diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 resmen üzüldüm. müthiş bir reklam.
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Aynı mevzudan dolayı alakasız işler yapan kendini bitiren en az 7 kişi biliyorum :(
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 call centerda çalışanlara ezik demiş
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Fistan said: kola içti öldü dememiş iyi yineahaha böyle bir şey çıkacak sandım
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 slm. sesin güzel , senden iyi müşteri hizmetleri olur demişler de olabilirler.
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 müzik karın doyurmaz bu arada doğru, sonra benim arkadaş gibi millete su arıtma sistemleri falan satmaya baslarsınız adam olun
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Kola icip olmus iste ya. Yetenek mezari memleket. En yeteneklimiz cam bardak yiyen adam amk
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 büyüyünce Işın Karaca olacak sandım, kola içip içip şişmanlamıştır hem dedim ama olmadı
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Abi iyi güzel de. Çok varyasyonlu şeyler bunlar.
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 harbi yıldız asyalı ya ne oldu?
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 yıldız asyalı en son grup olaraktan şarkı söylüyodu grup mp3 mü mp5 mi ne
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 evet çok anlamlı bir reklam. lel
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 daha bugün milliyette yıldız asyalıyla ilgili "90 lardaki çocuk ünlüler şimdi napıyor" konulu galeri vardı eski ünlüyle iligli aynı günde iki haber görürseniz bilin ki bir projeyle geliyorlar demektir
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ne güzel işte sigortalı işi var fena mı?
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 1 dakika boyunca kızın yüzünü gösterdiler tanımaya çalıştım şerefsizler trollediler resmen tanıyamazsın diye
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Reklam aslinda baya yanlis lan. Hani acik acik soylemese de , call centercilari eziyo. Bu utanilacak bir sey degil ki, senin isin aonucta. Temizlikci de olsan bunu soylerken insanlarin utanip sikilmasi sirf baskalari onlari kucuk gorup asagiladiklari icin. Yasasin bagimsiz call center calisanlari haklari dernegi ! Hepinizin g.tune koyim bu arada. Telefonum susmuyo lan bitun gun. Marketinginize sokayim.
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Esh said: Reklam aslinda baya yanlis lan. Hani acik acik soylemese de , call centercilari eziyo. Bu utanilacak bir sey degil ki, senin isin aonucta. Temizlikci de olsan bunu soylerken insanlarin utanip sikilmasi sirf baskalari onlari kucuk gorup asagiladiklari icin. Yasasin bagimsiz call center calisanlari haklari dernegi ! Hepinizin g.tune koyim bu arada. Telefonum susmuyo lan bitun gun. Marketinginize sokayim. Call center'larin bakimsiz hayvan barinaklarindan farki yok. Cidden yazik orada calismak zorunda olanlara cunku para/efor rate'i cok cok dusuk. Bir de gunde 10-12 saat konusmak nedir ya ? Amelelik kadar agir is resmen.
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Bir kere çalışmıştım call center olarak. Hakikaten zordu çünkü şu lanet ülkede insanlarla uğraşmak kadar leş ve zor bir durum yok. Kaç kürtten küfür yedim hatırlamıyorum bile. Adam kendi cahilliğinin faturasını size kesiyor ve yarı türkçe yarı kürtçe ana avrat söverken mal mal dinlemek zorunda kalıyorsunuz ve telefonu müşterinin yüzüne kapatamıyordunuz.
Öne çıkan mesajlar