KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Sosyal medyanın önemi yaklaşık 2 aylık süreç içerisinde oldukça ön plana çıktı. Öyle ki medyanın neredeyse tamamını eline geçiren hükümet, sosyal medyanın gücü karşısında çareler aramaya başladı. Gün geçmiyor ki bu konu ile ilgili yeni bir haber çıkmasın. Kendi adıma ekşi sözlük, itü sözlük, belli başlı forumlara yıllardır yazıyorum. Facebook'ta özellikle asker arkadaşlarım ve okuldan arkadaşlarımla çok ciddi bir şekilde iletişim için kullandığımız gruplarımız var. Ama twitter hesabımı 6 sene önce almış olmama rağmen neredeyse hiç kullanmıyordum. Gezi'den sonra ise oldukça aktif şekilde kullanıyorum. Sanırım şu an en hızlı ve her şeye rağmen en doğru haber kaynağının (elemeyi iyi bilmek kaydıyla) twitter olduğu konusunda pek çoğumuz hem fikiriz. Twitter kullanan arkadaşlar ne kadar aktifler? Önemli Not: Soru sadece Twitter kullanan arkadaşlara soruluyor. Not2:belki çok aktif olan üyelerle ağ oluşturulup ortak hareket edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 50001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 50002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 twitter yok, face den de yok. kaç arkadaş var onuda bilmiyorum çok sosyal bnirisiyim ben demek ki (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bildiğin 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=W4h_EHnLFEk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 64 tane birbirinden degerli takipcim varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 en sevdiğim konu, kuddusiye laf söylemiyorum burda yalnış anlaşılmasın ama o uçakaçatakipleşiyoruz eşeksudangelincetakipleşiyoruz BÜYÜKGAVATLARtakipleşiyor taglerini kim çıkarıyorsa hayatımın sonuna kadar çin işkencesi edebilirim. öyle on yüz milyon takipçim olacağına on takipçim olsun adam olsun. hele bir de UNFOLLOWSUZtakip var ki milyarlarca yıllık evren tarihinde en anlamsız şey sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 BÜYÜKGAVATLARtakipleşiyor gibin şeyleri botlar yapıyor ya :P aynı zaman bu botlarla sürekli melih gökçek ve akp li 1-2 kişiyi sürekli rt lereyerek twitter gündemi istedikleri gibi değiştiriyorlar kim bunu yapan bilmiyorum ama bu işten deli para kazanıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 fenn said: http://www.youtube.com/watch?v=W4h_EHnLFEk Oha mutlu oldum lan.. Ne ozlemisim cocukluumu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 16 takipçim var resmen. çok üzüldüm şimdi ya. 16 ne olum ya. nasıl arttırıcaz biz bu takipçi sayısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 topic baltalıyorum gibi oluyor ama madem konu etkin haberleeşmeye teğet, twitter kullanan siz gençlere bir sorum var. ben gezi olaylarına kadar twitterı request optionlu kullanan bir insandım. neden böyle kullanıyordum? çünkü publice alıp google'a ismimi yazınca keçi boku gibi sapır sapır dökülüyordu incilerim ortaya. bir nick belirleyip öyle kullanmak lazım sanırım. diğer türlü resmen adam loglama. fişlenme korkusundan değil de ne bileyim rahatsız oluyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 komikli şık yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 0-1 seçeneği olsaydı ii olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Yazıyla mı yazayım rakamla mı söyleyeyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 lan bende 18 tane var belki o yüzden her kirdiğimde arkadaşlarını bul diye uyarıo beni twitter amca hadi o zaman #patilertakipleşiyor https://twitter.com/yiit_ak asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Masakari said: Yazıyla mı yazayım rakamla mı söyleyeyim ? yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 tam 207 takipçim var sizi ünsüzler. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 su anda 2655 tane imis.. https://twitter.com/CanDeger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 DoGMeaT said: lan bende 18 tane var belki o yüzden her kirdiğimde arkadaşlarını bul diye uyarıo beni twitter amca hadi o zaman #patilertakipleşiyor https://twitter.com/yiit_ak asdf o arkaplana dayanabilen 18 kişi bulmak da bir başarı be abi =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 340 falan. Takip eyleyin gari: @yavzor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 tividırım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Ren said: topic baltalıyorum gibi oluyor ama madem konu etkin haberleeşmeye teğet, twitter kullanan siz gençlere bir sorum var. ben gezi olaylarına kadar twitterı request optionlu kullanan bir insandım. neden böyle kullanıyordum? çünkü publice alıp google'a ismimi yazınca keçi boku gibi sapır sapır dökülüyordu incilerim ortaya. bir nick belirleyip öyle kullanmak lazım sanırım. diğer türlü resmen adam loglama. fişlenme korkusundan değil de ne bileyim rahatsız oluyor insan. zaman ayırmak gerekiyor. aksi takdirde öyle kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 global ve tr finans piyasalariyla ilgili arada tweetliyorum bende. genelde inglizce. https://twitter.com/brkben ekleyin ekleselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar