Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 nostalji oldum. üzeri baskılı korsan (ya da kaçak mı artık) cdler o kadar kaliteliydi ki ilk kağıt yapıştırmalı cdler çıktığında bu fake olabilir almayalım demiştik arkadaşla. sonra o bile kalmadı direk cd-writerdan isim yazmaya başladılar. pehey keşke alsaydım dediğim ne oyunlar kaçtı öyle. doom 2 vardı kitapçıklı falan. baldur's gate 2 vardı. almadık zamanında. şimdi ne güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bg2 yı almıstım ben orjinal sanıodum onları ben ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Bide bandrollü falandı onlar. Ne bilelim orijinal olmadıklarını. Bu arada steamden karı gibi alışveriş yapıyorsanız sorun sizde arkadaşlar. Çok ucuza geliyor diye bundlelardan aldığım oyunlar harici oynamadığım pek bişey olmadı. Yakın zamanda dishonored ve FTL aldım daha oynamadığım, onları da daha ucuza bulamam ve kesin oynarım süzgeçlerinden geçirdikten sonra aldım. Biraz iradeli olun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bandrollüleri bilmiyorum ama baskılı kitapçıklı bandrolsüz olanlar korsandı diye biliyorum. bir de o yıllarda orjinal oyun=karton kutu gibi bir genel geçer yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bende duruyor hala o eski disklerin hepsi. red alert, homm3 diski filan süperdi öyle renkli baskılı ve kitapçıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Sam said: bende duruyor hala o eski disklerin hepsi. red alert, homm3 diski filan süperdi öyle renkli baskılı ve kitapçıklı. eğer homm3'ün level'ın verdiği üzerinde solmyr baskısı olan homm3 değilse burayı terketmeni rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bende öyle orijinal çakması kitapçıklı warcraft 2 var lan. daha neler var evde rahat 200 cd vardır koleksiyonda. çok uzağım şimdi bakamıyorum. bg2 de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 cok iyiydi ya o kultur bakanligi bandrolu, devlet destekli korsan marketi gunlerini gormus olmak yeter acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 ben bendekilerin 3/4 ünü temizledim o dönemden kalan cd kalabalığının, eğer steamde de yoksa cdden hdd ye alıp ve düzgün çalışan versiyonlarını bulup (o cdlerin çoğu rip oluyor malesef, full değil çoğu) arşive koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Black-ice said: eğer homm3'ün level'ın verdiği üzerinde solmyr baskısı olan homm3 değilse burayı terketmeni rica ediyorum. ı-ıh yok bu bendeki: http://img600.imageshack.us/img600/5527/fnex.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Saeros said: ben de oyun güzel mi diye fakir edition indirip oynamaya başlıyorum sonra BITIRMEYIP siliyorum stressiz bi hayatım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 aynısı bende vardı, 3 ev değiştirdim kim bilir nerede kayboldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bende bunun starcraft olanı var kutudaki isbn cdde yazdığı için orjinal die biliodum battlenet sktr çekene kadar. diablosuda vardı bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Suark said: Dworgian said: niye indirime girince oyundan soğunur ki? indirim deil ya para ödenince. ya beleş oynuoken sanki kacak bısı yapıomusum havası var bı elden kaybetme olayı ama para verınce nassoosa benım dıorm herhalde ha anladım. bende de tam tersi. beleş ise hemen trainer vs debelenip end game görüp siliyorum. para ödeyince "buna para verdim sömürmeliyim" mantığı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar