SCelen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Selamlar, Biliyorum ki yaşım biraz geçti bu işlere başlamak için ama içimde de acayip bir istek var. Cover videolarını falan izliyorum adamlar ne kadar mutlu evinde çalıyor kaydediyor fıstık gibi hobisi var adamların valla imreniyorum çoğuna. Blues-Soft rock tarzı elektro gitar çalmak istiyorum, yaş 26, size sormak istediğim; 1-Bu yaş aralığında gitara başlanır mı? Yoksa bizden geçtimi? (milletin başlayış yaşlarına falan bakıyorum 17- herkes Bilekler-parmaklar falan bu saatten sonra uyum sağlayabilir mi? 2-Eğitim için: Klasik türde sınıf ortamında kurs mu(Sosyal ortam müzikal olarak arkadaş edinme falan)? Özel ders mi? Yoksa hepsini salla internette o kadar eğitim videosu var onlardan da kaparsın olayı mı dersiniz? Hadin şu dostunuza bi yol-yordam gösterin, selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 geç kaldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 kursa git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 bilen birisi cevaplarsa: neden 15 yaşında yetenekli birinin yaptığını 30 yaşında aynı yetenekte biri yapamıyor? benim aklım ermiyor ya. 15 yılda birine yüklenilen content nedeni ile olabilir diyorum.. e o zaman koyar önüne kitabı gece gündüz çalışır. 15 yıldır o dalı icra ediyor ondan olabilir.. e o 15 yıldır müzikal anlamda iş yapan insan 15 yaşında mesleğinin zirvesinde miydi.. 30 yaşında adamın hemen meslek zirvesine ulaşacağım derdi mi var? çalışması ile doğru oranda ivmelenir işte. ne kadar ekmek o kadar köfte. saatte 200km ile gideni 400km ile yakalyamazsın diye birşey mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Fin said: geç kaldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Özel dersleri araştırıyorum arkadaş piyasa bu kadar pahalı mı yahu? 250-300 lira arası aylık 4 saat ders. Buda saati 75lira ediyor. Sizce normal mi bu fiyatlar? Yaş konusuna gelince bir tane gitar hocasıyla konusuyordum 20 yaşında başlayıp dünya starı olan insanlar var dedi(Gerçi kim diye soramadım ama :P) Herşey çalışmaya pratiğe bağlı gerisi hikaye dedi adam. Mantıklı da gelmedi değil hani. 30 yaşında başlayan bankada çalışan bir öğrencisi varmış şuan sorunsuz devam ediyor çalması-çalışması diyor :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 başlanır, neden başlanmasın. sonuçta 17 yaşında artistlik olsun diye gitar kursuna yazılmak falan değil bu, ne istediğini biliyorsun, neden istediğini biliyorsun falan filan. öğrenmek için en ideali özel ders gibi aslında. çünkü senin seviyen doğrultusunda gidiyor olay, hızlanıyor yavaşlıyor, belli hedelere daha fazla özen gösteriliyor. biraz ilerledikten ettikten sonra da fender standard telecaster alırsın bir tane, güzel güzel takılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Glenn tipton, frank zappa, eric clapton (aslında eric erken başlıyor ama ben bunu yapamam diyip bırakıp sonra tekrardan başlıyor) Geçtim bunları hobi olarak çalacağın birşey için niye bu kadar kasıyorsunki abi netten temellere bak sonra çalış, çalış, çalış! Bu şekilde araştırmaya devam edersen başlamadan bırakırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Flüt için geç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 yaşı olmaz abi yapıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Ben de bas gitara başlamak istiyodum da sırf yaştan (26 bitti) dolayı yetemem diye çekiniyorum. Hatta ben de topük açıcaktım da "yok lan olmuyodur kesin" diyip vazgeçtim. Olur mu lan? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 why not? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 niye olmasin ya alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 cinscik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 http://www.jamplay.com/ bu baya iyiymiş, öneriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 bunu yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 videoyla fln olmaz bu iş bak ben kendi başıma öğrendim, ve sweep picking'ten alternate pickinge, bendinge kadar tüm tekniklerim yanlış. ha çalıyormuyum, bi şekilde çalıyorum ama yanlış çalıyorum. sağ elimin duruşunu görenler gülme krizine giriyor sdf o yüzden hevesim sönmiyecek diyorsan, git bi kursa adım adım öğren. en azından birşeyi yanlış yapınca doğrusunu gösterirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 abi şöyle incelemeden yorum yapmayın. nasıl vidyoyla olmuyor? adamlar bir sürü sağlam gitarist eğitmeni toplamış. her hocanın toplam ders saati nereden baksan minimum 15 saat vs. her hocanın en basic şeyden, en zor şeye kadar giden serisi var. adamlar en kücük ayrıntıya kadar düşünmüş yani. yine hocalara soru sorabiliyorsun. her türlü açıdan gösteriyorlar vs. incele iyice, içine bi bak mesela öyle yorum yap. dersi veren kişi, en kücük tekniğe kaç saatlik vidyolar hazırlamış mesela. senin tekniğin yanlışsa, öğrenmediğin için yanlış. bir kursta birinin sana göstermesiyle, öğretmesiyle buradaki farklı değil. çok kapalısınız yeniliklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 bana şöyle gerge gibi mesaj yazdırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 İngilizcen ve bir adet de Mac'in varsa bi gitar al, Garageband'in gitar kursuna başla. İnanılmaz başarılı gerçekten, başlı başına Apple'a geçme sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 gitarı yanlış çalmak diye bişey yok. ya akıcı çalamıyosundur sağ sol el koordinasyonuyla ilgili bu. orta hıza çıkamıyosun diyelim egzersiz yapmayla ilgili. pena tutan elin yavaş diyelim e hızlandır elini doğru tutuşu bulur zaten kendiliğinden. yanlış olan tek şey kitabına uygun çalcam diye kasmak. en son bi buçuk sene önce çaldım pena yoktu baş parmağımın tırnağıyla çaldım. en iyi çaldığım kayıt oldu. bi daha çok gerekli değilse elime pena almam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 tek sorunum istediğim temizlikte çalamamak yani uç örnek tabi ama paul gilbert'e bakıyorsun adamın tuşesi saf su gibi, akıcı berrak ama bende bi sıkıntılar var işte, kaynağını net bulamadım ama tekniklerimin yanlış olduğundan dolayı olduğunu düşünüyorum. işin ehli bir hocaya gidip göstermem lazım işte, böyle böyle çalıyorum niye yeterince clean değil bunlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 sorun şu ki o adam gitarla yatıp gitarla kalkan bi adam. günde en az 10 saat elinden gitar düşürmediği uzunca bi dönem olmuştur hayatında. reflex haline gelmiş yani gitar çalmak. bu da değil aslında esas mesele. o hale gelmek konsantrasyonunu neye verdiğinle alakalı. çalarken çalışına tutuşuna değil duyduğuna odaklan. hani kendini rahat bırak işini yapsın. just do it, make it easy diyo işte gavurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Sene 2013, hala gitar çalmayı PAUL GILBERT OLMAK, SİTİV VAYİ OLMAK, ÇON PETRÜLAÇÇİ, PAKODELÜÇYA olmak zanneden var. Hayır arkadaşım, isterseniz gitardan OSURUK sesi çıkartın, gitar çalıyorsunuzdur. Sene 2013, 14 yaşından sonra ENSTÜRMAN çalmaya başlanmaz diyen var. Babam 54 yaşında saksafon çalmayı öğrenmeye başladı, şu an 62 yaşında, 1965 Selmer Mark VI Alto'su var, canı istediğinde YARDIRIYOR, vakti olmadığında 1-2 hafta köşede yattığı da oluyor aletin. Ayıracak vaktim var, istiyorum, hobi olsun sadece anneme babama çoluğuma çocuğuma çalayım da diyebilirsin, lan bu aleti yutup uzay-zaman bükecem de diyebilirsin, sana kalmış birşey tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar