Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar başında oturmak için ne kullanıyorsunuz?

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Büro mobilyacılarına gidin.
IKEA vs veya marka koltuktan kazık yemeyin, sağlamlık ve rahatlığı birlikte sunan noname büro mobilyaları daha iyi sonuçlar veriyor.

Abi bin tane mobilyacı gezdim ikeadaki kadar ucuz+düzgün bi şey bulamadım... ha o resmini attığım markus çok ucuz değil ama fiyat/performans en iyi o.. mobilyacılarda dandik bürosit bile 100 liradan başlıyo deri olmasın dersen saçma sapan artıyo fiyat bi de bel desteği felan olsun dersen birden 500 liraya felan çıkıyo fiyatlar zuh...
Sosyal ağlarda paylaş

Cd- said:

"Tatar Ramazan" said:

Büro mobilyacılarına gidin.
IKEA vs veya marka koltuktan kazık yemeyin, sağlamlık ve rahatlığı birlikte sunan noname büro mobilyaları daha iyi sonuçlar veriyor.

Abi bin tane mobilyacı gezdim ikeadaki kadar ucuz+düzgün bi şey bulamadım... ha o resmini attığım markus çok ucuz değil ama fiyat/performans en iyi o.. mobilyacılarda dandik bürosit bile 100 liradan başlıyo deri olmasın dersen saçma sapan artıyo fiyat bi de bel desteği felan olsun dersen birden 500 liraya felan çıkıyo fiyatlar zuh...

100 ne abi
600 den başlatıyor adamlar pc koltuğu dedin mi.

bok iş yapar bu kafa ile.
yapamıyorlar zaten, anca ofis mobilyası.
toptan or nothing kafası.
Öküz gibi mobilya üretimimiz var, bürotime fabrikasına falan gittim aklın durucak boyutlarda adamlar.
Ama eve satmıyor işte adamlar, sonra ikea geliyor alıyor götürüyor pazarı.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Ben gene başlığa bakıp yanlış anladım.

Ritalin + ancientfm.com diyeyim :p

hacı ritalin piyasadan kalktı diyorlar doğru mu? bayadır gitmeidm doktora en son zor bulmuştum piyasada.

haberler doğruysa yattı benım ortalama işi bu sene.

koltuk için

http://rapido.com.tr/yonetici-koltuklari/itemlist/category/76-rb06al.html

altında 2 mekanizma var birisi açısını ayarlamak diğeri yükseklik için. gayet rahat. bunun kumaş kaplamasını da yaptırabiliyorsun. 330 lira vermiştim 2 sene önce.
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

adam beni neglect ediyor.
sana koltuğumu satayım diyorum ucuza.

Nerede satayım dedin yaw, hakkaten görmedim? Sadece Kadıköyde var dediğini gördüm bir.

Almışken sıfır alayım diyorum koltuğu. Yeni ev falan, özene bezene döşüyoruz.

Dediğim gibi öyle çok pahalı bir şeye gelemem de fiyat performans ve şıklık üçgeninde optimumu bulmaya çalışıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

SeaGle said:

Ben şu seti kullanıyorum;

http://images.gittigidiyor.com/3273/IKEA-POANG-TELEVIZYON-KOLTUGU-VE-AYAK-PUFU-KRMZ__32739712_0.jpg

Bu koltukta oturmazsam bel fıtığı ağrıları başlıyor hemen.

benimde bu set artı laptop masası ikea'nın. şimdi masaüstüne geçicem kara kara düşünüyorum nasıl bi ortam yapsam diye

wireless keyboard/mouse ve bu

çok rahat valla
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bu rapido'da güzel şeyler varmış da fiyatı biraz pahalı olur gibi geliyor.

ortalama 200-300 arası, maksimum 350'yi geçmeyecek bir şeyler arıyorum.

Bir de iletişim için Ankara diyor, İstanbul'dan almak mümkün değil sanırım?

350 ye kral koltuk yaptırırsın rapido da. istanbulda showroomları varmıydı bir arayıp sor istersen.

renk kumaş özellik filan seçtirip yaptırıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

komple geri yatabiliyo, ayarlanabilen sırt desteği var, kafa desteği ayarlanabiliyor, yüksekliği değişebiliyor, terletmiyor, oturulan yerinde de file var oradan da hava alabiliyor.
ayrıca geriye yatırdıktan sonra o pozisyonda kitleyebiliyorsun ileri atmıyor seni.
geri yatarken oturağı da açılanıyor, sırf sırtı yatmıyor.
kedi tüylerine tutunmuyor.

iyi yani.

300 civarına aldım. 200'e veriyim?
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

komple geri yatabiliyo, ayarlanabilen sırt desteği var, kafa desteği ayarlanabiliyor, yüksekliği değişebiliyor, terletmiyor, oturulan yerinde de file var oradan da hava alabiliyor.
ayrıca geriye yatırdıktan sonra o pozisyonda kitleyebiliyorsun ileri atmıyor seni.

iyi yani.

Sağolasın Chem. Dediğim gibi ilk etapta sıfır bir şey bakıyorum, bi de kumaş/deri tarzı bir şey. Ama istediğim tarz bir şey bulamazsam ve hala satmak istersen konuşuruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Chemical said:

iyi yani.

Sağolasın Chem. Dediğim gibi ilk etapta sıfır bir şey bakıyorum, bi de kumaş/deri tarzı bir şey. Ama istediğim tarz bir şey bulamazsam ve hala satmak istersen konuşuruz.

Kumaş = ölü deri tutuyor, kedi tüyü tutuyor, temizlemesi zor oluyor, kokuyor, terletiyor deli gibi.
Deri = ölümüne terletiyor, sentetik deri ter alırsa kumaşından bir süre sonra soyuluyor, kokuyor. Pahalısını alman gerek.
File = iyi.

Toplam 5 koltuk eskittim burada i has experience.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

hamsilipilav said:

SeaGle said:

Ben şu seti kullanıyorum;

http://images.gittigidiyor.com/3273/IKEA-POANG-TELEVIZYON-KOLTUGU-VE-AYAK-PUFU-KRMZ__32739712_0.jpg

Bu koltukta oturmazsam bel fıtığı ağrıları başlıyor hemen.

benimde bu set artı laptop masası ikea'nın. şimdi masaüstüne geçicem kara kara düşünüyorum nasıl bi ortam yapsam diye

wireless keyboard/mouse ve bu

çok rahat valla

çok alıştım bende yıllardır laptop rahatlığına zaten büyük ihtimal masa sandalye vs kurmayacağım pc için, bu tarz değişik bi olay yapasım var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...