Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu kişisel bilgilerin toptanca şirketlere satılması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün gene reklam amaçlı arayan embesillerin birisinden öğrendim, toptan olarak satın almışlar ulaşım bilgilerini benim bilgilerim dahil olmak üzere.
Telefonumu, adımı, soyadımı okulumu biliyorlardı.
Bilgilerin yurtdışına da satıldığını söylediler.

Götlerine girsin o bilgiler.
Mesaj tarihi:
Pek çok telefon şirketi ve banka bunu yapıyor, evet. Çok çirkin bir durum, ama açıkça "sattık" ya da "satın aldık" demelerine şaşırdım. Genelde söylemezler, söylemeye utanırlar çünkü bunu.
Mesaj tarihi:
hayatımda TEB ile hiç bir alakam olmadığı halde geçen sene öğrenci kredi kartlarından edinmek üzere kendilerine başvurmaya kalktım. kendi sistemlerinde ben kayıtlıymışım ilginç biçimde ve ordakilerde nüfus müdürlüğündekiler tutmadığı için ( 07.03 olan doğum tarihimi 03.07 olarak girmişler kendi sistemlerine) kredi kartımın çıkması 2 ay sürdü. ulan nerden aldınız benim bilgilerimi de bir de yalan yanlış almışsınız, çağrı merkezindeki hatun da benzer şeyler söylemişti allah belalarını versin
Mesaj tarihi:
Son 1-2 aydır TEB bana da sardı, beni de kafasına göre arıyor, kredi kartı veya yatırım teklifi falan sunuyor. Hayatım boyunca kendileriyle tek alakam bir kez ABD vizesi almak için para ödemek oldu, onda da hiçbir tel/adres bilgisi vermemiştim. Bir şekilde edinmiş adamlar telefonumu.
Mesaj tarihi:
dsmart dan kurtulamıyorum ben de. her seferinde telefon numaraları da değişiyor. not alın oraya beni aramayın bir daha diyorum "peki efendim", 3 gün sonra "dsmartdan arıyoruz bla bla"
  • Yeni Oluştur...