, ülkemize iri ve diri teologlar gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Doktor, mühendis, mimar, avukat vs... yetiştirmek için çocuklarımıza imam eğitimi veren bok gibi bir ülkeyiz. İmam Hatip'ten mezun olan kimse imam olmuyor, normal kolej bebesiyle eşit haklara sahip olmak istiyor. Babaları da sırf etrafa şirin gözükmek için çocuğunu bu okullara gönderiyor. İran'daki eğitim sistemi bile bizdekinden çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ya doğruluğuna emin misiniz abi şaka gibi liste bu benim ilkokulum da var listede göztepenin ortasında ne edecekler ilkokulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 liste şaka gibi gerçekten. aralarında k.köyün en iyi okullarıda var benim ilkokulda vaar listede ki boş adam çook az çıkar. ama hiç sanmıyorum yani gerçek olabilieceğini böyle bişeyin. fenerbahçenin göbeğinde en nezih semtlerin okullarından türbanlı veletler mı çıkıcak şimdi. çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Acıbademdeki okulu yapıyorlar sıra sizede gelir. Çok mu lazım imam hatip burda yoo halk istemiyor ama dinleyen mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Arka bahçelerini büyütüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 said: Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ailelere uyarı mesajı: "Kız çocuklarınızı kontrol altına alın, erkeği rahat bırakın." Milliyet'in haberine göre, Milli Eğitim Bakanlığı öğrenci velilerine attığı mesajla kız çocuklarının kontrol altına alınmasının ve izlenmesinin uzun vadede problemli davranışları çözeceğini belirtirken, erkek çocuklarda ise soruna yol açtığını bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Flassh said: lise kazanamayanlar da düz liseler kalktığı için ya mesleğe ya imam a gidiyormuş lol @Vidar çevirdikleri imam hatiplerin yarısından fazlası boş aynen öyle. geçen bunla alakalı bi yazı yazdım ama paylaşmadım henüz blogdan, birebir bu senaryo yani. benim bi ufak kuzen vardı, al kazanamayınca meslek ya da ih demişler mecburen, meslek liselerini de nasıl bokluyorlar, göreceksin. yok ders almıyomuşsun yok serseri olurmuşsun falan, o yüzden 'bari yoldan çıkmasın çocuk' modundan direkt ihl'a gönderiyolar. böylece dindar neslimiz yetişiyor işte. lise sistemi alt üst oldu ya. anadoluların bile hiç bir anlamı kalmadı birkaç tanesi dışında. çok üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar