Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
razzRaziel, 18.01.2024 03:46 tarihinde dedi ki:

Epic v Apple davası sonuçlanmış 3 senenin ardından. Epic kaybetmiş, Apple'a da dava masrafları için $73m vermiş.

https://appleinsider.com/articles/24/01/17/apple-bills-epic-games-73-million-in-legal-costs

Bunların Google'a da vardı aynı davası, o da kaçacak galiba.

bu sefer epic koymuş. son gülen misali...

https://www.gamesindustry.biz/apple-can-no-longer-collect-fees-on-purchases-made-outside-the-app-store-in-the-us-court-rules

apple'ın %27 (30'du önceden) ödeme komisyonu kaldırılmış, isteyen istediği gibi 3rd party ödeme sistemi koyar demiş yargı. fortnite da önümüzdeki hafta app store'a geri dönüyormuş (us). 

önceki ay avrupa'da da benzeri olmuş galiba hatta orda EU 598m dolar ceza yapıştırmış üstüne.

Baya epic kazandı o zaman, gerçi ikisine de kaçtı her savaşta olduğu gibi. Diğerleri kazandı daha çok.

• Like 1
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Zomboid herseye yeter normalde ama asla bitip de tam cikmayacagi icin bence bakilabilir buna, zaten demo var denemek icin hemen almaya da gerek yok, belki bunlarin early accessi 20 sene surmez 🙂

Birde harita nedir nasildir, zomboid haritasi ufak bir ulke kadar malum.

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

bu kadar abartılı değil de daha basit yapsalar çok daha güzel olurdu sadece. 1-2 kereden sonra yorar. strateji olarak siper alınacak yerleri azalma vs ile fonksiyonel olarak güzel zaten. son oyunu es geçmiştim özletti kendini. her türlü denerim bu sefer.

Mesaj tarihi:

Yıkılan duvar az sonra geri geliyor, yerdeki taş parçaları yokoluyor falan, pek beğenmedim. bence tur sonuna kadar aynı kalmalı patlayan dağılan her şey, gerçi o zaman patlayan araçlar da aynı yerde kalmalı denecek, bilemedim valla ama pek güzel değil her şeyin patlaması bu kadar.

• Kustum 1
  • Yeni Oluştur...