Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 aquila said: Nesi kopuk abi, adamlarin bunun koyunu basip ailesini kesmis, bu da intikam pesinde. Abi Order of the Dragon diyo Karım güzel karım diyo Edison Amerika'dan attırmış diyo Ta ne zaman ölen karım gazetecinin manitayla bir bağlantılı diyo Bizim adam industrial dev olacak diyo Çok zengin diyo Van Helsing bunu mezarından kaldırmış diyo Vampir olduğunu anlayan karı peşinden alman hansı yolluyor bir de altına yatıyor diyo İngiliz aksanım gitti Amerikan aksanım geldi diyo Üstüne bir de Dracula olduğu ortaya çıkıyor adamın, ki sanırım bir çoğumuz dizinin adından anlamıştık bunu. Kesin atlamışımdır bir şeyler de çok kalabalık yani ilk bölüme sığdırmaya çalıştıkları şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Cok kotu ama parlayan vampirlere, teenager vampirlere filan bakinca cok guzel geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Dizi iyi hoş da Ryhs'a o sakalı hiç yakıştıramadım ben ya çok itici geldi gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Kötüydü ilk bölüm için. Beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 bence çok iyi gidiyor izleyin son bölüme kadar... hikaye filan kurgusuda güzel oyuncularıda beğenmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Bambaşka bi dizi ya çok iyidi bu bölümde ... arada kopukluklar var anlayamıyorum bazı durumları ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 her osmanlı dendiğinde seviniyorum ben dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 GERGE said: Bakiyorum simdi ama kalitesi garip. Hulu'da sadece Med ve HD var, High ve Low kaliteler kayip. HD izledigimden sorun yok ama garip yani. bizenebunlardanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 5. bölüm cidden güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Vingthor said: GERGE said: Bakiyorum simdi ama kalitesi garip. Hulu'da sadece Med ve HD var, High ve Low kaliteler kayip. HD izledigimden sorun yok ama garip yani. bizenebunlardanya Son bir haftadır falan ikidir GERGE'ye fazla yüklenen yazılar görüyorum. Hipsterlık canınıza tak mı etti ya da forumun bilmediğim yerlerinde birşeyler mi dönüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 yeni basladım acayip sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 nosferatunun kapitalizme kuruluş aşamasında savaş açması bence çok salakça lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ama karisini kesmisler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 chrome said: nosferatunun kapitalizme kuruluş aşamasında savaş açması bence çok salakça lan. hem oyle hemde basarisiz oldugu gunumuzden belli.. direk spoiler yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 vampirlerin sonsuz hayatinin temeli ya olen kadin ya olen koca. lan baska bir seye kizin lan olumsuzsunuz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 fena gitmiyor dizi ya oyuncular iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Steampunk dracula olmuş, birazdaha steam punk üzerine giderlerse daha da güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 1bölüm izlicem dedim gece 6sını birden izledim fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bu begenmeyenlerin alayi order of the dragon zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abi dizi çok güzel. en büyük hayalim bu diziyle ilgili şudur: esas oğlan peşinde koştuğu mambo jamboyu başarıp apayrı bir tarihi gelişim ortaya koyup, alternatif evren misali arcanum falan hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 çok net bir şekilde söyleyebilirim ki hayatımda hiçbir insanın gülüşüne aşık olmadım minanınkine aşık olduğum kadar. abi bu nasıl bir güzellik nasıl bir gülüş allahım yarabbim. bitti 10 bölüm de şimdi ne zaman geliyo bunun yeni bölümleri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Bu dizi iptal edilmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 niye ya mis gibi diziydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Baya boktandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Cidden boktandi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar