Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 http://cl.ly/image/110V0O1y1k1y/Screen%20Shot%202013-07-31%20at%2013.42.59.png Yazik lan, son uc ayda 160k Wii U satmislar sadece. Satilan milyonlarca 3DS ve 3DS oyununa ragmen operating loss 50m$. Net income 90m$ ama. Wii U cikarmak yerine sadece el konsolu gitselerdi nasil bir kar ederlerdi tahmin edemiyorum ama epey yuksek olurdu sanirim. 3DS olarak bakarsak 1,4m satmislar. DS bile 60k satilmis. DS oyunu 2,15m, 3DS oyunu 11m gitmis. Wii bile 50k daha fazla satmis Wii U'dan. 3,67m tane de Wii oyunu gitmis. Ozellikle 11m 3DS oyunu ile 1m Wii U oyunu kisaylaninca hal belli. DS oyunu bile Wii U oyunundan cok satmis yani. Nintendo'dan yeni bir TV konsolu gorecegimizi sanmiyorum ben ama 3DS'den sonra yeni bir konsol kesin cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Bunlar Ps4 ve Xbox one'nın çıkışlarından sonraki satışların tahminleri olmasın gerge henüz 2014 e girmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Wii yüzünden zafer sarhoşluğuna kapılıp "Amaan ne yapsak satıyor nasıl olsa" diye düşündüler ve Wii U'ya çok az reklam pazarlaması yaptılar. Bi de gamepad'i çok çirkin yav. Tamam fikir güzel de kim 10 sene öncesinin hantal cep bilgisayarlarını andıran bi gamepadle oynamak ister ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Grafige yanlis baslik vermisler, forecast o. Veriler 2013 Q2 yazdigim altinda. http://www.nintendo.co.jp/ir/pdf/2013/130731e.pdf 2013 Q2 rakamlari bunlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Daha iyi 3DS'e versinler kendilerini, gerçi heriflerin donanım hesap makinesinden biraz hallice olduğu için kısa tutucaklar bu nesil konsolları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 su 3ds yıllık üyelik alınsa her ay oyun verse sony gibi gereksiz pahalı oyunlar var çünkü ama alasımda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Nintendo will survive 100 years and outlive Zynga, says Oddworld creator binyıllık reich nintendo lewl sega gibi sadece oyun yapmaya yönelsinler bu nesilden sonra, tam facia hale geldiler donanım işinde artık. biz de adam gibi konsollarda oynayalım intelligent systems ve atlus oyunlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 sikik sokuk konsol yapmamayi ogrenicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 sam'e cani gonulden katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 nintendonun salondan cekilmesi lazim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 sonintenstation çıkarsınlar ve nintendo bitsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 wal-mart kanada'da basic modeli 200$'a çekiyorlarmış, 3ds xl ile aynı fiyata tv konsolu lol. kazanırken masadan kalkmasını bilmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Yılbaşına 200 liraya alırız asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 pokemon x,y hüloğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Şu nintendo pokemon'dan kaldırıyor bütün parayı. Konsola focuslansalar vita falan tekme tokat geçerler. Bilmiyorum belki geçmişlerdir bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 nintendo benim için gameboydur abi.. NİNTENDO DEDİĞİN ELE GELECEK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 abi inatla bi pokemon mmorpgsi yapmadı adamlar ellerinde hazır senaryo var handhelddende wii dende pc dende baglanılabilecek aylık ödemeli bi mmorpg yapsalar atla deve de değil yane item toplamalı pokemon hem casuala hem proya hitap edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 onun ekmeğini wow yedi işte pet battle ayağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Fanmade PokeMMO var, cok da guzel calisiyor. http://www.youtube.com/watch?v=6hQGHT1j0Cs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 yaparlar da fazla grind olmuş diye uzakdoğulu olmayan kimse oynamaz heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 BonePART said: abi inatla bi pokemon mmorpgsi yapmadı adamlar ellerinde hazır senaryo var handhelddende wii dende pc dende baglanılabilecek aylık ödemeli bi mmorpg yapsalar atla deve de değil yane item toplamalı pokemon hem casuala hem proya hitap edicek Wiiu icin sunu yapsalar ps4 ile eksboks yalan olur bu jenerasyon ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 aylik odemeli mmo yaparlarsa, o kadar cocuk nasil oynayacak oyunu sdsfse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 inyormaynd said: Şu nintendo pokemon'dan kaldırıyor bütün parayı. Konsola focuslansalar vita falan tekme tokat geçerler. Bilmiyorum belki geçmişlerdir bile. Wii dede wiiu dada duzgun pokemon oyunu yok, pokemon colessium dan beri faillardalar zaten Nintendo konsollarinin bole kirilma noktasi zaten pokemon releaseleri, DS de problemliydi baya PSP tarafindan baski yiyordu, pearl diamond cikti uctu gitti satislar. Sonra gold silver remake vs vs derken yuru ya kulum oldu 3DS X-Y ciktiktan sonra sarsilmaz bir noktaya gelicek, pokemon olmadan bile iyi performans sergiledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 knox said: aylik odemeli mmo yaparlarsa, o kadar cocuk nasil oynayacak oyunu sdsfse Bi /vg/ de bak bakalim generala dicemde kendi boardu var pokemonun lulz, moot bile yeni releaseler sirasi butun boardlara tasan spama dayanamadi yeni board acti herif Pokemonun ana kitlesi baya baya 20+, coluk cocuk metagame kasmio zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Ya ben kendimden örnek vereyim sırf pokemon için ds lite aldım. Sıfırını bulacağım diye çatladım orası ayrı :P. Saatlerce render beklerken bir dalıveriyorum oyuna render bitmiş ben halen adam dövmece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar