Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen casual comp girdim öyle 5-10dk takılayım diye,office denk geldi teröriste attı 3-14 yeniliyorduk,son tur zaten bari silah deneyeyim diye shotgun aldım,oyun döndü resmen 20-25 kill falan aldım 15-14 çevirdik oyunu,o oyunun şerefine oyun sonu walnut shotgun düştüm şimdi
office oynuyorum paso,ceviz kaplama shotgun ile koridorlarda terör estiriyorum.çok zevkliymiş
Mesaj tarihi:
bingildak said:

abi ben anlamadım 44 kişilikte nasıl item düşüyor lan, find game'den girdiklerinden düşmüyor mu caseler? publicten de mi düşüyor?

düşüyor,find game ile girdiğimiz serverdan Promenader'a düştü.
Mesaj tarihi:
server browserı refreshle, aşağıdaki boşluğa idle yaz 100 tane server çıkacak bets.tf bilmemne ve FR taglı. onlardan birine gir, afk bırak 1-2 saatte düşer skin+crate. oynayarak düşsün istiyosan classic competitivede rahat düşüyo 3-4 maçta
Mesaj tarihi:
ben o servera girmedim bile bu ekmek knox ve odeon oynuyo orda, aklım almadı 44 kişi. bfyi bile max 32liklerde oynuyodum dsgfhj

her VAC'lı (Valve anticheat) serverda düşüyo mod önemsiz. istersen en lamer olan mod arms race oyna yine düşer, 2dk'da bitiyo zaten her maçı
Mesaj tarihi:
Abi bu stattrak falan 50+ $ ederi olan silahların kutudan çıkma ihtimali hakkında bir bilgi var mı?

5-6 tane kutu birikti satsam mı şansımı mı denesem bilemedim. Birşey söyleyin plx.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...