Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 sevap point kasacak olanlar bf3 keylerini esirgemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Ozan said: steamden aldığım oyunların origin kodları; Dead Space Origin Key - 9KDV-LU6G-U2EH-N4XZ-Q9HR Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key - AJQQ-V9VW-44XY-M6G4-AKFG Crysis 2 Maximum Edition Origin Key - 2JSJ-M4KY-QY4Z-WDQS-TTYA Medal of Honor Origin Key - GP2A-C7G3-M9K7-TVRL-MRH7 Mirror's Edge Origin Key - 5QH9-8TNC-LLUZ-T7CN-UFTN boşa gitmesin :) tam türk aklı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 mirror's edge kaptım ben teşekkürler sdf Dayanamadım burnout da kaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Origin'e para veremiyormuşuz, kendi paylarını donate etmişler. Sırf PR amaçlı. Böyle oyunlarA gelmeyiz, biz bunları çok iyi biliriz :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 hani iş yapışlarını beğenmiyorum ama kral hareket yaptılar. +pr gözümde her türlü bir an star warsu indirecektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Crysis 2 kullanmayan var mı mal gibi yanlış accounta ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Bi tane daha aldım, Lazım olan varsa kullansın Dead Space Y4ZXM-X5D2F-55XTN Burnout G7VHV-YGWTR-7WCQH Medal of Honor 679KC-C753Z-7V8P7 Mirrors Edge WDVH4-FDZHW-QPPF7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 http://www.capsulecomputers.com.au/wp-content/uploads/2013/08/humble-origin-bundle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Originde download sorunu yaşayanlar için. 1.Origini kapatın. 2.Masaüstünde note pad dosyası açıp şunları yazın: [connection] EnviromentName=production [Feature] CdnOverride=akamai 3.farklı kaydedi seçin en altta tüm dosyaları seçin isminide EACore.ini yapın. 4.Origini tekrardan başlatın.Bu iniyi kullanayım mı diye sorarsa evet deyin sorun çözülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 bu arada, yardım örgütlerine dağıttığınız miktarı da ayarlayabiliyorsunuz. watsi ve amerikan kanser derneğine dağıttım şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Origin sırf bağış yaparak adamlık yaptı gerçekten. Ama ben bütün parayı bundle'a verdim. =/ Yarasın yiğidime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Sam said: bu arada, yardım örgütlerine dağıttığınız miktarı da ayarlayabiliyorsunuz. watsi ve amerikan kanser derneğine dağıttım şahsen. human rights ve watsi'ye abandım ben de. 1 dolares de humble'a yabıştırdım, ellerinize sağlık dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Catze said: BalisticGel said: DadashNik0F said: Purchase Failed Your card has been declined. Are you sure you typed it right? ya bunu diyip duruyor siteBendede aynısını dedi başka kart denedim oldu. bazı bankaların kartlarını arayıp online alışverişlere açtırmanız gerekiyor, bazı kartlarda bu olay daha değişik kimi sitelere ödemeleri kabul ederken kimisini kabul etmiyor, bu da yine arayıp online alışverişi açtırınca halloluyor.D&R da sıkıntı yaratmadı. Sanırım yurt içi yurt dışı mevzusu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 sims 3 fazlasına bende talibim btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Sam said: bu arada, yardım örgütlerine dağıttığınız miktarı da ayarlayabiliyorsunuz. watsi ve amerikan kanser derneğine dağıttım şahsen. Hepsini tip verdim meheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 bende aynen tip'e yatırdım. abd'ye yardımmış peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Bana yardım lazım . Bilgi eksikliğinden dolayı aldıgım bu oyunları steamde nasıl aktif edeceğimi bilemiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz ? [www.humblebundle.com] bu kampanyadan aldım oyunları EDİK : Bone saolsun anlattı herbişeyini :) tenk u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 lord_gorthaur said: bende aynen tip'e yatırdım. abd'ye yardımmış peh! watsi afrika'ya tıbbi yardım filan götürüyor, humble aç kalmıyordur zaten sağlık kuruluşlarına verin bence çoğunu. gene amarigan kanser derneği bir sürü kanser araştırmalarıyla içiçe bir kuruluş. isminde amariga var dememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Pha said: Bi tane daha aldım, Lazım olan varsa kullansın Dead Space Y4ZXM-X5D2F-55XTN Burnout G7VHV-YGWTR-7WCQH Medal of Honor 679KC-C753Z-7V8P7 Mirrors Edge WDVH4-FDZHW-QPPF7 mirros edge e cokuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 zaaa cokmusler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 nese aids vakfı varmış aldım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 bf3 vardı zaten reampage le bende ETM5-KFVM-XUYJ-G9HL-QFH9 bf3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Suark said: Pha said: Bi tane daha aldım, Lazım olan varsa kullansın Dead Space Y4ZXM-X5D2F-55XTN Burnout G7VHV-YGWTR-7WCQH Medal of Honor 679KC-C753Z-7V8P7 Mirrors Edge WDVH4-FDZHW-QPPF7 mirros edge e cokuyorum Bu ne kibarlik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Suark said: bf3 vardı zaten reampage le bende ETM5-KFVM-XUYJ-G9HL-QFH9 bf3 bf 3 ü aldım teşekür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Tori said: İşine yaramayan/fazladan battlefield 3 veya mirrors edge keyi olan pmlerini esirgemesin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar