Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az sonra basıyorum istifayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bakalım nasıl bi duyguymuş. müdür muhtemelen kal gitme zam yapalım vs vs diyecek 6 hafta ihbarım var diyip kestirip atmayı planlıyorum varmı daha güzel fikri olan bıkkınlık geldi artık bu şirketten.. #DirenLazer
Mesaj tarihi:
ne var istifa etmekte ya. ben istifamı veriyorum x bey/ x hanım. herşey için teşekkürler, artık yeni bir maceraya atılmak istiyorum. gereken işlemleri yaparsanız sevinirim. x kadar süre boyunca burada kalıp, yeni gelecek kişiye destek verebilirim.

kib bb
Mesaj tarihi:
at kağıtları patronun yüzüne, bacısına söv. sonra çıkarken kapıyı çarp.

eve geldiğinde sayısalın çıktığı bilet kaybolsun.. ohh evet.
Mesaj tarihi:
hoh verdim ya la istifayı :)

morali bozuldu müdürümün biraz ama mantıklı yaklaştı dedim büyük hedefler zorlamak istiyorum burada gelecek görmüyorum vs vs işlemleri başlatacakmış pazartesi itibariyle ne güzel bi duyguymuş lan böyle bi hafifleme falan fena :)
Mesaj tarihi:
iyi o zaman çünkü bir iş bulmadan istifa basınca inanılmaz rahatlıyosun, böyle serinlikler falan, herşey mümkünmüş gibi falan oluyor sonra iş arama kısır döngüsüne giriyorsun tam tersini hissetmeye başlıyosun asdasd
Mesaj tarihi:
bingildak said:

iyi o zaman çünkü bir iş bulmadan istifa basınca inanılmaz rahatlıyosun, böyle serinlikler falan, herşey mümkünmüş gibi falan oluyor sonra iş arama kısır döngüsüne giriyorsun tam tersini hissetmeye başlıyosun asdasd

bu evrensel bir döngü normal herkez yaşıyor bu süreci bu ülkede ...
  • Yeni Oluştur...