Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Aket-Atum said: Ne bileyim abi öyle bir yazmışsın ki romantik solcu sandım Herkes biraz romantiktir. Starbucks'a gitmem Converse giymem diyen de olabilir. Gezi direnişine komplo diyen de. Ama ben Gezi direnişinin nasıl gerçekleştiğini içinde yaşayarak deneyimledim. Komplo iddialarının zorlama fanteziler olduğunu saatlerce tartışabilirim. Önemli olan bunların nasıl açıklandığıdır. Kulaktan dolma bilgilerle veya dayatmalarla bunlar tartışılırsa meselelerin içi boşalır. Ben, kapitalizmin içkin dengesizliklerine ve vahşiliğinden dem vurarak ve bunları koruyan yasa koyuculara karşı çıkarak bir şeyler söylemeye çalıştım. Ne demeye çalıştığımı da uzun uzun tartışabilirim ama bazı anahtar kelimelerden yola çıkarak insanları kümelek nahoş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 olm castro bile adidas giyiyo artık, ne için kavga ediyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Sequo said: Ya beyler karşıdaki firma büyük olsun küçük olsun farketmez. Adamlar tereddüt etmeden profesyonel iş yapmışlar. Bunun ötesi yok. Gezi parkı olaylarında Koç divan otelin kapısını açıyor oraya sığınıyorsun hatta karnını doyurup yatıyorsun. Sabah yatak başlığını 'hurdacıya 50 tl ye kakalarım la bunu' mantığıyla çalmaktan öteye gidemez bu olay. Orta olcegin hali baska oluo iste eheuehu Amazonun zerre umrunda degil kaziklanmak, orda 200 ipad kaptirsa bile tatava adamlara Cok zengin ondanmi? Hayir, olcek direk Eger umurunda olsa kurye ile elektronik imza araciligi ile yollardi (ki cogu retailer bunu yapio artik) ancak kurye bedelini gectim onun ek evrak doldurmasi ve takibi bile gereksiz yuk herifler icin, otomasyon sistemlerini ve depo yonetimini yavaslatio bi kere 100k ipadin 1k sinin bole gitmesinin maliyeti o 100k nin sigortali gitmesi maliyetinden daha aza geliyor adamlara, umurlarinda bile degil yani Ha bi neden daha varki oda bariz zaten herifler icin "amazondan urun aldim kayboldu yenisini yolladilar" seklinde word of mouth zarar etseler bile "amazondan urun aldim param gitti" den bi bes on milyon kat degerli, reklam faaliyeti olarakta bakio ise ayni zamanda Ben totalde 100$ kaziklamamisimdir ama net 2000-3000 kazanmislardir benden, en son kitap aldim 20 dolara, 60 gunde gelmedi diye iade talep ettim 70. Gundemi ne geldi iste, adamlarin haksiz talep edilen refundlara verdigi isim bile "customer satisfaction refund" yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Biyik said: ayrıca en başından beri hiç kimseye en ufak bir hakaret etmedim ama "teyp hırsızı", "hangi tornadan çıktın", "gerizaklı gibi" hakaretlere maruz kaldım. etikten bahsediyorsak eylemlerimize de yansımalı. Yok enayi dedin. Zaten kayış orada koptu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Yahu allahaskina bulasmayin amazona. Sizin yuzunuzden adamlar killik yapmaya basliycak returnlarda. Bisiyide abuse etmeyin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Sequo said: Abi küfür etmek istiyorum şuan ama etmeyim. Kendinizi akıllı mı sanıyosunuz adamlar hizmet vercez diye ellerinden geleni yapiyorlar 2. yi bile tereddüt etmeden gönderiyorlar. Siz klasik türk işte ohh refundda ettim 2 taneyide kaptım şöyle siktim böyle siktim. Olm türkiyede size esnaf falan geçiriyor ya A gösterip parayı alıp B veriyor ya helal olsun hakediyorsunuz. Vallaha hakediyorsunuz mantalitenize tüküreyim. Az çok bunu yazacaktım ben de, küfür etmek istemeyebilirim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 SeaGle said: Ben geri verirdim. Sırf adamların iyi niyetli bi şekilde "gelmediyse yeniden gönderelim" deyip 2. kez göndermesi, 3. seferde refund etmesi fln bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infiniteloop Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bence geri gonder. sonra adamlarin guveni iyice kirilacak. yalanci coban hikayesine donecek olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Biyik said: Yerde bulduğumuz 1 lirayı, birisinin hakkını yeriz düşüncesiyle karakola götürmeyiz. Ya tenezzül edip almayız ya da cebe atarız. Bu 5-10 lira için de geçerli. Ha onu alırız. Ama 10.000 lira falan bulsak, ulan bu birinin emekli ikrameyisidir, şudur, budur diye düşünüp vicdan muhasebesi yapıp, paranın sahibini ararız. İşte olay da bunun gibi.İki tablet, amazon için yere düşürdüğü 1 lira. DynamicK said: ................. Sen elimize ulasmadi diyorsan o kargo firmasi ve dogrudan o kargoyu ulastiran calisana patliyor kabak. Yani sen tablet elimde kalsin derken,kargo calisani adami isinden edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 rahatsiz oluyosan gonder gitsin. bir de olay yere dusmus 1 lirayi yerden almak degil, adami dolandirarak cebindeki 1 lirayi almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ayıp lan düşüncesi bile kötü. hani zkici bi firma olur el mahkum onlardan almışındır ben de zkcem dersin de buna ayıp TÜ KAKA BAN PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 KÜFÜR ETMESENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 abi parasını vermeden bedave geldi oooh diye kullanmak nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 geri vermek en doğru hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 peki ya bi çantada 1milyondolar bulsaydık ve sahibinin adresi yazıyor olsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Fin said: Abi yok yeminle vize vermesinler türklere nasıl kafalar bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Killer said: peki ya bi çantada 1milyondolar bulsaydık ve sahibinin adresi yazıyor olsaydı? götürür verirdik edit; ama içinde adres yazmayan bir çanta bulamadığımız için üzülürdük elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ben refunddan sonra tekrar alır 2-3-4-5-6 baya giderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 kendi amazonunu kurardın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bence geri verin. geçen gün 1 bira eksik yazmışlar bana da , vermedim bende, hamburger kötüydü ona saysın ibneler dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Amazon Türkiye'ye bu kafa yüzünden girmiyordur muhtemelen. Ulan her yerden banlıyız anasını satayım. Bu arada gidin geri verin, hiç bir şey olmaz; adamların dişinin kovuğuna gidecek bir para değil ama sen hırsızlık yapmış olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 geri verin belki adamlar uğraşmayıp ikincisi için para istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 MasterHapLo said: haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 nasıl bir vicdansızlığı savunma şeklidir ya içim burkuldu okurken. marketten fazla para üstü alıp da "yea onlar da küsüratları hep yukarı tamamlayıp çalıyorlar bizden banane" demek gibi bir şey bu. sen o marketi batırmazsın aldığın fazla parayla ama aradaki emekçinin kovulmasına bile sebebiyet veriyor olabilirsin. her şeyi geçtim adamlar 2 defa gönderip üzerine parayı bile geri ödemiş sen gidip amazonun sahibi kimse yanaklarını öpüp koklayacağına hala nasıl biraz daha silkelesem derdindesin... yastığa başını koyduğunda burda yazılan bir dünya şeye rağmen rahat uyuyabiliyosan problem yok devam et panpa. not: lafım çalmayı savunan bıyık kardeşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ondan sonra başka firma kazık atıp cevap vermeyince ama müşteri memnuniyeti yok :S teknosa, vatanpc falan müstehak bizim halka. toplumlar layık oldukları gibi yön bla bla bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar