Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Twitter'da kaç takipçiniz var?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sosyal medyanın önemi yaklaşık 2 aylık süreç içerisinde oldukça ön plana çıktı. Öyle ki medyanın neredeyse tamamını eline geçiren hükümet, sosyal medyanın gücü karşısında çareler aramaya başladı. Gün geçmiyor ki bu konu ile ilgili yeni bir haber çıkmasın.

Kendi adıma ekşi sözlük, itü sözlük, belli başlı forumlara yıllardır yazıyorum. Facebook'ta özellikle asker arkadaşlarım ve okuldan arkadaşlarımla çok ciddi bir şekilde iletişim için kullandığımız gruplarımız var. Ama twitter hesabımı 6 sene önce almış olmama rağmen neredeyse hiç kullanmıyordum. Gezi'den sonra ise oldukça aktif şekilde kullanıyorum. Sanırım şu an en hızlı ve her şeye rağmen en doğru haber kaynağının (elemeyi iyi bilmek kaydıyla) twitter olduğu konusunda pek çoğumuz hem fikiriz.

Twitter kullanan arkadaşlar ne kadar aktifler?
Önemli Not: Soru sadece Twitter kullanan arkadaşlara soruluyor.
Not2:belki çok aktif olan üyelerle ağ oluşturulup ortak hareket edilebilir.
Mesaj tarihi:
en sevdiğim konu, kuddusiye laf söylemiyorum burda yalnış anlaşılmasın ama o uçakaçatakipleşiyoruz eşeksudangelincetakipleşiyoruz BÜYÜKGAVATLARtakipleşiyor taglerini kim çıkarıyorsa hayatımın sonuna kadar çin işkencesi edebilirim.

öyle on yüz milyon takipçim olacağına on takipçim olsun adam olsun.

hele bir de UNFOLLOWSUZtakip var ki milyarlarca yıllık evren tarihinde en anlamsız şey sanırım.
Mesaj tarihi:
BÜYÜKGAVATLARtakipleşiyor gibin şeyleri botlar yapıyor ya :P aynı zaman bu botlarla sürekli melih gökçek ve akp li 1-2 kişiyi sürekli rt lereyerek twitter gündemi istedikleri gibi değiştiriyorlar

kim bunu yapan bilmiyorum ama bu işten deli para kazanıyor :D
Mesaj tarihi:
topic baltalıyorum gibi oluyor ama madem konu etkin haberleeşmeye teğet, twitter kullanan siz gençlere bir sorum var. ben gezi olaylarına kadar twitterı request optionlu kullanan bir insandım. neden böyle kullanıyordum? çünkü publice alıp google'a ismimi yazınca keçi boku gibi sapır sapır dökülüyordu incilerim ortaya.

bir nick belirleyip öyle kullanmak lazım sanırım. diğer türlü resmen adam loglama. fişlenme korkusundan değil de ne bileyim rahatsız oluyor insan.
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

lan bende 18 tane var belki o yüzden her kirdiğimde arkadaşlarını bul diye uyarıo beni twitter amca

hadi o zaman #patilertakipleşiyor

https://twitter.com/yiit_ak

asdf

o arkaplana dayanabilen 18 kişi bulmak da bir başarı be abi =]
Mesaj tarihi:
Ren said:

topic baltalıyorum gibi oluyor ama madem konu etkin haberleeşmeye teğet, twitter kullanan siz gençlere bir sorum var. ben gezi olaylarına kadar twitterı request optionlu kullanan bir insandım. neden böyle kullanıyordum? çünkü publice alıp google'a ismimi yazınca keçi boku gibi sapır sapır dökülüyordu incilerim ortaya.

bir nick belirleyip öyle kullanmak lazım sanırım. diğer türlü resmen adam loglama. fişlenme korkusundan değil de ne bileyim rahatsız oluyor insan.

zaman ayırmak gerekiyor. aksi takdirde öyle kalır.
  • Yeni Oluştur...