Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox360 alıcam sizce mantıklı olur mu?


Makaryos

Öne çıkan mesajlar

kasımda yeni nesil geliyor. ps4 alıcam ama o gelene kadar cerezlik bir konsol almak istiyorum. daha once ps3'um vardı ve sattım. (pisman da oldum hani) şimdi de karşı kıyıya geçeyim diyorum. sizce mantıklı bir seçim olur mu? yoksa yeniden ps3 mü almalıyım? bir de uygun fiyatla nerden temin edenbilirim? shopto'da 130 sterlin xbox360. oradan alsam gümrükte takılır mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@anelor


söylediklerin de çok mantıklı vita ile arasında gidip gelmiyor da değilim ama bu aralar fifa street ve dragons dogma oynamayı istiyorum. (daha önce ps3 varken vardı ve baya sevmiştim o oyunları) o yüzden vita biraz geri planda kalıyor açıkçası. bakındım ama fifa street vita için çıkarılmamış. psp için olan var ama baya eski galiba..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ps4 alıcam demişsin, şurada bir kaç ay seni idare edicek bişey arıyorsun niye sıfır alacaksın ki?

çok fazla satan var zaten şu anda konsolunu, temiz birtane çok rahat bulurusn, en ucuza bu şekilde temin edersin. Sıfır aldığında ps4'den xbox one'dan sonra satmaya çalışırısan sağlam zarar edersin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Makaryos said:

alıcağım ürünün ne olduğunu bilemem. açıkcası kendimden başka ikinci el satan kişilere güvenmiyorum. bir de satın alırken taksit falan gibi avantajlar ortadan kalkıyor. satan kişi de doğal olarak nakit istiyor parayı.


sanalpazar, gg, sahibinden vs. var o iş için
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...