Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

originden saveleri ve achileri goruyor ama daha cok dlc iceren saveleri yuklemedi dogal olarak, ama calisiyor hersey.

65tl ile yilda 1 oyun oynasan bile cikarir parasini gibi.

Norak tarafından düzenlendi

arjantinde de N/A olmuş, fiyat farkından büyük ihtimal vpnle bu regionlara aktı millet. normalde account ban nedeni steamde vpnle alışveriş gerçi ama insan gücü harcayana kadar direkt kapamışlar kapıları asd

Silphatos tarafından düzenlendi

yazık la garibanlara euro region ile aynı fiyat çekmişler, asgarilerinin yarısı flandır allah bilir asdf

south africayı patlayacaklar şimdi fava at bekle

Silphatos tarafından düzenlendi
die antwoord
Mesaj tarihi:

valla bende mass effect/dragon age serilerinin hepsi olmasa alırdım herhalde ama acaba 1 senede neler gelir vs diye düşünürken gitti. Olsun en kötü şu fallen order ı koyarlarsa 29TL ye aylık açıp bitirip kapatırım ? .

Mesaj tarihi:

Neymiş diye baktım iki ana karakterden biri trans erkekmiş. Önce reröre yapacaktım, sonra dedim ki cezayla mezayla sosyal medya karalamasıyla sansürle uğraşmaktansa direk satıştan çekmeleri daha mantıklı. Türkiye gibi bi ülke için değmez çünkü.

Mesaj tarihi:
20 dakika önce, axedice dedi ki:

Neymiş diye baktım iki ana karakterden biri trans erkekmiş. Önce reröre yapacaktım, sonra dedim ki cezayla mezayla sosyal medya karalamasıyla sansürle uğraşmaktansa direk satıştan çekmeleri daha mantıklı. Türkiye gibi bi ülke için değmez çünkü.

Oyun o kadar yüksek profilli bir oyun değil ki, büyük ihtimalle tepki gösterilecek kadar fark edilmezdi.

Zaten Türkiye'de oyunlara yasak getirilmesi çok nadir oluyor. Benim hatırladığım son örnek Minecraft'ın yıllar önce yasaklanması.

Mesaj tarihi:

Şu oyun türkçeye çevrilmediği sürece RTÜK zaten anlayıp müdahale edemez de, anlı şanlı demokrasi şampiyonlarının hepsinden kaldırmışlar işte. Developerın da haberi yok, büyük ihtimal yayımcı xbox games kaldırıyor.

Annotation-2020-09-01-000859.png

İşte birlikte olmayı hak ettiğimiz ülkeler. Bi venezüela ve suriye eksik malum sebeplerden, bide belini toparlarsa IŞİD

• Yeni Oluştur...