Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanırım 10 win'de bir rank'in değişiyor. O arada kazandığın maçlardaki k/d'in etkiliyor. Öldürdüğün veya öldüğün kişilerin rankları etkiliyor mu o kadarını bilmiyorum, belki wiki'de yazar.
Matchmaking yaparken işe yarıyor rank, seninle denk seviyede adamlarla eşleştiriyor.
10 maçta legendary eagle aldıysan baya iyi oynamışsın.
Mesaj tarihi:
yok ya öyle iyi oynamadım aslında gözlerim eskisi gibi değil artık perte çıktı.
takımdan ayrı oynadım hep maçlarda t iken splitle fake atıp zaman kazandırmaya çalıştım bizimkilere, ct iken mid gidip arkadan rush deneyip adam düşürmeye çalıştım. öteki türlü saçmalama ihtimalim yüksek oluyor çünkü.
bu arada sağ olasın bilgi için.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Dün eski KILL tayfasıyla competitive atalım dedik, 5. olarak Bone'u aldık oyuna, 2. yarıda yetemediğinden kickledik.

boner halen quake oynar gibi oynuyor anasını satayım aim iyi ama mouse1 kıracak sonra diyor neden tutmuyor
Mesaj tarihi:
hitboxlarda sıkıntı yok, 64tick serverlar yüzünden bu yoksa landa veya 128tick serverlarda böyle bi şey yok, matchmaking tamamen yalan ama o ayrı. 128 serverlarda oynarken başka oyun oynuyomuş gibi oluyosun ping daha kötü olsa bile vurdun mu vuruyosun ama valve bi yapmadı şunu 1 yıldır

15 dolarlık tek ödeme için binlerce serverın bandını 2 kat arttırmamak belki mantıklıydı ama artık item getirdiler 300 dolardan bıcaklar falan havada ucusuyo, keyler, crateler falan hayvan gibi kar ediyodur csgo, artık bi el atmaları lazım.
Mesaj tarihi:
serverin tickini nasil ogrenebiliriz oyuna girince ?

awp ile 3 kere ustuste vuramadim adami ama hepsinide vurduguma eminim inanilmaz bir sekilde adama 0 hp dmg verebildim ahha
Mesaj tarihi:
evet gençler 15 dolarlık glock düştü, satıyorum kullanmam da şimdi gelen dolaresleri bendeki 5 adet esports bag'e gömmeye düşüyorum.

zararlı çıkma oranım nedir tahminen asdfasd

hiç girmeyip badge mi kassam lae
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

hitboxlarda sıkıntı yok, 64tick serverlar yüzünden bu yoksa landa veya 128tick serverlarda böyle bi şey yok, matchmaking tamamen yalan ama o ayrı. 128 serverlarda oynarken başka oyun oynuyomuş gibi oluyosun ping daha kötü olsa bile vurdun mu vuruyosun ama valve bi yapmadı şunu 1 yıldır

15 dolarlık tek ödeme için binlerce serverın bandını 2 kat arttırmamak belki mantıklıydı ama artık item getirdiler 300 dolardan bıcaklar falan havada ucusuyo, keyler, crateler falan hayvan gibi kar ediyodur csgo, artık bi el atmaları lazım.

tick rate mantığını anlatsanıza yetkili, araştırmaya üşendim =)))
Mesaj tarihi:
senin için önemli değil p90ın 16 tick bile çalışır

goldbären said:

tick rate mantığını anlatsanıza yetkili, araştırmaya üşendim =)))

serverla aldığın ve verdiğin data 2 katına çıkıyor, sallıom 1ms'de 1 kere alışveriş yerine 2 kere oluyo mesela
Mesaj tarihi:
Dün bi giriyim dedim tekrar oyuna, arms deal olayından bi kontrat gelmiş bana, açtım içi bomboş. Steam'deki bi guide'a baktım, aşağıdaki liste item dolu, adam ordan 10 tane seç falan demiş ama dediğim gibi bende bomboş.

Oynayıp oynayıp bi şeyler düşürerek mi dolduruyoruz onu? Öyleyse item düşürmenin şartı iyi oynamak mı? Öyleyse avuçladım da sdfsdfa
Mesaj tarihi:
günde ortalama iki, haftada max 4 item düşürebiliyorsun 2 crate 2 skin şeklinde

yanlış anlamadıysam o kontratla upgrade olayı

10 common => 1 rare
10 rare => 1 epic
10 epic => 1 legendary

şeklinde

ek: performans ile dropların bir alakası yok
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...