Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABV Yurtiçi Kargo


Xenus

Öne çıkan mesajlar

http://i.imgur.com/BqU03Vq.jpg

yolda checkpoint mi yok ulan dümbük

beşinci günün şafağında doğuya baktım hala yok kargo amk

yazlık esnafı çok fena ya. 27'sini sisteme bile girmemişler artık utançtan herhalde. öğlen çağrı merkezine şikayet ettim, bugün gelecek dediler ama saat 8'e geldi, gelen giden yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kargoyu araca yükleyip gezdiriyorlar işte, gidipte alamıyorsun istediğin bir vakit, anca sabah adamla birlikte dükkanı açıcan. bir hafta önce bunlardan bir kargo bekliyordum, 2 gün zaman yetmedi demişti. 3.gün çağrı merkezine şikayet kaydı bırakmıştım bu şube için.

bir kargo için mecburiyetten gene yurtiçine kaldım. sanırım merkeze o şikayeti yaptığım için uyuzluğuna getirmiyorlar allahın cezaları. yarın gene arayacam baya baya argo konuşmayı düşünüyorum artık.

şubenin telefonu zaten bütün gün meşgulde, çağrı merkezinden ulaşmışlardı göya

birde alıcı ödemeli, 6.5 lira. ulan hem en fahiş fiyat hem skandal hizmet, bir hakkım falan yok mu benim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi yolda aracı görsem önüne atıcam kendimi artık dsdsf

o kadar rahatlar ki, geçen istediğim kargoyu bekliyordum işte, kumsaldayken aracı bizim taraflardan geçerken gördüm eve çıktım gelirler diye. bekle bekle yok. adamlar 100-200 mt aşağıda birkaç yere dağıtım yapıp 10 km geri şubeye dönmüşler lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yerine göre bu işler abi. Benim en az sorun yaşadığım kargo şirketi mesela yurtiçi. En fecisi aras, sürat kargo ise ortalama mesela benim için.

Evde olmayacaksam sabah 8-9 arası arıyorum, dağıtıma çıkmadan önceki açık saatler bunlar. Şubede bekletin diyorum gidip alıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

direk çağrı merkezini aradım ben, oraya saydırmıştım. şikayetvarın pek bir esprisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası. ilk aradığımda şube için şikayet kaydı bırakmak istermisiniz diye sordu kız sonra kaydı yaptı. hatta kargo geldikten ertesi gün beni aradılar, şube ile görüşülecek, işte gerekeni yapılacak, özürler vs.

ama şubedeki adamlar vurdumduymaz bir kere. çağrı merkezindeki kıza bile kargoyu bugün getirecez yeaaaa diye yalan söyleyebiliyorlar. yada benim şikayet ettiğimi biliyorlar ibneliğinden kargomu getirmiyorlar bilemeyeceğim ama bu sefer şikayetvara da yazmıştım zaten bakalım. 5.kez zaman yetmedi diye yazan başka bir teslimat var mıdır acaba adamlar rekor kırdı amk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır şubede beklemiyor araca koyuyorlar, bütün gün araçta geziyor. sisteme özenle giriyorlar. şikayetvara yazmıştım, bugün çağrı merkezinden aradılar gelicek diye, ibneler merkezi bile kandırıyorlar

niye ben alayım? 20 km yol yapayım bir kargo için. 6.5 lira bayılacam birde. köpek gibi getirmeleri lazım. millet evde yoktum, bir daha getirmiyorlar ama yea diye şikayetvara yazmış bende daha bir kere bile gelmedi şaka gibi. bir hafta doluyor yarın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu olayı tam bilip bilmeden, okumadan niye yazıyorsun? şubenin telefonları bütün gün meşgul aramak, ulaşmak mümkün değil diyorum. telefonlar açılmıyor burda.

zaten ulaşabilsem tutun amk bir ara gelip alırım derim ama tek yapabileceğim habersiz sabah 9-10 gidip, uykumu bölerek, 20 km yol yaparak kargomu almak. ayrıca şubeye gerekli aksiyonların alınmasını istiyorum suç mu? edebildiğim kadar şikayet ediyorum merkeze işte.

sanırım şikayetlerim kulaklarına gittiği için inadına getirmiyorlar zaten. ne hikmetse çağrı merkezi ulaşabiliyor o sıra ben ulaşamazken. çağrı merkezini arayıp, kargomun şubede tutulmasını istemelerini isteyeceğim artık yapacak birşey yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...