aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 horadrimin sonu deckard degil miydi lan? bi de bu tyrael niye eski haline donmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 z...i olmak daha iyi dedi böyle kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Kanuni said: ikimiz takiliriz bosver bunlari :) Bende iki class bekliyordum. Herkes atıp tutuyor ama exp. çıkmaya yakın nasılsa doluşur buralar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 expansion ismi olarak PILLARS OF OPPORTUNITY bekliyordum ya, bu olmamış. ya şu oyuna gıdım zırnık koklatmam diyordum ama viktor crusader var dedi, modeli gördüm, kaldım öyle. kandırdılar galiba beni galiba. :/ gene 60$ olursa resistleyebilirim ama. dreagloth said: gw2 nin savunalacak tarafları var, ki sen bir şeyi beğenmiyorsan kesin iyidir sam tier seni top lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 39.99 olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Yeni class ve yeni act dışındaki bütün değişikliklerin content patch ile BEDAVA entegre edilmesi planlanıyormuş. Resmi forumların polonya uzantısında developer söylemiş. Act5in 3 saat gameplayi olur, yeni class da 2 tane cosmetic spell eklenmiş bildiğin kalkanlı monk gibi birşey. Hani herkes druid ya da necro gibi oynanışı şuandakilerden çok daha farklı olup yeniden başlamaya falan heveslendirecek bir class beklerken bunu dayamışlar, ne biliyim hala bir alex path of exile değil. O yüzden bir üsttekiler hiç olmasa da olur benim için, eğer gerisi gerçekten free patch olarak gelirse yeni skiller, build yaptıran uniqueler hede hödöyle gayet net oynanabilitesi var. Hikaye denmiş de... Tyrael'i token black karakter yap, Deckard Cain'i b-rated moviedelerden daha kötü bir sekansla öldür, act3ün hikayesi azmodanın iki de bir ekrana fırlayıp HADİ HADİ BUNLARI DA ÖLDÜRSENE PIŞŞIK yapması olsun falan. Şimdi de heavendan angelin biri gelsin soulstoneu çalsın HAD NEW GAME. Şu hikayeyi beğenip PoEninkine sövmüşsünüz. İngilizcem yetemedi, arada cinematic de olmayınca birşey anlamadım demiyorsunuz da :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 >female crusader >x-mog and reforge >random loot runs http://funnyshare.org/s/43/39543-Shut-up-and-take-my-money.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ha bide paticikte ingilizce bilmeyen pleb varmiki? hemen dalga gecelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 oha hala mı diablo lan hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 reskile bagladik diabloyu, sonraki oyunda abi ati kesme, abi lootlama diye gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 YOU WIN OR YOU DEAD vardı sanırım bir tek. bir de charın ağzını yüzünü artık customize ettirsinler yani yıl 2014, next-gen'e çıkarıyorlar bir de oyunu yuh. endüstri standartlarını geriye çeken endüstri lideri ftl. şu soulstone'u da gene biri alıp başına dötüne saplarsa YA BIRAAAAGGGH çekecem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 lootta vermiyor ki zten ne lootu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 soulstone kırılır içindeki ruhlar sağa sola kaçılır işte o tarz bişeyler kesin olur. yada DER MUST BE ALWAYS A DIABLO diyip tyrael diablo olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 of yolda giderken şöle soulstone bi biz bulamadık lan pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 expansionu bile fail olur mu ya. patchde beklenen gelişmeler + kıytırık bir tanecik class. otomatiğe bağlanmış level cap.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Diablo 1 den beri diabloyu kesiyoruz gelip o soul stone birileri tekrar alıyo. Tekrar kesiyoruz... Ömrümüzü tüketti o soul stone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 melekler meclisinde o soulstonu ortaya alıp bukkake yapmaları lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 yokedilemiyo ve dokunani yakiyo, oyle bir plot armor var ki tekrar tekrar diablo kesebilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 aquila said: horadrimin sonu deckard degil miydi lan? bi de bu tyrael niye eski haline donmedi? angel of wisdom oldu işte, gercek wisdom insanlıktaymıs, ölümlü olmak lazım objektif bakabilmek için dedi insan kaldı ve horaddrimlerin sonuncusu caindi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ÇOK İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Yalnız adamlar o kadar sallamamışlar ki, pasif skillere yeni ikon çizmeye üşenmişler :) http://media.mmo-champion.com/images/news/2013/august/d3small06.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 abi placeholder ilk defa mı early access bir oyun görüyorsunuz sdfsf Y SO OBLIVIOUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 dota2 betanin baslarindaki ikonlar geldi aklima asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 PoE söyle D3 böyle diye atar yapacam derken susaklık lvl gider yapan aradaşlara güldüm. Objektif olun lol PoE ii canavar ama bayıyo PoE söyle geniş böle skill var aman moduna girmişiniz alayınız shockpulse lesser+greater projectile pürf pürf pürf build oynamadınızmı ? :D Diablodaki dominant buildler bile PoE deki dominant buildlerden fazla kaçtane skill node , gem olursa olsun. Grafik desen 2002 den kalma (gerçi benim çok hoşuma gitti millet nedense pek sevmemiş) Diabloda konu yok aşırı grind + kredi kartı oriented ama PoE den aşağı kalır bi yanı yok gayet keyif veriyor Ps:3-5 ay oynadım poe sc eg yaptım sadece deneyim düzeyim o kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar