Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2024 Bizim nesil yapay zekaya "merhaba, rica etsem bana konsoluk dilekçesi örneği yazabilir misin lütfen? Teşekkür ederim." diye yazıyor geçende yeni nesil 10 yaşında birini gördüm eşeğe kırbaç vurur gibi yaz yap diye emir veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2024 “yazık ya adama bir içki vereyim” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Best Score Soundtrack for Video Games and Other Interactive Media ( Grammys ) Avatar: Frontiers of Pandora — Pinar Toprak, composer God of War Ragnarök: Valhalla — Bear McCreary, composer Marvel's Spider-Man 2 — John Paesano, composer Star Wars Outlaws — Wilbert Roget, II, composer Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord — Winifred Phillips, composer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 (düzenlendi) Dinlemedim ama pınar toprak kazansın. Kaptan marvel teması çok iyiydi. Kasım 10, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar