Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Ha bide sticky hak etti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 paypal'ımda 6.76 tl var. biri bana istediği fiyattan alsa paypal'daki paramın tamamını göndersem? olabilebiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 3x 1 dolarlık aldım hayırlısı belki ilerde trade ederim gift ederim falan. hepsini de charity e verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 sürenin bitmesine 13 gün var. şimdi arasan bankayı yarına 56 tane kredi kartı atarlar posta kutuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 sonra kadınlara kızıyorsunuz bir de alışverişte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 aslında bi tane kart var da tam kredi kartı değil. şifre işlemi falan gerekiyo. kredi kartı kullanıcısı değilim yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 sıf aldım diye tekrar mirrors edge kuruyorum ve bitirene kadar oynayacağım. sonra da belki crysis falan oynarım sevmeye sevmeye. bu işsiz dönemimde süper oldu bu ya tekrar teşekkürler topiği açana da bundleı yapana da hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 https://www.humblebundle.com/ Origin II bundle: PWYW for Dragon Age Origins, Peggle, Dead Space 2, Medal of Honor Allied Assault Warchest, Command and Conquer Generals; BTA for PvZ: Garden Warfare, Dragon Age 2, Bejeweled 3, Mass Effect 2, unrevealed games BTA: $4,62 şuan dao, me2, ds2 birde bejeweled için steam keyi veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 oha lan pvz nasıl bundle'a düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 pvz hariç yeni bişey yok zati de diğer oyunlar ne olacak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 me1 birde command and conquerlardan verebilirler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 me1'i açıklanacak oyun olarak belirlemeleri ayıp olmaz mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 tatlı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 hadi beyler, minimumdan yuklenin de averaj dussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 la ben dragon ageleri oynamadıydım ha. alayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 İndirimler başlığından ayrı yazasım geldi orda gözden kaçabilir diye. https://www.humblebundle.com/?origin2 Dragon Age 1 ve 2, Dead Space 2, Mass Effect 2, Plants and Zombies, Medal of Honor vs içeriği gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ayrı ayrı yerlere yazıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 daha ne oyun gelicek acaba? onları bekliyorum şu anda ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 plants vs zombies steam key olsaymıştı keşkem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 hemen hepsini origindeki bedava seyi ile vermislerdi bunlarin gecen sene tek tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Dikkat edin yanlız tek key geliyor origin için, toplu halde humble olarak ekleniyor. 4 tane de steam key geliyor işte DA:O, DS2, ME2, Beje için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 dead space 2 steam varsa alırım bi dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar