Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

otobüsün en arka koltuğu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh said:

Adiyaman neresi lan?

Ben onu sadece sosyal bilgiler kitabinda bile 1 satir bahsedilen yerlerden oldugunu saniyodum. Kimsenin gitmedigi yasamadigi falan..
benim arkadas milletvekili orda
Mesaj tarihi:
Esh said:

Adiyaman neresi lan?

Ben onu sadece sosyal bilgiler kitabinda bile 1 satir bahsedilen yerlerden oldugunu saniyodum. Kimsenin gitmedigi yasamadigi falan..

son i'm disappoint
http://includes.gap.gov.tr/images/gap-illeri/adiyaman/ay5.jpg
Mesaj tarihi:
Esh said:

Adiyaman neresi lan?

askerde hiç mi şafak saymadın
Mesaj tarihi:
ben 32 + 8 saat rötarla istanbuldan erzincana gitmiştim trenle 2 günlüğüne sadece 1 maç yapmak için.salı binip perşembe inmiştim pazara kadar sallanmıştım..
Mesaj tarihi:
Cons said:

Esh said:

Adiyaman neresi lan?

benim arkadas milletvekili orda

sdfasdgfdagha
Mesaj tarihi:
Bu gece ağlayan bebeklerin daha çok doğu, g.doğu ve iç anadolu bölgelerine yapılan yolculuklarda bulunması da ayrı bir gerçek.

Bu gerçek de bizi bu bölgelerde doğurganlığın fazla, eğitim seviyesinin düşük, insanların fakir olduğu noktasına getiriyor.

Bu otobüslerde ayak ve osuruk kokusuna ek olarak leş gibi bir ten kokusu da olur = fazla baharat+az duş+sıcak hava
Mesaj tarihi:
önümüzdeki iki koltuğa 2+2+1 (yetişkin-çoçuk-bebek) küme elemanı oturmuştu. sırayla çocuklar bebek falan hepsi kusmuştu 6-7 saat burnumda ıslak mendik ile gitmiştim
Mesaj tarihi:
Esh said:

Adiyaman neresi lan?

yanlışın var, bahsettiğin yer bilecik.
  • Yeni Oluştur...