Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanlışlıkla Amazon Dolandırmaca

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Evet, kuzenimin başından geçti.

ABD'de kendisi, İstanbul'dan bir arkadaşı tablet istemiş gelirken getirsin diye işte almış, oradaki adresine yolluyor. Neyse beklemiş kuzen, tablet yok. Çocuk buradan ulaşmış Amazon'a kayıp demiş, araştırılmış kayıp düşülmüş ve yenisi yollanmış.

Yeni tablet gönderiliyor, aynı. Kuzen gidip araştırıyor biz kapının önüne bıraktık diyorlar ikisini de, çalınmıştır vs. diyorlar. Bu da işte arkadaşına söylüyor, çocuk Amazon'la irtibata geçiyor ve sonunda refund ediliyor para.

Para refund edildikten sonra kuzenimin ev sahibi geliyor, paketleri ben almıştım unutmuşum sana vermeyi diyip paketleri veriyor. Elinde 2 tablet ve orjinal kılıfları bulunuyor hiç açılmamış.

Çocuk geri götüreyim dedi, arkadaşı boşver getir ikisini de birini satarız demiş. Beni aradı, dedim için rahat edecekse getir etmeyecekse götür teslim et, ya da tekrar parasını yatırsın çocuk. Sonra durdum dedim, lan ben olsam aynı durumda ne yapardım. Getir lan getir dedim asdfas

Her neyse; çocuk şeyden korkuyor. Çalıntı, kayıp vs. diye seri numaraları vs. sistemlere işlenmiş midir, hava alanında dönerken GG olmayalım diyor. Bende en azından birinden ikinci el fiyatına aldım, bilmiyorum ne bok olduklarını diyip hava alanında bırakır gelirsin dedim.

Diğer yandan ne bileyim, HARAM MAL kafasında rahatsızlık veriyor durum ama söz verdim. Ne yapsın çocuk, sistem nedir. Bu tabletlerin peşinde midir halen Amazon yoksa benim dediğim şekilde en kötü getirsin mi sadfs

Amazon vurdurmasın çocuğu
Sosyal ağlarda paylaş

Abi küfür etmek istiyorum şuan ama etmeyim. Kendinizi akıllı mı sanıyosunuz adamlar hizmet vercez diye ellerinden geleni yapiyorlar 2. yi bile tereddüt etmeden gönderiyorlar.

Siz klasik türk işte ohh refundda ettim 2 taneyide kaptım şöyle siktim böyle siktim.

Olm türkiyede size esnaf falan geçiriyor ya A gösterip parayı alıp B veriyor ya helal olsun hakediyorsunuz.

Vallaha hakediyorsunuz mantalitenize tüküreyim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten bildir durumu dedim ilk ama sonra arkadaşı illa getir diyince bi araştırayım dedim. Sonradan niyeyse bende yoldan çıktım sfsdsda

Rahatsız olmuştum zaten, bu konudan sonra iyice rahatsız oldum. Söyleyeyim bildirsin zaten bu tip durumlarda yabancı şirketlerde güzellik yapıyor genellikle, Amazon yapar mı bilmem de

Shopto'dan 3 ps3 oyunu almıştım yıllar önce, ptt iç etmişti. Refund istedim aldım, sonra 2 tanesi geldi. Bildirmiştim, sizde kalsın önemli değil demişlerdi ama o olaydan sonra takipsiz posta seçeneği kapanmıştı sistemden bana :D zaten alışverişi de ondan sonra kestim fazladan 30TL gidiyordu oyunlara resmen...

neyse söyleyeyim bildirsin aynen, çingeneliğe gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

aldığım kindle'ın ekranının kırılmıştı sorgusuz sualsiz yenisini yollamıstı amazon.

sonra yenisininde aynı şekilde kırınca ee artık yenisini yollamazlar falan diye mail atmıştım bunu nerde yaptırabilirm diye np diyip bitane daha yollamışlardı.

amazona yapılmaz allah çarpar.

zaten çok düşük profit marginleri var sattıkları o ürünlerden çook az kar ediyorlar üstüne inanılmaz hizmet veriyorlar.

bi tanesini öde bari.

ayrıca komsu imzalayıp almıyor mu paketleri bir şekilde ortaya çıkar o.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

kızıyorsunuz ama müslümanlık şu halk için son derece gerekli

büyük kısmı "allahtan korkusu" olmasa aşağılık 5 para etmez her türlü pisliği çirkinliği yapar durmadan

şu haliyle ona yakın bi de korkmadıklarını düşünün sıçarız resmen

olanları da görüyoruz....
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

aldığım kindle'ın ekranının kırılmıştı sorgusuz sualsiz yenisini yollamıstı amazon.

sonra yenisininde aynı şekilde kırınca ee artık yenisini yollamazlar falan diye mail atmıştım bunu nerde yaptırabilirm diye np diyip bitane daha yollamışlardı.

zaten çok düşük profit marginleri var sattıkları o ürünlerden çook az kar ediyorlar üstüne inanılmaz hizmet veriyorlar.

bi tanesini öde bari.

ya bana anlattığı kadarıyla kapının önüne bırakıp gitmişler, orada işler nasıl yürüyor bilmiyorum onlarda kapının önünden çalınıyordur vs. demişler. Yani teslimatçılarla vs. de görüşmüş öyle olmuştur demişler ki Amazon'da sorgusuz sualsiz bu olayları yapmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

bi tanesini öde bari.

abi adam kindlesız kalmanı istemez tabi :d
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...