Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok fazla sivrisinek var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mawiman said:

Yardım edin çok fazla sivri sinek sinkov bile işe yaramadı...

yardım edin

arko traş kolonyası kullanırım askerliğimden beri ve sivrisineklere karşı işe yaradığını keşfedeli 7-8 sene oluyor. ellerine,kollarına,boynuna,ayaklarına sürüver yatmadan.
sinek derdi biter.
Mesaj tarihi:
http://1.bp.blogspot.com/-a6URiUp-gp0/T_b2ouxpTvI/AAAAAAAAAIM/3Gyaw1PNksY/s320/feslegen-bitkisi.jpg

fesleğenden 2 saksı al pencerenin önüne koy bak bakalım bir daha geliyor mu herhangi bir sinek türü.
Mesaj tarihi:
bizim belediye yaz başı 1-2 defa ilaçlıyor ilçeyi bi daha bütün yaz sinek free. karşıda çöplük olduğu için arada geliyo 1-2 tane ama.

kavurma said:

fesleğenden 2 saksı al pencerenin önüne koy bak bakalım bir daha geliyor mu herhangi bir sinek türü.

balkonda eşşek gibi bi tane var ama at sineğinden daha büyük bişey girdi geçen gece
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
kışın ortasın sivri sinek nasıl oluyor anlamadım. dün sabaha kadar uyutmadılar. bu gece tam üzerimden teğet geçecek şekilde vantilator açtım. shield açmış gibi hissediyorum yaklaşamıyolar bile yanıma.
Mesaj tarihi:
Yazlıkta insan sağlığına 12 kategoriden riskli bir kimyasal atıyorum fakat 2 yazdır sivrisinek sorunu yok. Muhtemelen ömrümden 2-3 yıl azalttım ama jsdjf. Zyrox fly granular Syngenta'nın

Marijuana tarlalarında falan baya kullanılıyor Meksika'da
  • Yeni Oluştur...