Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pha said:

Genelde o klanlılar çok patetes ya sana iyileri denk gelmiş.

Iskoc ya da irlandaliydi tipler. Zorba bir ingilizceyle uninstall the game please cektiler.
Mesaj tarihi:
ben uk tayfayı çok seviom ya, amele bile olsalar sadece voicechatte zevkli muhabbet için bile oynanıyo oyun ahdfg

Esh said:

Dust2 inferno harici maplere alismak lazim.

Ofis genel olarak cok sabir istiyo.

ofisdfgh, 1150 saat csgo oynamışım, sanırım ofisi daha oynamadım
Mesaj tarihi:
şu cs go case keylerden alıym 2 tane dedim. bir bravo case bir de go case 2 çıkmıştı. bir tanesinden blood tiger m4 çıktı, bravodansa eski 4-2 ssg galiba adını unuttuğum bir skini çıktı. blood tiger da bir sayaç var. sanırım adam öldürdükçe artıyor di mi
Mesaj tarihi:
dust 2 tam bir noob mapı no offense

başka maplere alışamayan oynayamayanlar kendini dust 2 de iyi olunca cs prosu saniyor 10 yıldır böyle bu.

competetive oynarken seçili bile degil dust 2
Mesaj tarihi:
office paper room stresi
vertigo merdivenlerinde omuz omuza tırmanmalar falan cok daha keyifli oyun ortamı sunuyor bazen :D

dust 2'yi yıllardır oynuyoruz hep aynı yerler aynı taktikler sıktı artık, sadece dust 2 oynayarak rütbe atlayan adamlar geliyor diye cıkarttım listeden mapi resmen
Mesaj tarihi:
dust 2 oynamaktan baydım ben de ama diger mapleri de bilmiyorum. hangisini ögrenmek kolay ona baslıyım kicklenmiyim sonra. casualda da hep dust2 oynanıo ögrenemioz haritaları
Mesaj tarihi:
cabot said:

dust 2 oynamaktan baydım ben de ama diger mapleri de bilmiyorum. hangisini ögrenmek kolay ona baslıyım kicklenmiyim sonra. casualda da hep dust2 oynanıo ögrenemioz haritaları

nuke
vertigo
aztec

küçük ve kolay öğrenilcek mapler, mirage ve inferno büyük kalır,office karışık gelebilir.
Mesaj tarihi:
5v5 de gayet zevkli ya, publicte zevkli olan bir map yokk, 15v15 ne lol

2 kişi paper room, 1 kişi orta uzun koridor,1 er kişi de odalara koyuyor terorler gayet zevkli oluyor, paper room'u boşaltmak için bin tane bomba atiyorsun CT oldugunda adam flashlı iken falan vuruyor seni üzerine böyle dsfsf
Mesaj tarihi:
öle zaten cabuk sıkılıyorum surekli public game attıgımdan olabilir. Comp denedim bir kaç kez ama tek basıma kanser oluyordum, kazandıgımız maclarda bile delirdim hep nasıl bi community varsa dusuk mmr da, tek basına comp bana göre deil en az 2-3 arkadasınla giricen.
Mesaj tarihi:
AtlaraFisildayan said:

Esh said:

dust 2 olmazsa olmaz da.

bi inferno bi nuke falan lazım yanına

az önce seni gördüm hacıt anadolu clan serverında.

nick deli33,

steam id : 3deli333

Kerim sen misin yoksa lo??
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...