diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 resmen üzüldüm. müthiş bir reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 kola içti öldü dememiş iyi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Aynı mevzudan dolayı alakasız işler yapan kendini bitiren en az 7 kişi biliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 call centerda çalışanlara ezik demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Fistan said: kola içti öldü dememiş iyi yineahaha böyle bir şey çıkacak sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 slm. sesin güzel , senden iyi müşteri hizmetleri olur demişler de olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 müzik karın doyurmaz bu arada doğru, sonra benim arkadaş gibi millete su arıtma sistemleri falan satmaya baslarsınız adam olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 gideride var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Kola icip olmus iste ya. Yetenek mezari memleket. En yeteneklimiz cam bardak yiyen adam amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 büyüyünce Işın Karaca olacak sandım, kola içip içip şişmanlamıştır hem dedim ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Abi iyi güzel de. Çok varyasyonlu şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 yıldız asyalı mı o ya ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 harbi yıldız asyalı ya ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Esnaf said: gideride var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bu ne biçim reklam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 yıldız asyalı en son grup olaraktan şarkı söylüyodu grup mp3 mü mp5 mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 evet çok anlamlı bir reklam. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 daha bugün milliyette yıldız asyalıyla ilgili "90 lardaki çocuk ünlüler şimdi napıyor" konulu galeri vardı eski ünlüyle iligli aynı günde iki haber görürseniz bilin ki bir projeyle geliyorlar demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 aa çok anlamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ne güzel işte sigortalı işi var fena mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 1 dakika boyunca kızın yüzünü gösterdiler tanımaya çalıştım şerefsizler trollediler resmen tanıyamazsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Reklam aslinda baya yanlis lan. Hani acik acik soylemese de , call centercilari eziyo. Bu utanilacak bir sey degil ki, senin isin aonucta. Temizlikci de olsan bunu soylerken insanlarin utanip sikilmasi sirf baskalari onlari kucuk gorup asagiladiklari icin. Yasasin bagimsiz call center calisanlari haklari dernegi ! Hepinizin g.tune koyim bu arada. Telefonum susmuyo lan bitun gun. Marketinginize sokayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 benim lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Esh said: Reklam aslinda baya yanlis lan. Hani acik acik soylemese de , call centercilari eziyo. Bu utanilacak bir sey degil ki, senin isin aonucta. Temizlikci de olsan bunu soylerken insanlarin utanip sikilmasi sirf baskalari onlari kucuk gorup asagiladiklari icin. Yasasin bagimsiz call center calisanlari haklari dernegi ! Hepinizin g.tune koyim bu arada. Telefonum susmuyo lan bitun gun. Marketinginize sokayim. Call center'larin bakimsiz hayvan barinaklarindan farki yok. Cidden yazik orada calismak zorunda olanlara cunku para/efor rate'i cok cok dusuk. Bir de gunde 10-12 saat konusmak nedir ya ? Amelelik kadar agir is resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Bir kere çalışmıştım call center olarak. Hakikaten zordu çünkü şu lanet ülkede insanlarla uğraşmak kadar leş ve zor bir durum yok. Kaç kürtten küfür yedim hatırlamıyorum bile. Adam kendi cahilliğinin faturasını size kesiyor ve yarı türkçe yarı kürtçe ana avrat söverken mal mal dinlemek zorunda kalıyorsunuz ve telefonu müşterinin yüzüne kapatamıyordunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar