KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bakalım nasıl bi duyguymuş. müdür muhtemelen kal gitme zam yapalım vs vs diyecek 6 hafta ihbarım var diyip kestirip atmayı planlıyorum varmı daha güzel fikri olan bıkkınlık geldi artık bu şirketten.. #DirenLazer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 suratına çarp istifa kağıdını.. ''al len köpek'' diyerekten. #direnlazer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 ben de bastım geçen hafta. gerçekten çok güzel duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 çıkar vur masaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 @nord kötü ayrılma diyolar da zerre umrumda değil aklıma yazdım bu önerini sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 26'a 2 kere istifa vermiş biri olarak, hayalarım her seferimde tier atladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 basmazsan böylesin () Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Ohaaaa caps ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 ne var istifa etmekte ya. ben istifamı veriyorum x bey/ x hanım. herşey için teşekkürler, artık yeni bir maceraya atılmak istiyorum. gereken işlemleri yaparsanız sevinirim. x kadar süre boyunca burada kalıp, yeni gelecek kişiye destek verebilirim. kib bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 sen daha iyilerine layıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 sorun sizde değil bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 ayrılıyoruz ama arkadaş kalacağız de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 at kağıtları patronun yüzüne, bacısına söv. sonra çıkarken kapıyı çarp. eve geldiğinde sayısalın çıktığı bilet kaybolsun.. ohh evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 video çek youtube koy gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Hayirlisi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 kendini döv tazminat al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 hoh verdim ya la istifayı :) morali bozuldu müdürümün biraz ama mantıklı yaklaştı dedim büyük hedefler zorlamak istiyorum burada gelecek görmüyorum vs vs işlemleri başlatacakmış pazartesi itibariyle ne güzel bi duyguymuş lan böyle bi hafifleme falan fena :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 başka bir iş ayarlamış mıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 yok eğitimime devam edicem yüksek lisansa o yüzden ayrılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Ayrılmadan izin vermiolar mıydı yüksek yapmana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 hayırlısı olsun. maddi anlamda sıkıntı çekmiyeceksen en güzelini yaptın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bi kayık bi kürek lazım şimdi sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 iyi o zaman çünkü bir iş bulmadan istifa basınca inanılmaz rahatlıyosun, böyle serinlikler falan, herşey mümkünmüş gibi falan oluyor sonra iş arama kısır döngüsüne giriyorsun tam tersini hissetmeye başlıyosun asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bingildak said: iyi o zaman çünkü bir iş bulmadan istifa basınca inanılmaz rahatlıyosun, böyle serinlikler falan, herşey mümkünmüş gibi falan oluyor sonra iş arama kısır döngüsüne giriyorsun tam tersini hissetmeye başlıyosun asdasd bu evrensel bir döngü normal herkez yaşıyor bu süreci bu ülkede ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar