Warhero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Sanırım 10 win'de bir rank'in değişiyor. O arada kazandığın maçlardaki k/d'in etkiliyor. Öldürdüğün veya öldüğün kişilerin rankları etkiliyor mu o kadarını bilmiyorum, belki wiki'de yazar. Matchmaking yaparken işe yarıyor rank, seninle denk seviyede adamlarla eşleştiriyor. 10 maçta legendary eagle aldıysan baya iyi oynamışsın.
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 yok ya öyle iyi oynamadım aslında gözlerim eskisi gibi değil artık perte çıktı. takımdan ayrı oynadım hep maçlarda t iken splitle fake atıp zaman kazandırmaya çalıştım bizimkilere, ct iken mid gidip arkadan rush deneyip adam düşürmeye çalıştım. öteki türlü saçmalama ihtimalim yüksek oluyor çünkü. bu arada sağ olasın bilgi için.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Dün eski KILL tayfasıyla competitive atalım dedik, 5. olarak Bone'u aldık oyuna, 2. yarıda yetemediğinden kickledik.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 MasterHapLo said: sandıktan ucundan awp boom epic kacti. row fiyati 300 dolaresten basliyor ffs bana düştü 9 dolardan anca gitti? başka boom mu
Tori Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Bugün updatele yeni birşey gelmiş, 10 tane weapona bir tane üst kalite alınabilecekmiş galiba, anlayan eden açıklasın ssddfs.
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 LathspeLL said: Dün eski KILL tayfasıyla competitive atalım dedik, 5. olarak Bone'u aldık oyuna, 2. yarıda yetemediğinden kickledik. boner halen quake oynar gibi oynuyor anasını satayım aim iyi ama mouse1 kıracak sonra diyor neden tutmuyor
marksman Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 son parça iyiymiş hakkaten. 1 hit lol
Tori Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Meydan neden cod'a kaldı sorusuna cevap olarak hazırlanmış video.
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 CS taa ilk zamanlarından beri hitbox konusunda sıkıntılı bir oyun oldu, şunu neden düzeltemiyorlarki
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 hitboxlarda sıkıntı yok, 64tick serverlar yüzünden bu yoksa landa veya 128tick serverlarda böyle bi şey yok, matchmaking tamamen yalan ama o ayrı. 128 serverlarda oynarken başka oyun oynuyomuş gibi oluyosun ping daha kötü olsa bile vurdun mu vuruyosun ama valve bi yapmadı şunu 1 yıldır 15 dolarlık tek ödeme için binlerce serverın bandını 2 kat arttırmamak belki mantıklıydı ama artık item getirdiler 300 dolardan bıcaklar falan havada ucusuyo, keyler, crateler falan hayvan gibi kar ediyodur csgo, artık bi el atmaları lazım.
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ohaaa boşuna oynuyormuşuz ya la. edit: dreamhack var bu arada çeyrek final. [stream]
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 serverin tickini nasil ogrenebiliriz oyuna girince ? awp ile 3 kere ustuste vuramadim adami ama hepsinide vurduguma eminim inanilmaz bir sekilde adama 0 hp dmg verebildim ahha
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Desqpio said: öeh abi bu ne ya, şu olay yüzünden yaşadığım rageler oyundan soğuttu oynamıyosam en birinci sebebi.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 evet gençler 15 dolarlık glock düştü, satıyorum kullanmam da şimdi gelen dolaresleri bendeki 5 adet esports bag'e gömmeye düşüyorum. zararlı çıkma oranım nedir tahminen asdfasd hiç girmeyip badge mi kassam lae
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 mac düşse bile badge yapmaktan daha iyi ya.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mermi gitmeme olayı daha 2 gün önce başıma gelmişti, oyunda delirdim resmen. Çözüm bulunmalı acil olarak.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Silphatos said: hitboxlarda sıkıntı yok, 64tick serverlar yüzünden bu yoksa landa veya 128tick serverlarda böyle bi şey yok, matchmaking tamamen yalan ama o ayrı. 128 serverlarda oynarken başka oyun oynuyomuş gibi oluyosun ping daha kötü olsa bile vurdun mu vuruyosun ama valve bi yapmadı şunu 1 yıldır 15 dolarlık tek ödeme için binlerce serverın bandını 2 kat arttırmamak belki mantıklıydı ama artık item getirdiler 300 dolardan bıcaklar falan havada ucusuyo, keyler, crateler falan hayvan gibi kar ediyodur csgo, artık bi el atmaları lazım. tick rate mantığını anlatsanıza yetkili, araştırmaya üşendim =)))
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=aVmqv3z4gnA
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ya bu olay o kadar çok oluyor ki oyunun netcodeunda hata var falan diyip kabullenmiştim meğer harbiden önemliymiş şu rateler
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 senin için önemli değil p90ın 16 tick bile çalışır goldbären said: tick rate mantığını anlatsanıza yetkili, araştırmaya üşendim =))) serverla aldığın ve verdiğin data 2 katına çıkıyor, sallıom 1ms'de 1 kere alışveriş yerine 2 kere oluyo mesela
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Dün bi giriyim dedim tekrar oyuna, arms deal olayından bi kontrat gelmiş bana, açtım içi bomboş. Steam'deki bi guide'a baktım, aşağıdaki liste item dolu, adam ordan 10 tane seç falan demiş ama dediğim gibi bende bomboş. Oynayıp oynayıp bi şeyler düşürerek mi dolduruyoruz onu? Öyleyse item düşürmenin şartı iyi oynamak mı? Öyleyse avuçladım da sdfsdfa
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 günde ortalama iki, haftada max 4 item düşürebiliyorsun 2 crate 2 skin şeklinde yanlış anlamadıysam o kontratla upgrade olayı 10 common => 1 rare 10 rare => 1 epic 10 epic => 1 legendary şeklinde ek: performans ile dropların bir alakası yok
Öne çıkan mesajlar