chrome Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Ustune sigara yakmak icin yiyorum ben. Yoksa 1 ogunden fazla yiyesim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 sırf hayatta kalmak için. hazırlaması geçtim yemesi bile inanılmaz vakit israfı. boşaltımı var bir de daha onun. tabii bu arada sayısız cana kıymış oluyoruz, vejeteryanlık de hepten keyifsiz olur. ya hap ya prizden şarj, bitsin bu eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Yaşamak için yiyorum diyenler ! Hepiniz noobsunuz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 her gün her gün yemek mi yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 param yetsin diye yiyiyorum ruhum yetsin diye doyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 sağlık için yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Ölmemek için yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 abi o da sağlık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohaybetion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Yemek yemek benim hayatımda önemli bir yere sahiptir. Gerçekten bir acelem yoksa yemek vaktini geniş tutarım. Minimum 20-25 dakika. Hem hazzı kolaylaşıyor hem de yemeğin tadının farkına varabiliyorsun. Ayrıca küçük çaplı bir gurmeyim (:P) Ne yediğime, ne olduğuna, malzeme kalitesine, lezzetine ve sunuşuna çok dikkat ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bazi haftasonlari 3-4 saat boyunca kahvalti yaptigimiz olurdu. simdi mal gibi kahve+donut. lanet olsun hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Geçen bayramda 3 günde antep, Hatay, iskenderun, marasi gezdik sadece yemek turizmi için. Güzel bir yemek için 300-400km yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 aquila said: bazi haftasonlari 3-4 saat boyunca kahvalti yaptigimiz olurdu. simdi mal gibi kahve+donut. lanet olsun hayat. Polis misin kardeş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 sivil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Şu astronotların kullandıkları tüpler, haplar yaygınlaşsa diye bekliyorum senelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 miyaw33 said: Geçen bayramda 3 günde antep, Hatay, iskenderun, marasi gezdik sadece yemek turizmi için. Güzel bir yemek için 300-400km yaparimrispek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Gözünüz doysun sonra yersiniz. Rahat bir tatilde değilsem pek vaktim olmuyor süslü yemek yemeye ama hafta sonları kahvaltı masam önemlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 5-6 sene öncesine kadar açlıktan ölünceye kadar yemek gelmezdi aklıma, şimdilerde adeta bir şişman gibi yemek muhabbeti yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 aquila said: bazi haftasonlari 3-4 saat boyunca kahvalti yaptigimiz olurdu. simdi mal gibi kahve+donut. lanet olsun hayat. amerikada 3-4 saat yiyecek kadar kahvaltı gıdası var mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 hazırlama süresi 15dkyı geçiyorsa poşediyle falan yiyorum ben uğraşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ben tabağı komple yutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 yaşasın yemek yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 çok acıktım ya aklıma Bursa Karacabey deki tavacı geldi. muhteşem bi lezzet paylaşayım ağzınız sulansın azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 yemek yemek zevktir abi.doymak için yenmez yani.hani bu zevk demek şu et böle pişseydi daha iyi olurdu gibi gurme tribi değil.en uyduruk yerde de yemek yiyebilirsin,ama yediğin yemekten zevk alman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 çoğu zaman doymak için yerim. oturup saatlerce yemekten ve mekanlardan konuşanlara hayret ederim falan. öyle bi öküzüm bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar