Suark Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 benim gibi casual bi player için diablo 3 kötü bi oyun değil skill sistemi çok güzel/eğlenceli mesela. Ama bi d2 kadar oynamadım hiç, çünkü landan server açıp pvp yapma hırsım kalmadı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 D3 exp class eklesinler .. Oynanir bir sure gene.. Iyi kotu son zamanlarda en cok oynadigim hs oldu napiyim. Wow exp da olur yeni classli mmm.. Napiyim blizz oyunlarindan keyif aliyorum (z).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 blizz. gözden düştü iyice. Az olsun,öz olsun dediler ama o da yetmedi.Açlık üstüne açlık yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paladin gelecekse D3'e ufacık bir heyecanlanma olur gibi bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 wow exp gelecekmiş bu sene sonu, d3 expde alınır, zaten d3'e para vermemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Suark said: benim gibi casual bi player için diablo 3 kötü bi oyun değil skill sistemi çok güzel/eğlenceli mesela. Ama bi d2 kadar oynamadım hiç, çünkü landan server açıp pvp yapma hırsım kalmadı =) Valla hard casual olarak beni de paklar diyordum ama esas skill sistemi bozdu beni. eskiden diablo 2'yi ben böyle skill sistemleri deneyerek eğlenmek için oynamışım meğer bunu farkettim. Ne bileyim sırf elektrik giden sorceress deneyeyim diyip, yok sırf büyü atan necro deneyeyim falan bunlar sayesinde 20 kere bitirmişim. Ama diablo 3'de bunlar olmayınca 1 kere bitirdim bıraktım lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 haaa bk o da dogru, ama işte mesela 5 levelda bir ben full buıld degıstırıorm skıntıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Anelor said: bingildak said: RMAH'ı kaldırırlarsa yüklemeyi düşünebilirim. this bide reset atsalar bütün itemlara Bunu yapmaya gerek yok. Gerçekten kaliteli bir oyun olmasını istiyorlarsa RMAH kaldırılıp level seviyesi exp ile yukarı çekilince o itemlar zaten yalan olacak. Rmah ile gelen yıllık parayı açıklasalarda kaç para için oyunu rezil kepaze ettiklerini öğrensek ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 http://inciswf.com/1287946508.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Black-ice said: ... Ne bileyim sırf elektrik giden sorceress deneyeyim diyip, yok sırf büyü atan necro deneyeyim falan bunlar sayesinde 20 kere bitirmişim. Ama diablo 3'de bunlar olmayınca 1 kere bitirdim bıraktım lan :( Ben en başında "iyi olmuş bu yeni skill sistemi" demiştim ancak bu dediğinde çok haklısın. Özellikle a-rpglerde talent sistemi Main Class-->Sub Class (yani wizard--> cold wizard gibi) olunca daha iyi oluyor. Hiç olmazsa canın sıkıldığında yepyeni bir oynanışa geçebiliyorsun. D2'den ziyade mesela Blizzard, TBC/WOTLK zamanındaki talent ağaçları gibi Warcraft'ın a-rpg'sini yapmış olsaydı hepsini denemek isterdim. Single player bir oyunun 11 main ve 33 sub class ile oynandığını düşünmek bile güzel. A-rpglerde talent sistemi looting kadar önemli. Hatta zaman zaman gameplay'in bile önüne geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 titan da F2P olcak demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Fakirler rmah'tan şikayetçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Zengin olsan da oyun zevk vermiyor en iyi gearı 10 dk içerisinde dizip terminatöre dönüşünce oyundan bir şey alma hissi ortadan gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 neymiş anons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar