Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard has "special announcement" for Gamescom

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

benim gibi casual bi player için
diablo 3 kötü bi oyun değil
skill sistemi çok güzel/eğlenceli mesela.
Ama bi d2 kadar oynamadım hiç, çünkü landan server açıp pvp yapma hırsım kalmadı =)

Valla hard casual olarak beni de paklar diyordum ama esas skill sistemi bozdu beni. eskiden diablo 2'yi ben böyle skill sistemleri deneyerek eğlenmek için oynamışım meğer bunu farkettim.

Ne bileyim sırf elektrik giden sorceress deneyeyim diyip, yok sırf büyü atan necro deneyeyim falan bunlar sayesinde 20 kere bitirmişim. Ama diablo 3'de bunlar olmayınca 1 kere bitirdim bıraktım lan :(
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

bingildak said:

RMAH'ı kaldırırlarsa yüklemeyi düşünebilirim.

this bide reset atsalar bütün itemlara

Bunu yapmaya gerek yok. Gerçekten kaliteli bir oyun olmasını istiyorlarsa RMAH kaldırılıp level seviyesi exp ile yukarı çekilince o itemlar zaten yalan olacak.

Rmah ile gelen yıllık parayı açıklasalarda kaç para için oyunu rezil kepaze ettiklerini öğrensek ne güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

...
Ne bileyim sırf elektrik giden sorceress deneyeyim diyip, yok sırf büyü atan necro deneyeyim falan bunlar sayesinde 20 kere bitirmişim. Ama diablo 3'de bunlar olmayınca 1 kere bitirdim bıraktım lan :(

Ben en başında "iyi olmuş bu yeni skill sistemi" demiştim ancak bu dediğinde çok haklısın. Özellikle a-rpglerde talent sistemi Main Class-->Sub Class (yani wizard--> cold wizard gibi) olunca daha iyi oluyor. Hiç olmazsa canın sıkıldığında yepyeni bir oynanışa geçebiliyorsun. D2'den ziyade mesela Blizzard, TBC/WOTLK zamanındaki talent ağaçları gibi Warcraft'ın a-rpg'sini yapmış olsaydı hepsini denemek isterdim. Single player bir oyunun 11 main ve 33 sub class ile oynandığını düşünmek bile güzel.

A-rpglerde talent sistemi looting kadar önemli. Hatta zaman zaman gameplay'in bile önüne geçebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...