Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Twitter'da kaç takipçiniz var?

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Sosyal medyanın önemi yaklaşık 2 aylık süreç içerisinde oldukça ön plana çıktı. Öyle ki medyanın neredeyse tamamını eline geçiren hükümet, sosyal medyanın gücü karşısında çareler aramaya başladı. Gün geçmiyor ki bu konu ile ilgili yeni bir haber çıkmasın.

Kendi adıma ekşi sözlük, itü sözlük, belli başlı forumlara yıllardır yazıyorum. Facebook'ta özellikle asker arkadaşlarım ve okuldan arkadaşlarımla çok ciddi bir şekilde iletişim için kullandığımız gruplarımız var. Ama twitter hesabımı 6 sene önce almış olmama rağmen neredeyse hiç kullanmıyordum. Gezi'den sonra ise oldukça aktif şekilde kullanıyorum. Sanırım şu an en hızlı ve her şeye rağmen en doğru haber kaynağının (elemeyi iyi bilmek kaydıyla) twitter olduğu konusunda pek çoğumuz hem fikiriz.

Twitter kullanan arkadaşlar ne kadar aktifler?
Önemli Not: Soru sadece Twitter kullanan arkadaşlara soruluyor.
Not2:belki çok aktif olan üyelerle ağ oluşturulup ortak hareket edilebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

en sevdiğim konu, kuddusiye laf söylemiyorum burda yalnış anlaşılmasın ama o uçakaçatakipleşiyoruz eşeksudangelincetakipleşiyoruz BÜYÜKGAVATLARtakipleşiyor taglerini kim çıkarıyorsa hayatımın sonuna kadar çin işkencesi edebilirim.

öyle on yüz milyon takipçim olacağına on takipçim olsun adam olsun.

hele bir de UNFOLLOWSUZtakip var ki milyarlarca yıllık evren tarihinde en anlamsız şey sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

topic baltalıyorum gibi oluyor ama madem konu etkin haberleeşmeye teğet, twitter kullanan siz gençlere bir sorum var. ben gezi olaylarına kadar twitterı request optionlu kullanan bir insandım. neden böyle kullanıyordum? çünkü publice alıp google'a ismimi yazınca keçi boku gibi sapır sapır dökülüyordu incilerim ortaya.

bir nick belirleyip öyle kullanmak lazım sanırım. diğer türlü resmen adam loglama. fişlenme korkusundan değil de ne bileyim rahatsız oluyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

topic baltalıyorum gibi oluyor ama madem konu etkin haberleeşmeye teğet, twitter kullanan siz gençlere bir sorum var. ben gezi olaylarına kadar twitterı request optionlu kullanan bir insandım. neden böyle kullanıyordum? çünkü publice alıp google'a ismimi yazınca keçi boku gibi sapır sapır dökülüyordu incilerim ortaya.

bir nick belirleyip öyle kullanmak lazım sanırım. diğer türlü resmen adam loglama. fişlenme korkusundan değil de ne bileyim rahatsız oluyor insan.

zaman ayırmak gerekiyor. aksi takdirde öyle kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...