Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
p250 hakkaten baya iyi yalnız, pistol roundlarda gerek yok glock veya usp/p2000 varken herkresde ama ecolarda karşısı silahlıyken çok işe yarıyor. hiç kullanmıyosanız deneyin arada göreceksiniz
Mesaj tarihi:
p250 iyi abi zaten aynen, eco roundlarının kralı ama ben accuracy/stability manasında söyledim fiveseven en iyisi diye.
ct iken ilk roundda paraya kıyıp direk fiveseven alıyorum ben.
ama p250 helmet falan dinlemiyor close range'de hs direk 100-110 arası damage veriyor.
Mesaj tarihi:
Aiko said:

bu aralar bildiğin mermi gitmiyor. ya bizim yurtdışı çıkışlarında sıkıntı var ya da valve serverları patlak

casual oyunları oynamayı bırakırsan mermin gitmeye başlar gene fyi.
Mesaj tarihi:
MasterHapLo said:

Silphatos said:

p250 hakkaten baya iyi yalnız, pistol roundlarda gerek yok glock veya usp/p2000 varken herkresde ama ecolarda karşısı silahlıyken çok işe yarıyor. hiç kullanmıyosanız deneyin arada göreceksiniz

denedim ve sonuclari bekledigimden iyi cikti

biz csyi iyi biliriz
Mesaj tarihi:
üf distinguished master guardianım ama karşıya 1 tane gold nova master geldi niyeyse.
skor 11-3'ken de karşıdan başka biri arkadaşının kafasına sıkıp çıktı 7 gün ceza aldı ahaha.
dün oynadığım adamlar global elite gibiydi bugün gelenlere bak.
bi de dün 90 pingim vardı bugün max 70 gördüm.

http://k1311.hizliresim.com/1h/t/uw4j9.jpg

Mesaj tarihi:
Bu oyunda çoooooook fazla trol var ya. Trollediklerini zanneden sığırlar ile dolu.
1. ruslar
2. fransızlar

gönlümde taht kurdular resmen. Oyun başı 10 can bırakanından tut, bombanın yerini yanlış söyleyenini geç, oyun bitesiye kadar saklambaç oynayanından sola dön oyun başı milleti flaşlayanına kadar ne ararsan var.
guardian rütbelerine düştüm. Oyunların hepsi böyle geçmeye başladı. 5 oyundan 1 tanesi normal oluyor. O derece rezillik...

hele 3-4 arkadaş girip, her oyun tanımadıkları adamı sırayla vurmaları 10 numero. Zaten daha sonra vote ile şutluyorlar. Ne güzel ceza almadan böyle şeyler yapabilmelerine izin veriyor oyun. Sırayla seni öldürseler bile önemli değil.

not: guardian diplerden bahsediyorum. Zaten guardiandan yukarı çıkamamıştım :P. Ne zaman novalarda gelmeye başladı oyunlarım böyle oldu. Biraz dişimi sıkayım diyorum ama imkansız. Yenildikçe yeniliyoruz.
Mesaj tarihi:
Abi giriyorlar, oyun içinden sohbet ediyorlar 3 kişi. Yalvarıyorsun aynen devam. Muteliyorsun "bizi niye duymuyosun" diyip oyundan atmaya çalışıyorlar. Zaten votelerin 3 ü garanti, diğer mal da oy verince tamam..
Birde çok kötü oynuyor bir çoğu. Hani şarkı söyleyemeyen sesini kötü yaparak şarkı söyler ve bunu marifet sanırya aynısı. m4 karşısında bıçakla gidiyor (adamla kendi arasına flash atıp. 2 side kör. vs. :P)
Mesaj tarihi:
aldım go yu bende ne harita biliyoz ne bişi meh

simdi
bu kadar olmasada sadeleştirme şansım varmı grafikleri ?

acceli kapasamda bi garip geldi hidden bi mevzumu var accelle ilgili
Mesaj tarihi:
yok, source grafik komutları locked. anca optiondaki ayarların izin verdiği kadar çamurlaştırabiliyosun

yeni vidya vakti geldi bu arada, demin turuncu awpm ile çok temiz bi tk çektim 5 keleşliye böyle 5 kursun 5 hit taktaktak
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...