Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Çok iyi çalışıyor şu an Locus offline :)[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 hühüü aglamak istiyorum[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 kaçıncı güne girdik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 4 e girices 00.00 dan sonra ehe[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Ya 5-6 güne kadar düzelir diyorlardı ama o yedek hat olduğuna göre tam eskisi gibi olmucak, eski halinde bile yoğunlukdan dolayı yavaşlamalar oluyorken yedek hatlı haliyle nasıl olacağı konusunda pek umutlu değilim 1 ay çekcez gibi bunu.Of türkiye Of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 nefret ediyorum bu ulkenin teknolojisinden herkez kendi cebini dusunuo küfürler ediyorum su an delicesine..[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: elm, 25 May 2003 00:30 tarihinde demiş ki: Ya 5-6 güne kadar düzelir diyorlardı ama o yedek hat olduğuna göre tam eskisi gibi olmucak, eski halinde bile yoğunlukdan dolayı yavaşlamalar oluyorken yedek hatlı haliyle nasıl olacağı konusunda pek umutlu değilim 1 ay çekcez gibi bunu.Of türkiye Of yedek hatmı? İlk kez senden duydum böyle birşeyi. Benim bildiğim en az 5gün sonra eski haline döneceği yönünde. Zaten kabloya ulaştıklarında yedek hata gerek kalacak birşey yok gibime geliyor. Bu sorunun 1 ay daha devam edeceğini hiç zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bende ttnet var şu anda *!tahtaya vurur* sorunsuz çalışmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 eheyyo çalışıyo! valla çalışıyo! aman sabahlar olmasın! [edit: yalandır.. zaten kardeşim yazmış o mesajı da.. :) ] [hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] [Bu mesaj Kenderleme tarafından 25 May 2003 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Kenderleme, 25 May 2003 02:27 tarihinde demiş ki: eheyyo çalışıyo! valla çalışıyo! aman sabahlar olmasın! [edit: yalandır.. zaten kardeşim yazmış o mesajı da.. :) ] [hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] [Bu mesaj Kenderleme tarafından 25 May 2003 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 off heycanlandim bole içim kıpır kıpır oldu ama yalamıs :([hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 eee??!!? bende hala yavaş???!?!?![hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bi an coştu normal gibin açıldı bi 2 site.. sonra baktım gene aynı.. ühü.. ne kadar sürcek bu daha be! gidelim biz yapalım bari..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: LevieMaxilack, 25 May 2003 03:10 tarihinde demiş ki: eee??!!? bende hala yavaş???!?!?![hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again yok düzelmemiş zaten. Şaka yapmış arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Yedek hat dediginiz seyler 45/45 Miami fiberopttigi ve 155/34 uydu baglantisi, suan kasa kasa bile olsa bi derece yurtdisi site acmamizi saglayan onlar zaten, iki tane 155 ve bir tane 622 kopuk durumda.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 saat sabah 7:07.. düzeldi internet, çok ciddiyim düzeldi! :)) heheh bu haberi ilk benim vermem beni mutlu etti, oley! umarım bir sorun çıkmaz, gayet hızlı kablonet![hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 internette dolanırken pek lag yapmadı ama, anarchy-online'a girdim... lagdan oturamıyorum oyunda? Hmm.. biraz bakıyım, belki olmamış olabilir :([hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Duzelmis falan degil, umitlendirmeyin milleti ya.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 bu threadin ilk sayfasındaki grafikler sürekli güncel. saatbaşı o grafiklere bakmak yetiyo anlamak için.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ben italya - fas ne alaka onu cidden anlamadim. internet gelsin ota boka trace atacam...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 İgrenç bi durum Koskoca Türkiyenin fas üzerinden internete girmesi. Arkadaşlar gelecekte bana oy verin ilk iş Türkiyenin internet alt yapısını düzeltecem söz.[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 fiber baglantılar (kablo döşemesi) oralardan geciyordur, yoksa cezayirde veya baska bi yerde baglantımız yok. sadece kablo oradan geciyor kablonun ustune uzay gemisi düştügünden veya taş kaya altında kaldıgından kesilmiş işte. trace atarsan cezayir falan göremezsin yani, boşa atma :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Hatanın yerinin bulunması ile de olay bitmiyor ciddi başlı başına zor bir iş fiber kaynak yapılması. Normal şartlarda bile birçok koşul istiyor ki burda deniz altında olması sorunun ayrı bir sıkıntı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Cezayir yakınlarında meydana gelen depremden dolayı, İtalya ile Fas arasındaki denizaltı kablolarda (SMW3) arıza meydana gelmiştir. Bu nedenle yurtdışı internet (ABD-Sprint 622, ABD-C&W 155, İngiltere-C&W 155) hatlarımız kesilmiştir. Elimizde olmayan kesintiden dolayı özür dileriz. Telekomun aciklamasi bu, Cezayir'den falan internete girdigimiz yok, oehg.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 sabah 7:10'da cidden düzelmişti internet? şu sitede grafik vardı ya, ona bi bakın.... cidden düzelmişti, uyudum-uyandım büyük bir umutla! Ya internet yok yine...[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar