Joker Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/1012425_10153101355180093_641714784_n.jpg afas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ahahaha it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 sokmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 öröspi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 zaman kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Fistan said: zaman kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mağaza müdürünün sanal atarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ne var bunda şimdi gerçekten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 pic threade atsaymısın ya direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Turk insaninin yorum aski buna sebebiyet veriyo iste. Her klavyesi olan yazmamali abi. Hurriyet.com.tr yorumlarini kaldiramiyoruz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ama cidden domatesli kokoreç.midem kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Sampiyon ve turevlerini youemiyorum ben artik. 2 yildir kokorec yemiyorum sanirim. Evimin altinda 88 tane kokorecci olmasina ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bir izmirli olarak domatesli kokoreçin tadını hayal bile edemiyorum çok garip olmaz mı lan? denicem ilk fırsatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 hepsi güzel abi. geneli güzel kokoreçin. basıcan baharatı bok kokusunu alsın. sonra ısırıcan çocuğuna kadar yicen. keza işkembe falanda öyle. bas sirkeyi sarımsağı o koku bi gitsin. sonra emzir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Ben Ümitköy'deki Şampiyon kokoreçi çok beğendim. Yediğimiz kokoreçler ve ekmek arası midye gayet güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ya millet kokoreç dediğin kömür ateşinde yapılır Şampiyon ocakta yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Şimdi bu ikinci siparişin bir kere, kömürde pişirilir demişsin ama bir not bile düşmemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Katibim said: ya millet kokoreç dediğin kömür ateşinde yapılır Şampiyon ocakta yapıyor ikisinde de yapılır kömürde yapılan da var çoğu yerde ızgarada yapılanda köürde olan daha kuru oluyor tercih meselesi bu arada domatesli kokareç 10 numara olur bol acılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 fazla pişirtmicen zaten kokoyu... hemen bol baharatlı alıcan yicen.. ama şu domatlı hiç yemedim ha bi denemek lazım ıslak ıslak olmuyormudur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 oluyo aga ıslak ıslak yiyon işte domateste pişriliyo sivcri biberle beraber böle nasıl tarif edem ıslak hamburger gibi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 domatesli fena olmuyor ama izmir usulü tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 kokoreç yenir mi arkadaş yikes sarhoşken yemem de enteresandır, içimdeki hayvandan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Vingthor said: hepsi güzel abi. geneli güzel kokoreçin. basıcan baharatı bok kokusunu alsın. sonra ısırıcan çocuğuna kadar yicen. keza işkembe falanda öyle. bas sirkeyi sarımsağı o koku bi gitsin. sonra emzir Adam tam bir kürt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Llama said: fazla pişirtmicen zaten kokoyu... hemen bol baharatlı alıcan yicen.. ama şu domatlı hiç yemedim ha bi denemek lazım ıslak ıslak olmuyormudur o boyoz arası kokorec fena degildi ama di mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Vingthor said: hepsi güzel abi. geneli güzel kokoreçin. basıcan baharatı bok kokusunu alsın. sonra ısırıcan çocuğuna kadar yicen. keza işkembe falanda öyle. bas sirkeyi sarımsağı o koku bi gitsin. sonra emzir babuş benim duvarın kireçlenmesi lazım gelicen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar