Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 adama raki sert geldi birayla basliyor. translari merak etti simdide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ne kadar da sevindin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Diğeri de ben adres ver sarı tigrayla kapından aldırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 sogkaogkao muhabbetlere sapla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 oha abi cinsel tercihi diğer olan da var o nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bingildak said: off çok içim cız etti, adamda bildiğin subliminal gay hissiyatlar var forumda manifest ediyor. Abi sana da öyle geldi mi? Böyle şey gibi, kırık tandansları olan adamla ciddi ciddi konuşmak için oturursun, çok yakın arkadaşındır. Abi dersin, hani bana söylemek istediğin bir şey var mı, eğer kendin hakkında anlatmak istediğin bir şey varsa bana anlatabilirsin dersin. Adam neden bahsediyorsun falan der, söylemek ister ama çekinir böyle, abi dersin eşcinsel olduğunu düşünüyorum konuşmak ister misin dersin. O da HAHAHAHAHA YOK ABİ NE ALAKASI VAR AHAHAHAHAH ABİ ÇOK KOMİK YA NEDEN HAAHAHAH NİYE BÖYLE DÜŞÜNÜYOSUN Kİ ABİ AHAHAHAHAH İBNELER Bİ KERE ÇOK BEN İSTEMEM HAHAHAHA der böyle sürekli güler geçiştirmeye çalışır. Ben bunu görüyorum şu anda alttan alttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 katibim niye ozel mesaj atiyosun. alinti da yok. amacin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Hayvanlı sebzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Marty said: katibim niye ozel mesaj atiyosun. alinti da yok. amacin ne? şşştttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Tanışmak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 aynen öyle abi, closetten de çıkamayacak gibi bir itiş olmadan, belki çaktırmadan 1-2 kere gay arkadaşlar* dışarı çıksa gay olduklarını bilmeden onlarında normal insanlar olduğunu görse, iyi vakit geçirse falan süreçte lubricant (pun intended) etki yaratabilir. sonrasında söyleriz onlar gaydi diye, bence devamı gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 elesso said: anket yapmıştık sadece yarısı normal erkek çıktı forumun http://forum.paticik.com/read.php?62,7050166,page=1 15 kadın var denmiş, geçersiz o anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Aron-Caldwell said: DeathMetal Rullz İn Flames Rullz Pop,hiphop,rap SUX :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ad3m said: Bone said: asla böle olmak istemem. iğrenç birşey. sağlıksız ve rahatsız. Vin diesel, veya rammstein'in solisti gibi kaslar yeter de artar bile. Hem sağlıklı, hem kızları etkilersin. daha ne istiycem. sfpsfjmksjmf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 yok canım gay arkadaşları asla aşağılamam onlarında kendi tercihleridir saygı duyarım Merty msn pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 BENCE ACMA http://www.foodsubs.com/Photos/cucumber-American.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Bazi insanlarin kafatasini acip icine sicmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ahahaha ayfon a bak la atarlandı :D Noldu küçüğüm ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Papatyam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Katibim kafana inek mi bastı lan her tepkin bir öncekinden farklı ve orantısız ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ÇIK GÜZELİM ÇIK ORTAYA ÇIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Dolabın kapısı aralandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Katibim said: Ben evliyim çocuk sahibi olacam gay olma ihtimalim yok gibi birşeyhahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 AHHAHAAHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Fin said: Dolabın kapısı aralandı şu efsane olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar