Ren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 female cuckold oluyor mu. aşkım senin o norveçliye nasıl baktığını gördüm. bu da benim macar arkadaşım iza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 herif oyle yazmış ki bi an inandım dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Tokins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 itiraf.com lan burası?.. alın bunu dışarı, karısını içeri gönderin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Sende nasıl bir adamsın ben hala onu çözemedim. Duyar duymaz, ağzını burunu kıracaktın ve ailesine götürüp bırakacaktın yada eğer ki çok light erkeksen savcılığa başvurup telefon mesajlarını delil olarak gösterecektin. Evliliğiniz boyunca üzerinizdeki tüm malları üzerine alabilecektin. Adam oturmuş sadalyede olan biteni izliyor. Türkiye git gide amerikan p.rn filmlerine dönüyor. Adam ol biraz ya.. Ki, içimden bir ses taşşak geçtiğini söylüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Ren said: female cuckold oluyor mu. aşkım senin o norveçliye nasıl baktığını gördüm. bu da benim macar arkadaşım iza. cuckquean oluyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Bir yerden c/p mi bu? Niye karısı "boynuzlandın" demiyor da "cuckold oldun gardeş" diyor? Peki madem aldattı, niye tanıştırma gereği duyuyor, bu karı kocanın ilişkileri ne tuhafmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 başarısız hikaye/fake denemesi çünkü sabahtan beri şikayet ediyorum, bakalım n'olcak?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Seni banliycaz harasstan dolayi o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 One flew over cuckold's nest diye film çekelim pati ahalisi olarak. Hazır vukuat da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Ninja nere Tokins nere Tokins Ninjanin RP skilleri karsinda diz cokup tovbe eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Esh said: Seni banliycaz harasstan dolayi o olacak. kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Ne kadar cesursun sen oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 ay annem kavga etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Saeros said: bu topic 4 sayfayı geçerse bu bölümü ateşe veririm 4 4 4 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tokins Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Akşam işten çıkarken hala olacakları düşünüyordum. Mesai saatinin bitmesiyle telefonum çaldı. Arayan karımdı. "Arabayla kapıdayım, gelsene," dedi. Arabamı hep karım kullanır. İşi daha uzakta olduğu için böylesi uygun buluyorum. Arabayı otobüs duraklarının önüne park etmişti. Bekleme yapmasın diye koşarak ön kapıyı açtım ve kendimi arabaya attım. Soluma dönmemle birlikte şoför mahallinde güneş gözlüklü, uzun saçlı, esmer bir adam gördüm. Yanlış bindiğimi düşünerek özür dileyip inecektim ki arka koltuktan karımın sesini duydum. "Hakan, tanıştırayım; eşim tokins. Tokins, Hakan." Neler olduğunu anlayamıyordum. Adam elini uzattı ve tokalaştık. Dikiz aynasından bakıp karıma "Eve mi gidiyoruz hayatım," diye sordu. Karımın cevabı evet oldu. Adamı incelemeye devam ettim. Hakkını yemek istemem yakışıklıydı. Yapılı biriydi. Üstünde siyah bir tişört, altında yırtık bir kot pantolon vardı. Karımın benim yerime bu adamdan hoşlanmaması için ortada hiçbir sebep yoktu. Karıma karşı hep toleranslı oldum. Yaşadıklarını anlamaya çalıştım. Bu evliliği sürdürmek için her türlü fedakarlığa katlanmaya hazırdım. Çünkü onu seviyordum. Akşam eve gelince bir kadının ve sıcak yemeğin beni karşılamasını, salona geçip gazetemi okumayı ve biraz televizyon seyretmeyi ve tüm bunları o yanımdayken yapmayı seviyordum. Babam ve annem böyleydiler ve ben de hep böyle bir hayatı düşlemiştim. Karımın beni başka bir erkekle aldatması onu kötü biri yapmazdı üstelik. Herkes zaman zaman aldatır. Yardımsever biriydi karım. Çevresinde bu yönüyle tanınırdı. Başı sıkışan birinin aramayı düşüneceği ilk isimlerdendi. Sırf insanlara değil hayvanlara karşı da aynı derecede yardımseverdi. Bizim mahallemizin kedileri, köpekleri besleyen hayvanseveri oydu. Kimseyi incitmezdi. Üstelik beni de hala sevdiğininden emindim. Arabanın durmasıyla düşüncelerimden sıyrıldım. Eve gelmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 abicim banlayın şunu ya çok başarısız troll bu adam. satır başlarını bile okumaya hacet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 c/p yapmıyorsan eğer oturup şu başarısızlık abidesi hikayene zaman harcadığını düşünürsek tam bir malsın kardeş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=j7BpxK-KAmQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 "Liseli seks fantezileri" sitesindeymiş gibi hissettim. Sonu adamın Tokins'le gaysel ilişkilerine gelirse tam Paticiksel bir hikaye olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 brazzers logosu ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 anca 4. sayfaya yetiştim püh şimdi gidim postu okim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 vaybe 4 sayfa oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 pehh moktanmış bende zenci çaardın nası olcak die merak ettin sandımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 durun devam etsin merak ediyorum nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar