jowu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 bu set ve legen recipe'ler niye bu kadar pahalı ki AH'de ya, craft edilen şeyler o kadar iyi değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 800 saatte 3 legendary sıfır set plan düşmüştü. yalnız bu üç plan da ilk 100 saatin içinde düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Bana bir black bone arrows planı düşmüştü oyunun ilk zamanlarında, 50 milyona satmıştım. O zamanın parasıyla fena değildi de, bu yeni legendaryleri ekleyen patch gelirken crafted legendaryler de o blizzard postlarındaki örnekler gibi imba olcak hep diye fiyatları inanılmaz şişmişti, ben sattıktan birkaç hafta sonra o plan 30-40 euroya gidiyordu, nasıl sövdüydüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 goldbären said: 800 saatte 3 legendary sıfır set plan düşmüştü. yalnız bu üç plan da ilk 100 saatin içinde düştü. MUSLUKLARI KISMIŞLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 şimdi çok mühim birşey sorucam, oyun ilk çıktıgında oynadım ben daha böle türkiyede çıkmamıştı 1 saati vardı aldım, serverların açılmasını fln bekleyen tayfadandım nese 1 ay kadar oynadım, inferno akt 3 geçilmiyodu barbarla mal mal storm taktigi fln yapıyoduk velhasıl elimizdeki en iyi silah o zamanlar 450 dmgli 1 hand +200 str viva fln olan silahtı la şimdi ps3de oynadım level 60 oldum 990 dmgli +500 strli %10 vivalı %15 chanceli silah düşüyo sürekli oyun mu bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 madem yazlığa gidiyon niye aramıyon g*t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 kışlıktayım la ps3ü getirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 zaidral said: blacksmith set/legendary plani dusuren var mi? 600 saati gecti gameplay, bir tane bile dusmedi henuz. ben 3 tane dusurmustum oynarken toplamda 2 isi 5 dakka icinde dusmustu 1 ide 400 saatin sonunda toplam oyun suresi tum karakterler ile 800 saat falandi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Somon said: nese 1 ay kadar oynadım, inferno akt 3 geçilmiyodu barbarla mal mal storm taktigi fln yapıyoduk velhasıl la şimdi ps3de oynadım level 60 oldum 990 dmgli +500 strli %10 vivalı %15 chanceli silah düşüyo sürekli oyun mu bozuldu sen inferno act 2ye gelebilmişin biz act1 de tutunamıyorduk ha bire hellde oynardık /aluriel bilir bizim geçmişimizi :)/ şimdi ise oyun da bozuldu bosslarda demek ki vatandaş bayya ağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HandOfMidas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 şu hellfire ring için biri yardım istiyorum, daraldım ve örselendim artık zerdust #2884 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Oyun başlamıyor şu an ! Genel bir sorun mu var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Lag problemi vardi dun, belki onunla baglantili bir seydir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 yeni gördüm ben bunu http://i.imgur.com/0L3Tw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 günaydın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 PS3te oynadım sırf normalde 7 tane legendary düştü pcde oynuyorum hellde ilk act bitti 3 tane beş para etmez legendary düştü. Droplar çok fenaymış oyunda yahu millet düzeldi falan diyordu, pek düzelmemiş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Ps3 te 4 gün gametime ile 560k dps wizard yaptım. Pcde 40 gün var aynı dp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Patch gelecekti bir aralar. Ne oldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 parayla exp satmak daha karlı keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 O zaman playstationda alirim. Oyun baya guzel playstationda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Evet bu saçmalığa 2m harcadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Yeni patch geliyor, clan, guild olayi falan var. Bir tane han yapsalar da orada takilsak bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 d3 oynayan var mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 exp bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 RoS'la beraber gene gideri var. Oynatır bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 o bişey değilde tee 2008 de gösterip sonra oyundan çıkardıkları animasyonları (siege breaker'ın barbarı tutup kafasını koparması vb.) geri getireceklermi? bide bu collector sürümünde neler varda bu kadar pahalı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar