mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 son video benim durumumu iyi anlatıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 http://www.amazon.com/b?ie=UTF8&node=3738021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 mawiman said: Yardım edin çok fazla sivri sinek sinkov bile işe yaramadı... yardım edin arko traş kolonyası kullanırım askerliğimden beri ve sivrisineklere karşı işe yaradığını keşfedeli 7-8 sene oluyor. ellerine,kollarına,boynuna,ayaklarına sürüver yatmadan. sinek derdi biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 mawiman said: herkes emin demi şekerli su kullanıyorum ?... ? susmayın sanki bir şeyler yanlışmış gibime geliyor ? olm,seni çok pis trollemişler.akıl var,mantık var,şekerli su nasıl sineği uzak tutsun yahu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Önceki sayfada bahsedilen sivrisinek tuzağı için soruyo onu. Maya+su+esmer şeker olayı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 :) eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 yok ya izledim ben maya koymadı. esmer şeker sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 kuru değil yaş maya atıcan maya esmer şeker su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 http://mobile.theverge.com/2013/8/8/4601644/extreme-close-up-shows-you-how-a-mosquito-really-bites-your-flesh how-a-mosquito-really-bites-your-flesh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 http://1.bp.blogspot.com/-a6URiUp-gp0/T_b2ouxpTvI/AAAAAAAAAIM/3Gyaw1PNksY/s320/feslegen-bitkisi.jpg fesleğenden 2 saksı al pencerenin önüne koy bak bakalım bir daha geliyor mu herhangi bir sinek türü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 bunlar kapalı ortamlarda etkili oluyor kokusu da kafa yapıyor.he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Bunun raid versiyonunu aldım. Koku yok. Bu gece rahat uyudum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 bizim belediye yaz başı 1-2 defa ilaçlıyor ilçeyi bi daha bütün yaz sinek free. karşıda çöplük olduğu için arada geliyo 1-2 tane ama. kavurma said: fesleğenden 2 saksı al pencerenin önüne koy bak bakalım bir daha geliyor mu herhangi bir sinek türü. balkonda eşşek gibi bi tane var ama at sineğinden daha büyük bişey girdi geçen gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 nerde fakir, orada sivrisinek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=503204109758411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 fakir semtinde oturuyorsan sivrisinek normal ilerde bi gün zenginleşirsen sivri derdin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 mayayla falan uğraşmak cidden amelelik gidip raid'in aletlerinden almak yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 kışın ortasın sivri sinek nasıl oluyor anlamadım. dün sabaha kadar uyutmadılar. bu gece tam üzerimden teğet geçecek şekilde vantilator açtım. shield açmış gibi hissediyorum yaklaşamıyolar bile yanıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Ne sivrisinegi ha? Baskabisi olmasin onlar? Yada ev sicak ve evin biyerinde su birikintisi olusmus orda uruyorlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 yok ya bildiğin sivri sinek. evde sıcak değil buz gibi. ama son zamanlarını yaşıyolar belli doğru dürüst uçamıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Kova yap sineğe doğru üfle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 abi kadıköydeki kurbağalı dere yüzünden 12 ay boyunca sivrisinek bitmiyo benim evde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 orumcek besle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Yazlıkta insan sağlığına 12 kategoriden riskli bir kimyasal atıyorum fakat 2 yazdır sivrisinek sorunu yok. Muhtemelen ömrümden 2-3 yıl azalttım ama jsdjf. Zyrox fly granular Syngenta'nın Marijuana tarlalarında falan baya kullanılıyor Meksika'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 sineklik diye bir şey var çok iyi diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar