Joker Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/1012425_10153101355180093_641714784_n.jpg afas
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 pic threade atsaymısın ya direk
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Turk insaninin yorum aski buna sebebiyet veriyo iste. Her klavyesi olan yazmamali abi. Hurriyet.com.tr yorumlarini kaldiramiyoruz artik
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ama cidden domatesli kokoreç.midem kalktı.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Sampiyon ve turevlerini youemiyorum ben artik. 2 yildir kokorec yemiyorum sanirim. Evimin altinda 88 tane kokorecci olmasina ragmen.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bir izmirli olarak domatesli kokoreçin tadını hayal bile edemiyorum çok garip olmaz mı lan? denicem ilk fırsatta.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 hepsi güzel abi. geneli güzel kokoreçin. basıcan baharatı bok kokusunu alsın. sonra ısırıcan çocuğuna kadar yicen. keza işkembe falanda öyle. bas sirkeyi sarımsağı o koku bi gitsin. sonra emzir
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Ben Ümitköy'deki Şampiyon kokoreçi çok beğendim. Yediğimiz kokoreçler ve ekmek arası midye gayet güzeldi.
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ya millet kokoreç dediğin kömür ateşinde yapılır Şampiyon ocakta yapıyor
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Şimdi bu ikinci siparişin bir kere, kömürde pişirilir demişsin ama bir not bile düşmemişsin.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Katibim said: ya millet kokoreç dediğin kömür ateşinde yapılır Şampiyon ocakta yapıyor ikisinde de yapılır kömürde yapılan da var çoğu yerde ızgarada yapılanda köürde olan daha kuru oluyor tercih meselesi bu arada domatesli kokareç 10 numara olur bol acılı
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 fazla pişirtmicen zaten kokoyu... hemen bol baharatlı alıcan yicen.. ama şu domatlı hiç yemedim ha bi denemek lazım ıslak ıslak olmuyormudur o
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 oluyo aga ıslak ıslak yiyon işte domateste pişriliyo sivcri biberle beraber böle nasıl tarif edem ıslak hamburger gibi oluyo
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 domatesli fena olmuyor ama izmir usulü tercih ederim
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 kokoreç yenir mi arkadaş yikes sarhoşken yemem de enteresandır, içimdeki hayvandan nefret ediyorum.
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Vingthor said: hepsi güzel abi. geneli güzel kokoreçin. basıcan baharatı bok kokusunu alsın. sonra ısırıcan çocuğuna kadar yicen. keza işkembe falanda öyle. bas sirkeyi sarımsağı o koku bi gitsin. sonra emzir Adam tam bir kürt
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Llama said: fazla pişirtmicen zaten kokoyu... hemen bol baharatlı alıcan yicen.. ama şu domatlı hiç yemedim ha bi denemek lazım ıslak ıslak olmuyormudur o boyoz arası kokorec fena degildi ama di mi lan?
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Vingthor said: hepsi güzel abi. geneli güzel kokoreçin. basıcan baharatı bok kokusunu alsın. sonra ısırıcan çocuğuna kadar yicen. keza işkembe falanda öyle. bas sirkeyi sarımsağı o koku bi gitsin. sonra emzir babuş benim duvarın kireçlenmesi lazım gelicen mi
Öne çıkan mesajlar