Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Evet, kuzenimin başından geçti. ABD'de kendisi, İstanbul'dan bir arkadaşı tablet istemiş gelirken getirsin diye işte almış, oradaki adresine yolluyor. Neyse beklemiş kuzen, tablet yok. Çocuk buradan ulaşmış Amazon'a kayıp demiş, araştırılmış kayıp düşülmüş ve yenisi yollanmış. Yeni tablet gönderiliyor, aynı. Kuzen gidip araştırıyor biz kapının önüne bıraktık diyorlar ikisini de, çalınmıştır vs. diyorlar. Bu da işte arkadaşına söylüyor, çocuk Amazon'la irtibata geçiyor ve sonunda refund ediliyor para. Para refund edildikten sonra kuzenimin ev sahibi geliyor, paketleri ben almıştım unutmuşum sana vermeyi diyip paketleri veriyor. Elinde 2 tablet ve orjinal kılıfları bulunuyor hiç açılmamış. Çocuk geri götüreyim dedi, arkadaşı boşver getir ikisini de birini satarız demiş. Beni aradı, dedim için rahat edecekse getir etmeyecekse götür teslim et, ya da tekrar parasını yatırsın çocuk. Sonra durdum dedim, lan ben olsam aynı durumda ne yapardım. Getir lan getir dedim asdfas Her neyse; çocuk şeyden korkuyor. Çalıntı, kayıp vs. diye seri numaraları vs. sistemlere işlenmiş midir, hava alanında dönerken GG olmayalım diyor. Bende en azından birinden ikinci el fiyatına aldım, bilmiyorum ne bok olduklarını diyip hava alanında bırakır gelirsin dedim. Diğer yandan ne bileyim, HARAM MAL kafasında rahatsızlık veriyor durum ama söz verdim. Ne yapsın çocuk, sistem nedir. Bu tabletlerin peşinde midir halen Amazon yoksa benim dediğim şekilde en kötü getirsin mi sadfs Amazon vurdurmasın çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 enjoy your hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Amazon'un umrumda olacak kayiplar degil onlar ama bir takip mekanizmasi varsa illaki islenmistir oralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Ben geri verirdim. Sırf adamların iyi niyetli bi şekilde "gelmediyse yeniden gönderelim" deyip 2. kez göndermesi, 3. seferde refund etmesi fln bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Abi küfür etmek istiyorum şuan ama etmeyim. Kendinizi akıllı mı sanıyosunuz adamlar hizmet vercez diye ellerinden geleni yapiyorlar 2. yi bile tereddüt etmeden gönderiyorlar. Siz klasik türk işte ohh refundda ettim 2 taneyide kaptım şöyle siktim böyle siktim. Olm türkiyede size esnaf falan geçiriyor ya A gösterip parayı alıp B veriyor ya helal olsun hakediyorsunuz. Vallaha hakediyorsunuz mantalitenize tüküreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 geri versin abi. insanların yeterince birbirini s.tiği bir dönemde yaşıyoruz zaten. bırakın amazon'un ikinci tablet'i amazon'da kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 hepsite takip açılıo kargo firmasına sorulcak sorgulancak işçisine kadar belki adam işten atılcak belkide adam diyecek şu adama teslim ettim ev sahibi şu numarada oturuo dyecek... daha kötü olcak durum amerikadan BAN sebebi söylim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 amazon'a böyle herkes peşkeş çekse sonra amazon da hepsiburada'ya döner. insan olmak lazım az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 dış mihraklarin oyunu bunlar. Muminleri test ediyorlar yemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 1.sinin parasını yatırsın, 2.sini ne yapayım diye sorsun amazon senin olsun der belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ya zaten bildir durumu dedim ilk ama sonra arkadaşı illa getir diyince bi araştırayım dedim. Sonradan niyeyse bende yoldan çıktım sfsdsda Rahatsız olmuştum zaten, bu konudan sonra iyice rahatsız oldum. Söyleyeyim bildirsin zaten bu tip durumlarda yabancı şirketlerde güzellik yapıyor genellikle, Amazon yapar mı bilmem de Shopto'dan 3 ps3 oyunu almıştım yıllar önce, ptt iç etmişti. Refund istedim aldım, sonra 2 tanesi geldi. Bildirmiştim, sizde kalsın önemli değil demişlerdi ama o olaydan sonra takipsiz posta seçeneği kapanmıştı sistemden bana :D zaten alışverişi de ondan sonra kestim fazladan 30TL gidiyordu oyunlara resmen... neyse söyleyeyim bildirsin aynen, çingeneliğe gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 iade etmek daha etik olurdu diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Abi yok yeminle vize vermesinler türklere nasıl kafalar bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 kızıyorsunuz ama müslümanlık şu halk için son derece gerekli büyük kısmı "allahtan korkusu" olmasa aşağılık 5 para etmez her türlü pisliği çirkinliği yapar durmadan şu haliyle ona yakın bi de korkmadıklarını düşünün sıçarız resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 aldığım kindle'ın ekranının kırılmıştı sorgusuz sualsiz yenisini yollamıstı amazon. sonra yenisininde aynı şekilde kırınca ee artık yenisini yollamazlar falan diye mail atmıştım bunu nerde yaptırabilirm diye np diyip bitane daha yollamışlardı. amazona yapılmaz allah çarpar. zaten çok düşük profit marginleri var sattıkları o ürünlerden çook az kar ediyorlar üstüne inanılmaz hizmet veriyorlar. bi tanesini öde bari. ayrıca komsu imzalayıp almıyor mu paketleri bir şekilde ortaya çıkar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ev sahibi katil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 DoruK said: kızıyorsunuz ama müslümanlık şu halk için son derece gerekli büyük kısmı "allahtan korkusu" olmasa aşağılık 5 para etmez her türlü pisliği çirkinliği yapar durmadan şu haliyle ona yakın bi de korkmadıklarını düşünün sıçarız resmen olanları da görüyoruz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 arcane said: (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Madem Türksün çal adet yerini bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 amazona soylesin, paketler gelmis soyle boyle olmus diye, geri gondermek icin ne yapmam lazim diye sorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Zep said: zaten çok düşük profit marginleri var sattıkları o ürünlerden çook az kar ediyorlar üstüne inanılmaz hizmet veriyorlar. amazon kazandigi parayi harcicak yer bulamiyo, sen ne diyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Zep said: aldığım kindle'ın ekranının kırılmıştı sorgusuz sualsiz yenisini yollamıstı amazon. sonra yenisininde aynı şekilde kırınca ee artık yenisini yollamazlar falan diye mail atmıştım bunu nerde yaptırabilirm diye np diyip bitane daha yollamışlardı. amazona yapılmaz allah çarpar. zaten çok düşük profit marginleri var sattıkları o ürünlerden çook az kar ediyorlar üstüne inanılmaz hizmet veriyorlar. bi tanesini öde bari. ayrıca komsu imzalayıp almıyor mu paketleri bir şekilde ortaya çıkar o. ya bana anlattığı kadarıyla kapının önüne bırakıp gitmişler, orada işler nasıl yürüyor bilmiyorum onlarda kapının önünden çalınıyordur vs. demişler. Yani teslimatçılarla vs. de görüşmüş öyle olmuştur demişler ki Amazon'da sorgusuz sualsiz bu olayları yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 çoluğundan çocuğundan çıkar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Zep said: aldığım kindle'ın ekranının kırılmıştı sorgusuz sualsiz yenisini yollamıstı amazon. sonra yenisininde aynı şekilde kırınca ee artık yenisini yollamazlar falan diye mail atmıştım bunu nerde yaptırabilirm diye np diyip bitane daha yollamışlardı. amazona yapılmaz allah çarpar. zaten çok düşük profit marginleri var sattıkları o ürünlerden çook az kar ediyorlar üstüne inanılmaz hizmet veriyorlar. bi tanesini öde bari. ayrıca komsu imzalayıp almıyor mu paketleri bir şekilde ortaya çıkar o. abi adam kindlesız kalmanı istemez tabi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar