sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 telefonun kilit tuşunu değil komple yenisini veriyolarmış bugün öğrendim. olley be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 çok ilginçmiş fabrikasyon hatası olayı ücretsiz tamir ediyorlarmış öyle bir yazmışlar ki haberi apple hayır işliyor sanıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 evet ilk defa bedavaya iş yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Kesin 5leri kirinca forgotten soul dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 sanssizsansli said: telefonun kilit tuşunu değil komple yenisini veriyolarmış bugün öğrendim. olley be :D kim söyledi ? haberlerde ve sitesinde öyle yazmıyor ona göre telefonu götürücem apple store'a bugun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 abi telefonunun kilit tuşu arızalıysa komple değiştiriyolar işte. dün apple store'daki çalışan söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Komple değişiyormuş telefon teyit ettim ben de. Öncelikle şu linkten seri numarası ile kontrol ediyorsunuz.: https://ssl.apple.com/tr/support/iphone5-sleepwakebutton/ Eğer linkte değişim programına uygun olarak görünüyorsa ve telefon USA veya Dubai'den alınma değilse randevu alıp gittiğinizde 3 dakikada değiştiriyorlarmış telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Bu iphone 6 ne zaman geliyo ya var mi bi haber? App testing icin cihaz lazim, almisken yenisinden alayim kullanayim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Ekim'de ABD'de çıkar, Aralıkta Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Tr'de ki store calisanlari ne gotu kalkikmis. Suratlari 5 karis lol Pzt. Degistirecekler benimde, online randevu goremedim varsa oyle yapin bosuna 2 kere gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 serjuhan said: Komple değişiyormuş telefon teyit ettim ben de. Öncelikle şu linkten seri numarası ile kontrol ediyorsunuz.: https://ssl.apple.com/tr/support/iphone5-sleepwakebutton/ Eğer linkte değişim programına uygun olarak görünüyorsa ve telefon USA veya Dubai'den alınma değilse randevu alıp gittiğinizde 3 dakikada değiştiriyorlarmış telefonu. usa veya dubaiden alınca noluyomuş acaba? apple global warranty var diyodu baya saçmalamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Saçmalama değil o ya. Malum Apple'da servis konusunda bölgelere ayrılmış durumda. Şimdilik US ve Dubai cihazlarına bakmıyorlar ama görüşmeler sürüyormuş yakın zamanda bu cihazlarda kapsam içine alınacakmış Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 peki linkten kontrol ettim benim telefonda değişime uygun ancak üst tuşunda bir bozulma yok. Yine de değiştiriyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Degistirirler bence cunku bozulabilir benimki sansa 1 hafta once bozuldu. Ve ben apple store gittigimde tek yaptiklari telefonun id'si ne bakmak oldu eline alip bakmadilar bile Tamam pazartesi gel yenisini al dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 aynen benimkide uygun. ne zamana kadar geçerli bu değişim olayı. bi noktada illaki bozulur sonuçta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 benim de seri no tutuyo ama yedekleme falan üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ben de birazdan götürüp değiştireceğim. bu program biter ve telefon bozulursa çöp olmasın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 üst tuşu bozuk olmasada değiştirceklerse değiştiriyim bende diyorumda refurbished falan mı veriyolar acaba diye düşünüyorum. var mı bi bilginiz? yoksa direk sıfır mı veriyoalr acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Insallah yerine siyah alabilirim beyazdan acayip baydim. Pisligi aynen gosteriyor beyaz , beyaz bumper kilif kullanamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 bende siyahtan bıktım beyaz isticem lol yalnız internetten randevu al dediler bana kaç gündür bakıyorum siteye hiç boş gün yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 üst tuşu bozulan 4'ü götürsek 5 diye kakalayabilirmiyiz ki acabaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Amerikada annemin iphone 5i ayni sebepten degisti, beyaz telefonu siyah yapmadilar. Neyse onu veriyolar hic heveslenmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 böyle bir ipinelik yok.gittim aşırı yogunluktan stok kalmadı pazar günü gel ya da haftaya cuma gel dediler. rage kustum cıktım. Ulan madem yok ( bu ayrı bir fail randevu almişim) niye mail atmiyosun bi şekilde belirtmiyosun gelmeyin elimizde stok kalmadı vs vs... bilgilerim var elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 aha benim de uygun. tuşu bozuk olmayan biri yaptırabiliyorsa götüreyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Benim seri no ya uygun değil dedi şimdi bu iyi bir şey mi? Benim tuş yalan olursa değiştirmiyoruz mu diyecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar