Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Merhabalar, beni aranızda tanıyanlar vardır,tanımayanlar içinde söylemek gerekirse,her ne kadar çok yazmasamda forumun müdavimiyim. Şimdi yeni bir dostumuz var 1.5 aylık golden retriever,annesi golden terrier kırması,babası safkan golden. sahiplendik. evimize geleli 5 gün oldu,tuvalet konusunda bir bölge belirledi kendisine ve oraya yapıyor sadece.çiş pedleri ile orayı donattık.Gazete koymuştuk ama koşup koşup parçalıyor sağolsun. Şimdi bi kaç sorum var arkadaşlar, 1-) bu çiş pedlerinin yerini ne kadar zaman sora değiştirmeliyim ki istediğimiz yere tuvaletini yapsın ? 2-) bir ısırma huyumuz var,onun haricinde genel olarak çok sakin uyuyor habire zaten,bunun oyun isteği olduğunu anlıyorum ama sonuçta alışmaması lazım,nasıl bir yol izlemek gerek edit: 3-) ayrıca hayır diyorum ısırmaya çalışınca ama havlıyor sağolsun bana,yalnız kuyruk hep sallantıda bu olaylar olurken,zannediyorum oyun arayışı,ama nasıl zaptedicez bu çözümü bilgisi olan varmıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 abi bence önce bir fotoğraf koy gözümüz şenlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 hemen koyalım,oldu mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 1-) bu çiş pedlerinin yerini ne kadar zaman sora değiştirmeliyim ki istediğimiz yere tuvaletini yapsın ? 3 aylık olup dışarı çıktığında ve diğer köpeklerle sosyalleşip tuvaletini iletişim için yaptığında sorun kendiliğinden çözülür 2-) bir ısırma huyumuz var,onun haricinde genel olarak çok sakin uyuyor habire zaten,bunun oyun isteği olduğunu anlıyorum ama sonuçta alışmaması lazım,nasıl bir yol izlemek gerek o seni ısırmıyor, küçük olduğu için diş çıkartıyor ve dişleri kaşınıyor insan eti ve derisi diş kaşımak için ideal olduğundan seninle kaşıyor. chew toy hadisesi var, deniye deniye bir favori oyuncak bulursan seni çiğnemez. edit: 3-) ayrıca hayır diyorum ısırmaya çalışınca ama havlıyor sağolsun bana,yalnız kuyruk hep sallantıda bu olaylar olurken,zannediyorum oyun arayışı,ama nasıl zaptedicez bu çözümü bilgisi olan varmıdır goldenlar 2 yaşına kadar hiperaktif sen hayır diyorsun ama aranızda efendi köpek ilişkisi olmadığı için seni daha sallamaz o zamanla arada oluşacak bir bağ, kuyruk sallantısı ve havlama oyun arayışı ama havlamayı olabildiğince tetikleme. enerjinin harcanması ile bu sorun ortadan kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 öncelikle çok teşekkür ederim madde madde ve açıklayıcı cevaplar için,hakikaten emeğine sağlık. merak ettiğim diğer bi hadise de çok uyuyor,uyanıyor hopluyor zıplıyor sora uyuyor. ve çok hızlı nefes alıyor. çok uyuması ve hızlı nefes alması normalmidir ? ilk köpeğim olduğu için tecrübeli değilim pek,tekrar teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 neye göre hızlı nefes alıyor insana göre köpekler daha hızlı nefes alır ama diyorsan normal bir köpeğin nefes almasından hızlı nefes alıyorsa o zaman sorun olabilir. Biz fark etmemeiştik bnm golden da alması gerekenden hızlı nefes alıyormus veteriner fark etti gerekli testler sonucunda kalp kapakçığında rahatsızlık oldugu tespit edildi. Ama dediğim gibi insandan hızlı nefes alması normal zaten rutin check leri yaptırdıgınız vakit nefes alma hedesini de kontrol ettirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Nefes olayı bizdede problemdi, bazen hiç koşmasa bile böle depar atmış gibi nefes nefese kalıyordu hayvan, vet normal dedi zamanla düzeldi zaten şimdi pek nefes nefese kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 geçen hafta muayneye gittik ilk aşıyı olmaya,ciğerleri gayet sağlıklı dedi dinledikten sora.tabi yani ilk defa köpek sahibi olduğum için normal bi köpeğin nefes alış verişi mi nasıl ayrıt edemiyorum açıkcası,ama hızlı tabi.çok ekstremde değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Valeron said: öncelikle çok teşekkür ederim madde madde ve açıklayıcı cevaplar için,hakikaten emeğine sağlık. merak ettiğim diğer bi hadise de çok uyuyor,uyanıyor hopluyor zıplıyor sora uyuyor. ve çok hızlı nefes alıyor. çok uyuması ve hızlı nefes alması normalmidir ? ilk köpeğim olduğu için tecrübeli değilim pek,tekrar teşekkürler Bende de 4 aylık labrador var, yavru köpeklerin çok uyuması normal bi durum endişeye gerek yok. Kısa süreli enerji patlaması yaşayıp ardından çok çabuk yoruluyolar. Eğitime başladın mı, nası gidiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 aynen abi koşturuyor yarım saat sora kıvrılıp yatıyor,eğitim konusu öm dan yazıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bu ısırma sorunu ciddi bi hal almaya başladı,buna çözüm önerisi olan varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bol bol ısırmalık plastik oyuncaklar var onlardan al. en azından sizi ısırıyor. dua edin eşyaları kemirmeye yönelmesin. ısırması gayet normal. büyüyene kadar sabrediceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 canın acıdığında belli etsen bi süre sonra anlar o ayarını. oyun için ne kadar ısırması gerektiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 kız köpeğe. bad dog! bad dog! yap. bi yerden sonra anlar herhalde yanlış bi şey yaptığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Oyuncağa yönlendir ısırmaya yeltendiği zaman, böyle böyle hafifler ısırmalar zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 abi eşyalarıda kemiriyor da eşyalarda gözümüz yok feda olsun,ama bizi ısırma olayını çözmek lazım.oyuncağa yönlendiriyoruz kızıyoruz da heralde bunun spesifik bi çözümü yok anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ısırıcak abi hele o dişleri sivri olduğu bir dönem var ani hareketle elinizi çekerseniz pis çizilir kemiricek arada kriz gelince, ne oyuncaklar ne kemikler denedik yine el en sevdiği. ama 1 yaşına gelince inanılmaz değişicek köpecik. Yavur köpek=sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 aynen abi onu anladım hakikaten. ama korkum dediğim gibi annemle ilgili.biraz sert tonlarla hayır diye bağırınca bırakıyor gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 ısırmamasını istediğiniz şeye acı bişeyler sürün ya da kolonya falan dökün.tam tersi ısırması istediğiniz şeylere de hoşuna gidicek şeyler sürün.tavuk suyuna falan bandırın aheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 kendimize mi acı biber sürücez abi o nası olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 elinizi vermeyin köpeğe.o ne demek kendimize mi sürelim?ilerde büyük dert olur o iş.dediğim şey eşyalar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 abi eli bıraksak ayağa geliyor ve eskiden dururdu şimdi durmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar