huun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 koridora düşmeye çalış o zaman kardeşim. tanrı seninle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 http://nooooooooooooooo.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 vodkayı daya gitmeden hiçbi sıkıntın kalmaz nasıl gittiğini anlamazsın adıyamana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Herkesin ayak ve osuruk kokusu alttan alttan vuracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Esh said: Adiyaman neresi lan? Ben onu sadece sosyal bilgiler kitabinda bile 1 satir bahsedilen yerlerden oldugunu saniyodum. Kimsenin gitmedigi yasamadigi falan..benim arkadas milletvekili orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 :D ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Kuyruk sokumun gg olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Esh said: Adiyaman neresi lan? Ben onu sadece sosyal bilgiler kitabinda bile 1 satir bahsedilen yerlerden oldugunu saniyodum. Kimsenin gitmedigi yasamadigi falan.. son i'm disappoint http://includes.gap.gov.tr/images/gap-illeri/adiyaman/ay5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Arka koltuk iyi ya, Kamil Koç'ta bacak aralığı daha geniş oluyor en arkada mesela. Tek sorun şu, en arkayı genelde otobüsteki tipi bozuklar alıyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Esh said: Adiyaman neresi lan? Ben onu sadece sosyal bilgiler kitabinda bile 1 satir bahsedilen yerlerden oldugunu saniyodum. Kimsenin gitmedigi yasamadigi falan.. askerde hiç mi şafak saymadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ben 32 + 8 saat rötarla istanbuldan erzincana gitmiştim trenle 2 günlüğüne sadece 1 maç yapmak için.salı binip perşembe inmiştim pazara kadar sallanmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Çocukken yaz sıcağında bagajda 12 saat gitmiştim beyler var mı arttıran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 kimse gece sürekli ağlayan bebek gerçeğini dile getirmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Cons said: Esh said: Adiyaman neresi lan? Ben onu sadece sosyal bilgiler kitabinda bile 1 satir bahsedilen yerlerden oldugunu saniyodum. Kimsenin gitmedigi yasamadigi falan..benim arkadas milletvekili orda sdfasdgfdagha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Bu gece ağlayan bebeklerin daha çok doğu, g.doğu ve iç anadolu bölgelerine yapılan yolculuklarda bulunması da ayrı bir gerçek. Bu gerçek de bizi bu bölgelerde doğurganlığın fazla, eğitim seviyesinin düşük, insanların fakir olduğu noktasına getiriyor. Bu otobüslerde ayak ve osuruk kokusuna ek olarak leş gibi bir ten kokusu da olur = fazla baharat+az duş+sıcak hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 abi abartmiyorum, OTOBÜSTE RESMEN ÇOCUK BOKU KOKMAYA BASLADI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Yazik lan, hangi firma? Yalniz sen bile bile cehennemi tadmak istemissin.Daha neler gorecen dur sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 kavurma said: abi abartmiyorum, OTOBÜSTE RESMEN ÇOCUK BOKU KOKMAYA BASLADI. çocuk boku değildir belki yanındakilerden biri sçmış olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 cocuk boku adam bokuyla ayni kokar. olsa olsa bebek bokudur o. ayrica daha ne olsun lan bok kokuyomus iste. daha ne cehennemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 önümüzdeki iki koltuğa 2+2+1 (yetişkin-çoçuk-bebek) küme elemanı oturmuştu. sırayla çocuklar bebek falan hepsi kusmuştu 6-7 saat burnumda ıslak mendik ile gitmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 uzun yol kadar nefret ettiğim bişey yok sanırım hayatta. kaç paraysa verip uçmak en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 uzun yol ucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 o kadar uzağa uçmadım hiç. ona yapcak bişey yok illa gidilcekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Esh said: Adiyaman neresi lan? Ben onu sadece sosyal bilgiler kitabinda bile 1 satir bahsedilen yerlerden oldugunu saniyodum. Kimsenin gitmedigi yasamadigi falan.. yanlışın var, bahsettiğin yer bilecik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 geçen cumartesi akşamı aynı çileyi çektim. mersin'den döndüm, 16 saat. ilgili topac, http://forum.paticik.com/read.php?62,7118120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar