Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox360 alıcam sizce mantıklı olur mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kasımda yeni nesil geliyor. ps4 alıcam ama o gelene kadar cerezlik bir konsol almak istiyorum. daha once ps3'um vardı ve sattım. (pisman da oldum hani) şimdi de karşı kıyıya geçeyim diyorum. sizce mantıklı bir seçim olur mu? yoksa yeniden ps3 mü almalıyım? bir de uygun fiyatla nerden temin edenbilirim? shopto'da 130 sterlin xbox360. oradan alsam gümrükte takılır mı?
Mesaj tarihi:
ordan alsan gümrükte takılır büyük ihtimalle

git elektronikçilerden falan al ucuza bulursun, tercihin xbox olursa pişman olmazsın ps4 gelene kadar.
Mesaj tarihi:
çok büyük bir yerde yaşamıyorum o yüzden buyuk ihtimalle net uzerinden sipariş edicem ancak gold, teknosa, bimeks gibi sitelerden başka güvenilir nerden bulabilirim?
Mesaj tarihi:
vita'ya oy verdim ps4 alıcaksın diye ama ps4 çıkana kadar 3ds xl seni vita'dan fazla eğlendirebilir ancak daha önce psp oyunları falan hiç oynamadıysan baya bi oynayacak oyun oluyor vita'da da hemde ps4 ile bisürü özelliği falan olucak o yüzden vita ağır basabilir
Mesaj tarihi:
@anelor

söylediklerin de çok mantıklı vita ile arasında gidip gelmiyor da değilim ama bu aralar fifa street ve dragons dogma oynamayı istiyorum. (daha önce ps3 varken vardı ve baya sevmiştim o oyunları) o yüzden vita biraz geri planda kalıyor açıkçası. bakındım ama fifa street vita için çıkarılmamış. psp için olan var ama baya eski galiba..
Mesaj tarihi:
alıcağım ürünün ne olduğunu bilemem. açıkcası kendimden başka ikinci el satan kişilere güvenmiyorum. bir de satın alırken taksit falan gibi avantajlar ortadan kalkıyor. satan kişi de doğal olarak nakit istiyor parayı.
Mesaj tarihi:
ps4 alıcam demişsin, şurada bir kaç ay seni idare edicek bişey arıyorsun niye sıfır alacaksın ki?

çok fazla satan var zaten şu anda konsolunu, temiz birtane çok rahat bulurusn, en ucuza bu şekilde temin edersin. Sıfır aldığında ps4'den xbox one'dan sonra satmaya çalışırısan sağlam zarar edersin.
Mesaj tarihi:
Makaryos said:

alıcağım ürünün ne olduğunu bilemem. açıkcası kendimden başka ikinci el satan kişilere güvenmiyorum. bir de satın alırken taksit falan gibi avantajlar ortadan kalkıyor. satan kişi de doğal olarak nakit istiyor parayı.

sanalpazar, gg, sahibinden vs. var o iş için
Mesaj tarihi:
bu konuyu bir değerlendiricem. vita falan da bakıyorum ps4 ile entegrasyonu iyi olacaksa o da alınabilir aslında. o kadar kafam karışık ki. sanırım ne alsam diye düşünürken ps4 çıkacak ve ekstradan bir konsola daha para vermemiş olucam.
  • Yeni Oluştur...