Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 screwy said: Arsenali Gs bile evinde yendi fener turu rahat gecer. bencedeeeee
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 screwy said: Arsenali Gs bile evinde yendi fener turu rahat gecer. gs yenmedi drogba yendi. we have drogba, they don`t...
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 ankaragücü de galatasarayı evinde yendi. ggbb
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 arsenal i eleyip, ceza yersek çok güzel olur
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 arsenal kolay rakip gol bile yemeden turu geçer fb.
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 kithnos_1 said: * The participation of Fenerbahçe SK and FC Metalist Kharkiv in the competition is subject to pending disciplinary and CAS proceedings. CAS değil Podolski verecek kararı
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 arsenal ingitlere'de yedeklerle çıkar. istanbul'da skor 1-4
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 samaella said: kithnos_1 said: * The participation of Fenerbahçe SK and FC Metalist Kharkiv in the competition is subject to pending disciplinary and CAS proceedings. CAS değil Podolski verecek kararı Peki Podolski derse ki ben Fener'i göndermiyorum. 28 Ağustos'ta da CAS ben de göndermiyorum derse , cezası önümüzdeki seneden mi başlıyor ? İki türlü de yorumlayan vardır kesin ama ,sağlıklı bir yorum geldi mi veya eski bir örnek ?
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 "Tatar Ramazan" said: Elenince bi defans bi de 10 numara alacaktır Aziz, gaz ilacı Daha nereye alıyor , yabancı kuralarına da Alper Potuk'u aldım , kimseyi oynatmıyorum diyerek itiraz etti :D Serdar Aziz ile Alex'in veliahtı Sezer Öztürk'ü geri alırsa bilemem :P
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 bu ne la kura bile konuşulmamış hiç. naptınız herkesi banladınız mı futboldan
khala Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Fb muhteşem kadrosuyla iki maçta da handikap yapar. Ayrıca diğer arkadaşlarda belirtmiş, biz bile yendik yani arsenal takım mı?
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 kithnos_1 said: samaella said: kithnos_1 said: * The participation of Fenerbahçe SK and FC Metalist Kharkiv in the competition is subject to pending disciplinary and CAS proceedings. CAS değil Podolski verecek kararı Peki Podolski derse ki ben Fener'i göndermiyorum. 28 Ağustos'ta da CAS ben de göndermiyorum derse , cezası önümüzdeki seneden mi başlıyor ? İki türlü de yorumlayan vardır kesin ama ,sağlıklı bir yorum geldi mi veya eski bir örnek ? hayır bu sene başlanıyor çünkü podolski sadece cl'ye göndermiyor. EL'ye gidecek podolski ceza keserse, onu da cas engelliyor işte.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 fener eleneceği için tüm parayı yine gs mi alacak? arsenal i gs dahi zor eler, fener hayal kurmasın.
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Elenirse sadece CL fen eleniyor di mi? UEFA Avrupa ligine devam. Doğru mu?
loop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Avrupada her yıl kupa da alıyor olsak ingiliz takımları ters gelmeye devam edecektir.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 sostizm said: Elenirse sadece CL fen eleniyor di mi? UEFA Avrupa ligine devam. Doğru mu? Nope. Komple gidiyo avrupadan.
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 podolski adam değil, arsenal takım değil.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Esh said: sostizm said: Elenirse sadece CL fen eleniyor di mi? UEFA Avrupa ligine devam. Doğru mu? Nope. Komple gidiyo avrupadan. Geçen sene bu şekilde gitti UEFA'ya işte ? Moskova yenince
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Avrupanin yukselen gunesini gorelim bakalim sdf
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 hayır ya komple elenmiyor,uefa garanti artık.
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 arsenal eler direk uefa da devam etmesi daha ii olur fb icin
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Yok mu şunu kesin bilen? Tamamen eleniyor ise FB tutucam, avrupa ligine devam ediyorsa çok da ilgilenmiycem maçla
Öne çıkan mesajlar