aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Bir yakınımın facebook'a attığı duyuru. İlgilenenleri hemen görüştürebilirim kendisiyle. ''Duyuru! Amerika da Teksas ta burslu master yapmak isteyen not ortalaması yüksek ve ingilizce bilen elekronik mühendisi, endüstri mühendisi, makine mühendisi kız erkek genç mezunların ya da mezun olmak üzere olanların bana ulaşmalarını istiyorum.'' ''Etik, yaşayan her şeye karşı hissettiğimiz sonsuz sorumluluktur.'' Tel.da görüştüğüm kadarıyla orada yaşamaya yetecek kadar harçlık ta verilecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 İmzamı da cp yapmışım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Arka arkaya bu kadar fail.. Kesin bi bityeniği var arkadaşlar böbrek avına benziyor . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 teksas'ta bi de sakat bence olay kaçın giden sırf böbrek olmıyabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 adam gibi detayli bilgi gelene kadar bobrek.avi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 aquatik güvenilir biri ben kefilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Sana kim kefil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 texas chainsaw massacre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Fistan said: aquatik güvenilir biri ben kefilim Teşekkürler Fistan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 aquatik çok güzel bi bayan üyeydi diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 O zaman işler değişir. Böbrek senin olsun aquatik, bana YL şartlarından bahset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 elektronik, endüstri, makina /logout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Peysaj mühendislerine de bi güzellik yapıyorlardır ya. MAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Fizikçiyim ben. Teksas fizik bilimine gereken önemi göstersin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captaincanada Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 aquatik said: Bir yakınımın facebook'a attığı duyuru. İlgilenenleri hemen görüştürebilirim kendisiyle. ''Duyuru! Amerika da Teksas ta burslu master yapmak isteyen not ortalaması yüksek ve ingilizce bilen elekronik mühendisi, endüstri mühendisi, makine mühendisi kız erkek genç mezunların ya da mezun olmak üzere olanların bana ulaşmalarını istiyorum.'' ''Etik, yaşayan her şeye karşı hissettiğimiz sonsuz sorumluluktur.'' Tel.da görüştüğüm kadarıyla orada yaşamaya yetecek kadar harçlık ta verilecekmiş. Ben de Temmuz ayında eğitimci biriyle görüştüm,Amerika'da bazı üniversitelerin bünyesindeki öğrencileri daha uluslararası olması için her ülkeden belirli sayıda öğrencileri burslu okuttuklarını belirtti.Üniversite ismi vermedi yalnız,Teksas dediğini hatırlıyorum.Durum bundan mı ibaret yoksa farklı bir süreç mi işliyor? Bir de sadece mühendislere yönelik bir yüksek lisans mı söz konusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 böbreklere dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 captaincanada said: aquatik said: Bir yakınımın facebook'a attığı duyuru. İlgilenenleri hemen görüştürebilirim kendisiyle. ''Duyuru! Amerika da Teksas ta burslu master yapmak isteyen not ortalaması yüksek ve ingilizce bilen elekronik mühendisi, endüstri mühendisi, makine mühendisi kız erkek genç mezunların ya da mezun olmak üzere olanların bana ulaşmalarını istiyorum.'' ''Etik, yaşayan her şeye karşı hissettiğimiz sonsuz sorumluluktur.'' Tel.da görüştüğüm kadarıyla orada yaşamaya yetecek kadar harçlık ta verilecekmiş. Ben de Temmuz ayında eğitimci biriyle görüştüm,Amerika'da bazı üniversitelerin bünyesindeki öğrencileri daha uluslararası olması için her ülkeden belirli sayıda öğrencileri burslu okuttuklarını belirtti.Üniversite ismi vermedi yalnız,Teksas dediğini hatırlıyorum.Durum bundan mı ibaret yoksa farklı bir süreç mi işliyor? Bir de sadece mühendislere yönelik bir yüksek lisans mı söz konusu? Detay bilmiyorum ben de, ama öğrenci arayan hocanın Türk olduğunu, bir de master öğrencisi bulmakta güçlük çektiğini biliyorum, ama niçin 3 mühendislik alanında öğrenci arandığını da bilmiyorum. İlgilenen, görüşmek isteyen, detaylı bilgi almak isteyen kişilere, duyuruyu yazan kişinin tel. ve mail adreslerini veriyorum, o da sanırım Amerikadaki hocayla görüşmelerini sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 2.57 ortalama kabulse ben başvurayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar