desertt Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Araba kullanışımı beğenmez, her konuda fikrimi alır tahminimce tam tersini yapar, ben senin yaşındayken altımda bmw ile kadıköyde sevgililerimi gezdiriyordum der. Sizin babanızın böyle huyları varmı? Sanki benimle yarışıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 babanın yüzünü kara çıkarmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 en doğal şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 benimki de yaptığım hiç bi işi beğenmiyor, yaptığım işleri küçümsüyor, yaptığım işleri ciddiye almıyor. canı sağolsun ne diyeyim. uğraşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LesterPiggott Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 babadan oğula sosyopatlık böyle geçiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Benimki ben bi bok yapmadığım halde benimle gurur duyuyor onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 o da sakat ama günlük hayatta daha avantajlı tabi sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 basarisiz babadir. sen cocugunu kendinden daha iyi olacak sekilde yetistiremediysen, yanlis yapmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 bmw ile kadıköyde sevgili gezdirmece güzel bir aktivite tebrik ettin mi babanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 http://4-akamai.tapcdn.com/images/thumbs/taps/2012/08/daddy-issues-the-beginning-picture-7736b5db-sz610x932-animate.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 epey bi süre boyunca evde oturup bi proje üzerinde kasıyorken (bunu bilmiyodu tabii) bana şöyle demişti babam: 'lan sokağa çıksa, pavyona gitse ayyaş olsa karı kız peşinde koşsa en azından pezevenk diyecem, onu bile yapmıyor bu çocuk, bi bok yapmıyo oturuyo evde.' asdfgşlksd hiç unutmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 yani dünyadaki her baba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 şimdi baba var baba var. başlığı açan arakdaşın babası nasıl bilemiyoruz. hani her baba yapar böyle şeyleri. sonuçta erkek milleti sever böyle gövde gösterlerini. bu tarz sevimli şovlara yav he he der eğlenir geçersin. ama baba bu işi ciddi ciddi yapıyorsa ve devamlı yapıyorsa,bokunu çıkarıyorsa, çıkarıp masaya vuracaksın. sonuçta doğanın kanunu. baban da olsa ezilmeyeceksin. benim babam mesela bencil babadır.babalık görevi adamda 0. üstüne hem suçlu hem güçlü triplerine girerdi. biraz şiddetli gövde gösterisiyle bastırdım bunu birkaç sene önce. olaya akrabalık olarak değil de iki erkekmiş gibi bakıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 adamin penisinden ciktin. tabi ustun gorucek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 "roket adam" said: epey bi süre boyunca evde oturup bi proje üzerinde kasıyorken (bunu bilmiyodu tabii) bana şöyle demişti babam: 'lan sokağa çıksa, pavyona gitse ayyaş olsa karı kız peşinde koşsa en azından pezevenk diyecem, onu bile yapmıyor bu çocuk, bi bok yapmıyo oturuyo evde.' asdfgşlksd hiç unutmam. ama abi http://forum.paticik.com/thumbnails/b98/514/f93/501/d1b/40d/290/9d3/878/a4c/09_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 benim babam da sinirlenmemeisi gereken şeylere sinirleniyor, gönlünü almak için uğraşıyoruz hep severiz birbirimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Benimki cok asabidir, gereksiz yerlerde trip fln ceker ama guvensizlik huyu hic yoktur. Arada oğut vermek, tecrube paylasmak disinda islerimize karismaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Adam senden üstünse üstün görür tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Koc burcudur baban . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Geldin en karı yorumu yaptın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Ben babamı 17 18 sene görmedim, üstüne 2 sene önce de öldü. Ha nerdeyse hiç iyi hatırlamıyorum, ama b.ktan da olsa baba babadır, her şeyi tek başına öğrenmek, yapmak, sorumluluk almak kadar beteri yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Koc burcu baska bisi deil ya. Ego + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Xaenin said: Geldin en karı yorumu yaptın ya. Kizlara boyle yaklasiyorum olm sdfs. Noyan dan ogrendimtaktigi , tarot falan bakicam sddfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 yakında oje numaralarını da bilirsin sen. flormar 301 mat beyaz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 senko said: yakında oje numaralarını da bilirsin sen. flormar 301 mat beyaz mesela Lan?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar