Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 (düzenlendi) originden saveleri ve achileri goruyor ama daha cok dlc iceren saveleri yuklemedi dogal olarak, ama calisiyor hersey. 65tl ile yilda 1 oyun oynasan bile cikarir parasini gibi. Ağustos 31, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 fiyat değişiyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 evet fiyatı değiştiriyorlar 29TL oldu aylık, yıllık görünmüyor henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 hahahah turkiyelendiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 (düzenlendi) arjantinde de N/A olmuş, fiyat farkından büyük ihtimal vpnle bu regionlara aktı millet. normalde account ban nedeni steamde vpnle alışveriş gerçi ama insan gücü harcayana kadar direkt kapamışlar kapıları asd Ağustos 31, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 yok fiyatıda değişmiş , 12TL idi aylık , 29TL şimdi. Yıllık karar veremediler henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 millet abanmistir ya turk acc alip subs acmaya. iyi paraya satarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 yillik 169 olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 (düzenlendi) geç kaldık, sağlık olsun.Arjantine bayağı sağlam geçirmişler yanlız . Ağustos 31, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 (düzenlendi) yazık la garibanlara euro region ile aynı fiyat çekmişler, asgarilerinin yarısı flandır allah bilir asdf south africayı patlayacaklar şimdi fava at bekle Ağustos 31, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi die antwoord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 69 çok iyiymiş kaçtı ya valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 valla bende mass effect/dragon age serilerinin hepsi olmasa alırdım herhalde ama acaba 1 senede neler gelir vs diye düşünürken gitti. Olsun en kötü şu fallen order ı koyarlarsa 29TL ye aylık açıp bitirip kapatırım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 buna hypelanana kadar allah tier gamepass var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Gaming = EA Sports diyen adamlar var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 pc gamepass çooooooook daha iyi de steamde değilse oynamam diyen yeto tayfa çok fazla o nedenle hypelanması normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Tell Me Why Türkiye'de satıştan kaldırılmış. Microsoft'un kararı gibi gözüküyor. Öyleyse ikinci bir Sony/ Blade Runner 2049 rezaleti olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Neymiş diye baktım iki ana karakterden biri trans erkekmiş. Önce reröre yapacaktım, sonra dedim ki cezayla mezayla sosyal medya karalamasıyla sansürle uğraşmaktansa direk satıştan çekmeleri daha mantıklı. Türkiye gibi bi ülke için değmez çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 pc gamepassiniz varsa windows regionı US yapıp indirip oynayabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 20 dakika önce, axedice dedi ki: Neymiş diye baktım iki ana karakterden biri trans erkekmiş. Önce reröre yapacaktım, sonra dedim ki cezayla mezayla sosyal medya karalamasıyla sansürle uğraşmaktansa direk satıştan çekmeleri daha mantıklı. Türkiye gibi bi ülke için değmez çünkü. Oyun o kadar yüksek profilli bir oyun değil ki, büyük ihtimalle tepki gösterilecek kadar fark edilmezdi. Zaten Türkiye'de oyunlara yasak getirilmesi çok nadir oluyor. Benim hatırladığım son örnek Minecraft'ın yıllar önce yasaklanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 bana da biri bak rtük müdahale etti vs diye geldi de değil işte. Aynı anda kaç tane ülkeden birden kaldırıldı. https://steamdb.info/app/1180660/ , burada var. Bana hatta ilk rus söyledi steamden bizde kalktı diye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Şu oyun türkçeye çevrilmediği sürece RTÜK zaten anlayıp müdahale edemez de, anlı şanlı demokrasi şampiyonlarının hepsinden kaldırmışlar işte. Developerın da haberi yok, büyük ihtimal yayımcı xbox games kaldırıyor. İşte birlikte olmayı hak ettiğimiz ülkeler. Bi venezüela ve suriye eksik malum sebeplerden, bide belini toparlarsa IŞİD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Umarim cyberpunk da yasaklanir. hatta dogrudan cimere falan sikayet mi yazsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Et et, et de eğlence çıksın biraz. https://www.cimer.gov.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 cyberpunk'in kaderi benzer olursa konformizmi birakip sana layik insanlar olacagiz spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Caniniz sikilsin o bana yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar