screwy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 scorch said: Saeros said: http://i4.ytimg.com/vi/g3ddFbBmFzk/mqdefault.jpg adam daha ilk sayfadan topiği öldürmüş, kimse sallamamış.abi dur uplayıp durma herkes o soku hala atlatmıs degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mortis said: toplum içerisinde olması lazım, o yüzden kolonoskopi dişçi koltuğu olmaz pek :) alışveriş anı mağaza veya kabin önü beklemesi, tuvalet önünde çanta ile kızı bekleme tribi. kıza hediye veya çiçek alma süreci. bunlar çok net. bir de benim aklıma manita ile duygusal filme gidip gözlerinin dolması geldi. veya korku filminde 3.5 atıp havaya zıplamak da olabilir. Ben de toplumum bilader bana ne :( Sevgilisinin yaninda annesinin yaninda karizmayi cizdiren ne yigitler gordu bu koltuk tehheeeeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Çükünüzün kesilmekle tehdit edildiğiniz anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Dar don giyen biri vardı onun topiğini bulsanıza ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Bisikletle cardio. gecen gun salonda bisiklette 25 dk falan calistim. Kalktigimda farkettim oyle bir uyusmus ki hass gitti galiba dedim bir korku sardi icimi. neyseki soyunma odasina gidene kadar kendine geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 cok soguk havalar hayata kusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?62,6647229,page=1 L3L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Otobüs abi kesinlikle. Böyle oldukça dolu bir otobüste, vurdumduymaz taş gibi bir hatun geliyor tam önünde duruyor, bütün yolculuk boyunca sürtmeyecek diye kendini kasıyorsun, ama içinden de bütün gücünle sana değsin istiyorsun.. Felaket bir an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Sevgilisine, arkadasina, annesine Ped alirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 hani olağandışı durumlar dışında kadınların kendi pedini kendi alması bir kültür gibi bişi. hadi evlenirsen belki alışveriş yaparken karına da alabilirsin ama anneye ve sevgiliye ped almak nedir ya. bi de araya arkadaş sıkıştırmış. arkadaşına ped almak sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Annen rahatsiz olabilir, evden cikamiyo olabilir. Alisverise gidemeyecek durumda olabilir. Bez bagla mi diyceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bezide alman gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 tamam işte olağandışı durum oluyor. hasta annene ped alırken erkeklik tehdit altında mı oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Örneklendirdim abi. Isin gücün mü yok git baskasiyla tartis lan adama bak. bass gid lhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Esh said: Ataturk gibi girip, dogus gibi cikiyosun iceriden. ahahahah çok güldüm yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bir filmde jude law falan varsa http://i1288.photobucket.com/albums/b495/sheepshield/Gonna_Have_A_Bad_Time_199402_zpsa3981ed5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 BabacumMostors said: abi ciddi olarak düşündüm sadece bekleyen olursa pisuvarda rahatsız olduğumu farkettim aha bu ya. ama erkekligin tehditdi başlıgına entegre edemedim. ben direk rahatsız oluyorum biri bekliyosa arkada biyerde. yapmadan fln cıkmışlıgım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 sporda karın kası çalıştırcam diye yapılan domalma hareketleri sırasında hep bi tedirginim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 gereksiz mantıksızlığın tavan yaptığı anlar. -ayşe mehmet ile görüşürken bluzü kaymış -neclanın kardeşi kafeye gitmiş ULAN KAYMIŞSA DÜZELTSİN KAFEYE GİTMİŞSE BANA NE. ne gereksiz diyaloglar bunlar. gerzek misin de diyemiyorum. sanki insan erkek kadın değilmişiz de varlık olarak oturma odasında iki divanmışız gibi hissediyorum. beyinimin zaman eylemsizliği maxlanıyor. -ahmet ile görüştünüz mü -evet -nasıl kararlaştırdınız mı meseleyi -evet -nasıl biri ahmet iyi biri mi LAN SANA NE BE SANA NE. SUBJEKTİF DÜŞÜNCELER ÜZERİNDEN NEDEN EKSTRA ZAMAN HARCIYORSUN. DİNGİL. düşünürken bile erkekliğim gitti yerine divan kumaşı doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 sdeceokuyangenç said: sporda karın kası çalıştırcam diye yapılan domalma hareketleri sırasında hep bi tedirginim http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/what-the-f-tom-delonge.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Erkeklik, oral seks sırasında tehlike altındadır. Her an ısırılıp, koparılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 basurken kakadan fazla kan görünce acaba adetmiyim ben lan diyebiliyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Sevgilin yanındayken ağğbiii bi lira versene ağğğbi diyerek yanına şekli bozuk biri gelince :S mersinde bunların gül satan versyonları vardı çok para kaptırdım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Sunnet olurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar