Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 5S ve 5C topici muhtemel tanıtım 10 Eylül

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DavidMills said:
İyi de Android tarafında durum daha vahim. Yanlışsam düzeltin SD kartın yoksa flash memory li 16gb tel bile yok sanırsam.

Yanlışın var birader. Ucuz modellere yönelmediğin sürece 16 GB standart. Hatta son modeller 32GB. Çoğunda 64 GB microSD desteği de var.
Mesaj tarihi:
Korax said:

O degilde mac pro bilmemne falan baska hicbisey göstermedilermi event'ta? Hani eylulde urun yagmuru olacak diyolladi? Sadece iphonelarmi tanitildi?
IPhone gibi bi nakit ineğine sahipken ne gerek var mace falan.
Mesaj tarihi:
Avrupa fiyat politikasını anlamadım ben, niye arttırmışlar ki?

Valla 699 Euro diyor. Önceden 629 Euro idi. Şu an ki fiyat ile 1870 TL yapıyor. Eğer tax refund ile filan uğraşırsak, vergili fiyat üzerinden yaklaşık yüzde 11-12 alıyorsun. O da 620 Euro filan olur ki 1660 TL civarı ediyor.

Çok fazla cidden. Kur artışı ile birlikte 70 euro direkt olarak fiyatın artması olayı çok değiştirmiş.
Mesaj tarihi:
Açıkcası 5c daha ucuz olur diye beklemiştimde bunu vermişken diğerini alırım modeli olmuş. Adamlar kontrat ile 99 ve 199 dolara satıyorlar, bizde olsa peynir ekmek gibi giderdi muhtemelen =p
Mesaj tarihi:
Siteye eski iphone u getirin yeniyi götürün modelide yapmışlar yanlız. Mesela I5 i götürünce 360-370$ a sayıyor sanırım. 4s den felan geçince ne kadar fark ediyor bilmem hehe ama böyle bir opsiyon var en azından. Millet 2. el sana şu kadara satacapıma apple a gönderirim daha iyi diyecek =P
Mesaj tarihi:
reampage said:

android 4.4 kitkat ile ilgili birşey yok herhalde daha ortada, onuda görmek lazım. moto x, nexus 5.

oo şu anda yandım yandım 64bit gelişmeleri ve parmak izi dedektörü üzerinde çalışıyordur androidçi ekip.

2014 resmen 64bit çöplüğü olucak ya.
  • Yeni Oluştur...