Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Dün gene reklam amaçlı arayan embesillerin birisinden öğrendim, toptan olarak satın almışlar ulaşım bilgilerini benim bilgilerim dahil olmak üzere. Telefonumu, adımı, soyadımı okulumu biliyorlardı. Bilgilerin yurtdışına da satıldığını söylediler. Götlerine girsin o bilgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Köksal toptanca mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 türktelekom satıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Pek çok telefon şirketi ve banka bunu yapıyor, evet. Çok çirkin bir durum, ama açıkça "sattık" ya da "satın aldık" demelerine şaşırdım. Genelde söylemezler, söylemeye utanırlar çünkü bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 summon gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 hayatımda TEB ile hiç bir alakam olmadığı halde geçen sene öğrenci kredi kartlarından edinmek üzere kendilerine başvurmaya kalktım. kendi sistemlerinde ben kayıtlıymışım ilginç biçimde ve ordakilerde nüfus müdürlüğündekiler tutmadığı için ( 07.03 olan doğum tarihimi 03.07 olarak girmişler kendi sistemlerine) kredi kartımın çıkması 2 ay sürdü. ulan nerden aldınız benim bilgilerimi de bir de yalan yanlış almışsınız, çağrı merkezindeki hatun da benzer şeyler söylemişti allah belalarını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Son 1-2 aydır TEB bana da sardı, beni de kafasına göre arıyor, kredi kartı veya yatırım teklifi falan sunuyor. Hayatım boyunca kendileriyle tek alakam bir kez ABD vizesi almak için para ödemek oldu, onda da hiçbir tel/adres bilgisi vermemiştim. Bir şekilde edinmiş adamlar telefonumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 dsmart dan kurtulamıyorum ben de. her seferinde telefon numaraları da değişiyor. not alın oraya beni aramayın bir daha diyorum "peki efendim", 3 gün sonra "dsmartdan arıyoruz bla bla" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 sahibinden.com tarzı sitelerden de buldukları oluyor telemarketingcilerin. atıyorum masaj pakedi satacak, aratıyor scirocco satmak isteyenleri, hop hedef kitleyi oluşturuyor. sonra güm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Bu zamana kadar çalışmadığım hiç bir banka aramadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bir de yanlış numaralar arıyor sık sık, 2 günde 2 defa aradılar hep sabah 11 de açar açmaz yanlış numara diyorlar sesimi duyunca, eve mi giricekler nedir anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 532 hat aldım zamanında içimde kalmış ukte diye garip garip numaralar arıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bi site vardı galiba database gibi bunların kullandığı ordan aldığı, verilmişti forumda bi sefer ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 beni arayanlar hep babamın adını veriyor. telekom aradığında da babamın adını veriyor. bi ara daha çoktu da azaldı bu aralar. aman azalsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar