khazadum Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Otobüs tvlerindeki filmler neden çok dandik oluyor ya. 13 saat yol nasil cekilecek simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bi hevesle gelmiştim halbuki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Lan hikaye anlatacakmış gibi toplek açmayın devamı yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 d shopping falan oluyo otbüslerde. izle süper bi kanal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 otobusle 13 saat yol secimi yapan adamin kaliteli film istemesi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Kaliteli film istedigimi söylemedim abi ama çok overrate hani dişini sıksan izliyim diye o da olmuyor. Ya ses kayiyor ya görüntü. Maalesef otobüsle gitmek zorunda kaldim. Eskisehir - Hatay arazi 13 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 kafandan konçerto çal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 FromTheHell said: d shopping falan oluyo otbüslerde. izle süper bi kanal bence yüksek kafayla izlenmelik abi orası. o zaman harika oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Recep İvedik ve Kanguru Jack'i izlemeyen kalmasın diye böyle bir uygulaması var otobüs firmalarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bir kız var bakışıyoruz, memesi gözüküyor, molada yanına gideyim mi? diyeceksin diye bekledik kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Biliyorum hepinizin bir otobüs fantazizi var. Heyecanlandiniz bi an :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 en buyuk otobus fantazim, uzun yolculuklarda otobus kullanmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Yil olmus 2013 hala otobosla giden var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 özellikle bayan arkası alanlar mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 ahah kanguru jack hala veriolar mı ? kaç sene önce izlediydim otobüste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 bi keresinde otobüste tek yer kalmıştı o da bayan yanıydı. siteden 3 kağıt yaparak almıştım bileti. yanyana gittik. başka bi keresinde de bayanın teki yanıma oturduydu. uyurken eğile eğile kafasını bana dayamıştı... en büyük atraksiyonlarım budur benim otobüste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 otobüste kitap veya laptop/tablet ile film candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 2 hafta önce aniden tatile gitme kararı alınca hatun kişiyle, bu filmlere maruz kaldım. Fast and Furious bilmemkaç bi de The Expendables falan dönüp durdu. Diğer kanallar da farklı değildi zaten. Neyse ki tabletim vardı sdsdf. Tatilden dönerken zaten tek döndüm, uçakla mis gibi. Otobüse binilmez abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar