Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 BabacumMostors said: ben ikea markusu 3 yıldır kulanıyorum daha çizik yok.. ama hafif çok kalıplo olmayana damım ondan oaliblir aynı bundan kullanıyorum ama durduk yerde yağ damlatmaya başlamıştı ilki, değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 çiftli koltuk var bende çok rahat dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Ben gene başlığa bakıp yanlış anladım. Ritalin + ancientfm.com diyeyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 şaka yapmıyorum direk bunun verniklisi var altımda şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 valla çok memnunum http://www.ikea.com/us/en/images/products/markus-swivel-chair__0107727_PE257344_S4.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 sostizm said: Ben gene başlığa bakıp yanlış anladım. Ritalin + ancientfm.com diyeyim :p böyle bi radyo mu varmış ya konsept güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 "Tatar Ramazan" said: Büro mobilyacılarına gidin. IKEA vs veya marka koltuktan kazık yemeyin, sağlamlık ve rahatlığı birlikte sunan noname büro mobilyaları daha iyi sonuçlar veriyor. Abi bin tane mobilyacı gezdim ikeadaki kadar ucuz+düzgün bi şey bulamadım... ha o resmini attığım markus çok ucuz değil ama fiyat/performans en iyi o.. mobilyacılarda dandik bürosit bile 100 liradan başlıyo deri olmasın dersen saçma sapan artıyo fiyat bi de bel desteği felan olsun dersen birden 500 liraya felan çıkıyo fiyatlar zuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Cd- said: "Tatar Ramazan" said: Büro mobilyacılarına gidin. IKEA vs veya marka koltuktan kazık yemeyin, sağlamlık ve rahatlığı birlikte sunan noname büro mobilyaları daha iyi sonuçlar veriyor. Abi bin tane mobilyacı gezdim ikeadaki kadar ucuz+düzgün bi şey bulamadım... ha o resmini attığım markus çok ucuz değil ama fiyat/performans en iyi o.. mobilyacılarda dandik bürosit bile 100 liradan başlıyo deri olmasın dersen saçma sapan artıyo fiyat bi de bel desteği felan olsun dersen birden 500 liraya felan çıkıyo fiyatlar zuh... 100 ne abi 600 den başlatıyor adamlar pc koltuğu dedin mi. bok iş yapar bu kafa ile. yapamıyorlar zaten, anca ofis mobilyası. toptan or nothing kafası. Öküz gibi mobilya üretimimiz var, bürotime fabrikasına falan gittim aklın durucak boyutlarda adamlar. Ama eve satmıyor işte adamlar, sonra ikea geliyor alıyor götürüyor pazarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 sostizm said: Ben gene başlığa bakıp yanlış anladım. Ritalin + ancientfm.com diyeyim :p hacı ritalin piyasadan kalktı diyorlar doğru mu? bayadır gitmeidm doktora en son zor bulmuştum piyasada. haberler doğruysa yattı benım ortalama işi bu sene. koltuk için http://rapido.com.tr/yonetici-koltuklari/itemlist/category/76-rb06al.html altında 2 mekanizma var birisi açısını ayarlamak diğeri yükseklik için. gayet rahat. bunun kumaş kaplamasını da yaptırabiliyorsun. 330 lira vermiştim 2 sene önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Bu rapido'da güzel şeyler varmış da fiyatı biraz pahalı olur gibi geliyor. ortalama 200-300 arası, maksimum 350'yi geçmeyecek bir şeyler arıyorum. Bir de iletişim için Ankara diyor, İstanbul'dan almak mümkün değil sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Sparco araba koltugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 adam beni neglect ediyor. sana koltuğumu satayım diyorum ucuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Chemical said: adam beni neglect ediyor. sana koltuğumu satayım diyorum ucuza. Nerede satayım dedin yaw, hakkaten görmedim? Sadece Kadıköyde var dediğini gördüm bir. Almışken sıfır alayım diyorum koltuğu. Yeni ev falan, özene bezene döşüyoruz. Dediğim gibi öyle çok pahalı bir şeye gelemem de fiyat performans ve şıklık üçgeninde optimumu bulmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 hamsilipilav said: SeaGle said: Ben şu seti kullanıyorum; http://images.gittigidiyor.com/3273/IKEA-POANG-TELEVIZYON-KOLTUGU-VE-AYAK-PUFU-KRMZ__32739712_0.jpg Bu koltukta oturmazsam bel fıtığı ağrıları başlıyor hemen. benimde bu set artı laptop masası ikea'nın. şimdi masaüstüne geçicem kara kara düşünüyorum nasıl bi ortam yapsam diye wireless keyboard/mouse ve bu çok rahat valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Rewendor said: Bu rapido'da güzel şeyler varmış da fiyatı biraz pahalı olur gibi geliyor. ortalama 200-300 arası, maksimum 350'yi geçmeyecek bir şeyler arıyorum. Bir de iletişim için Ankara diyor, İstanbul'dan almak mümkün değil sanırım? 350 ye kral koltuk yaptırırsın rapido da. istanbulda showroomları varmıydı bir arayıp sor istersen. renk kumaş özellik filan seçtirip yaptırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 ya baya sıfır koltuk, 1 sene kullanmadım daha holında gidene kadar kullanırım diye aldım. cıslak oturmadım falan geri satabileyim diye. Kayıp vidayı da ayarladım hehe. buna çok benzer bir model. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 komple geri yatabiliyo, ayarlanabilen sırt desteği var, kafa desteği ayarlanabiliyor, yüksekliği değişebiliyor, terletmiyor, oturulan yerinde de file var oradan da hava alabiliyor. ayrıca geriye yatırdıktan sonra o pozisyonda kitleyebiliyorsun ileri atmıyor seni. geri yatarken oturağı da açılanıyor, sırf sırtı yatmıyor. kedi tüylerine tutunmuyor. iyi yani. 300 civarına aldım. 200'e veriyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 bu ne koltuk sevdası siz RTE dan daha kötüsünüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Götümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Chemical said: komple geri yatabiliyo, ayarlanabilen sırt desteği var, kafa desteği ayarlanabiliyor, yüksekliği değişebiliyor, terletmiyor, oturulan yerinde de file var oradan da hava alabiliyor. ayrıca geriye yatırdıktan sonra o pozisyonda kitleyebiliyorsun ileri atmıyor seni. geri yatarken oturağı da açılanıyor, sırf sırtı yatmıyor. kedi tüylerine tutunmuyor. iyi yani. 300 civarına aldım. 200'e veriyim? Sağolasın Chem. Dediğim gibi ilk etapta sıfır bir şey bakıyorum, bi de kumaş/deri tarzı bir şey. Ama istediğim tarz bir şey bulamazsam ve hala satmak istersen konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Akila çok pisliksin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Rewendor said: Chemical said: komple geri yatabiliyo, ayarlanabilen sırt desteği var, kafa desteği ayarlanabiliyor, yüksekliği değişebiliyor, terletmiyor, oturulan yerinde de file var oradan da hava alabiliyor. ayrıca geriye yatırdıktan sonra o pozisyonda kitleyebiliyorsun ileri atmıyor seni. geri yatarken oturağı da açılanıyor, sırf sırtı yatmıyor. kedi tüylerine tutunmuyor. iyi yani. 300 civarına aldım. 200'e veriyim? Sağolasın Chem. Dediğim gibi ilk etapta sıfır bir şey bakıyorum, bi de kumaş/deri tarzı bir şey. Ama istediğim tarz bir şey bulamazsam ve hala satmak istersen konuşuruz. Kumaş = ölü deri tutuyor, kedi tüyü tutuyor, temizlemesi zor oluyor, kokuyor, terletiyor deli gibi. Deri = ölümüne terletiyor, sentetik deri ter alırsa kumaşından bir süre sonra soyuluyor, kokuyor. Pahalısını alman gerek. File = iyi. Toplam 5 koltuk eskittim burada i has experience. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Red said: hamsilipilav said: SeaGle said: Ben şu seti kullanıyorum; http://images.gittigidiyor.com/3273/IKEA-POANG-TELEVIZYON-KOLTUGU-VE-AYAK-PUFU-KRMZ__32739712_0.jpg Bu koltukta oturmazsam bel fıtığı ağrıları başlıyor hemen. benimde bu set artı laptop masası ikea'nın. şimdi masaüstüne geçicem kara kara düşünüyorum nasıl bi ortam yapsam diye wireless keyboard/mouse ve bu çok rahat valla çok alıştım bende yıllardır laptop rahatlığına zaten büyük ihtimal masa sandalye vs kurmayacağım pc için, bu tarz değişik bi olay yapasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Fin said: Ben bunu kullanıyorum terletmiyor mu kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 dandik büro koltuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar