Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 5S ve 5C topici muhtemel tanıtım 10 Eylül

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

telefonun kilit tuşunu değil komple yenisini veriyolarmış bugün öğrendim.
olley be :D

kim söyledi ? haberlerde ve sitesinde öyle yazmıyor ona göre telefonu götürücem apple store'a bugun ?
Mesaj tarihi:
Komple değişiyormuş telefon teyit ettim ben de.

Öncelikle şu linkten seri numarası ile kontrol ediyorsunuz.: https://ssl.apple.com/tr/support/iphone5-sleepwakebutton/

Eğer linkte değişim programına uygun olarak görünüyorsa ve telefon USA veya Dubai'den alınma değilse randevu alıp gittiğinizde 3 dakikada değiştiriyorlarmış telefonu.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Komple değişiyormuş telefon teyit ettim ben de.

Öncelikle şu linkten seri numarası ile kontrol ediyorsunuz.: https://ssl.apple.com/tr/support/iphone5-sleepwakebutton/

Eğer linkte değişim programına uygun olarak görünüyorsa ve telefon USA veya Dubai'den alınma değilse randevu alıp gittiğinizde 3 dakikada değiştiriyorlarmış telefonu.

usa veya dubaiden alınca noluyomuş acaba? apple global warranty var diyodu baya saçmalamışlar.
Mesaj tarihi:
Saçmalama değil o ya. Malum Apple'da servis konusunda bölgelere ayrılmış durumda. Şimdilik US ve Dubai cihazlarına bakmıyorlar ama görüşmeler sürüyormuş yakın zamanda bu cihazlarda kapsam içine alınacakmış Türkiye'de.
Mesaj tarihi:
Degistirirler bence cunku bozulabilir benimki sansa 1 hafta once bozuldu.

Ve ben apple store gittigimde tek yaptiklari telefonun id'si ne bakmak oldu eline alip bakmadilar bile
Tamam pazartesi gel yenisini al dedi.
Mesaj tarihi:
üst tuşu bozuk olmasada değiştirceklerse değiştiriyim bende diyorumda refurbished falan mı veriyolar acaba diye düşünüyorum. var mı bi bilginiz? yoksa direk sıfır mı veriyoalr acaba?
Mesaj tarihi:
böyle bir ipinelik yok.gittim aşırı yogunluktan stok kalmadı pazar günü gel ya da haftaya cuma gel dediler.

rage kustum cıktım. Ulan madem yok ( bu ayrı bir fail randevu almişim) niye mail atmiyosun bi şekilde belirtmiyosun gelmeyin elimizde stok kalmadı vs vs... bilgilerim var elinde.
  • Yeni Oluştur...