Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bana bir black bone arrows planı düşmüştü oyunun ilk zamanlarında, 50 milyona satmıştım. O zamanın parasıyla fena değildi de, bu yeni legendaryleri ekleyen patch gelirken crafted legendaryler de o blizzard postlarındaki örnekler gibi imba olcak hep diye fiyatları inanılmaz şişmişti, ben sattıktan birkaç hafta sonra o plan 30-40 euroya gidiyordu, nasıl sövdüydüm.
Mesaj tarihi:
şimdi çok mühim birşey sorucam, oyun ilk çıktıgında oynadım ben daha böle türkiyede çıkmamıştı 1 saati vardı aldım, serverların açılmasını fln bekleyen tayfadandım

nese 1 ay kadar oynadım, inferno akt 3 geçilmiyodu barbarla mal mal storm taktigi fln yapıyoduk velhasıl

elimizdeki en iyi silah o zamanlar 450 dmgli 1 hand +200 str viva fln olan silahtı

la şimdi ps3de oynadım level 60 oldum 990 dmgli +500 strli %10 vivalı %15 chanceli silah düşüyo sürekli oyun mu bozuldu
Mesaj tarihi:
zaidral said:

blacksmith set/legendary plani dusuren var mi? 600 saati gecti gameplay, bir tane bile dusmedi henuz.

ben 3 tane dusurmustum oynarken toplamda 2 isi 5 dakka icinde dusmustu 1 ide 400 saatin sonunda
toplam oyun suresi tum karakterler ile 800 saat falandi galiba
Mesaj tarihi:
Somon said:

nese 1 ay kadar oynadım, inferno akt 3 geçilmiyodu barbarla mal mal storm taktigi fln yapıyoduk velhasıl

la şimdi ps3de oynadım level 60 oldum 990 dmgli +500 strli %10 vivalı %15 chanceli silah düşüyo sürekli oyun mu bozuldu

sen inferno act 2ye gelebilmişin biz act1 de tutunamıyorduk
ha bire hellde oynardık /aluriel bilir bizim geçmişimizi :)/
şimdi ise oyun da bozuldu bosslarda
demek ki vatandaş bayya ağladı
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
PS3te oynadım sırf normalde 7 tane legendary düştü pcde oynuyorum hellde ilk act bitti 3 tane beş para etmez legendary düştü. Droplar çok fenaymış oyunda yahu millet düzeldi falan diyordu, pek düzelmemiş sanki.
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
o bişey değilde tee 2008 de gösterip sonra oyundan çıkardıkları animasyonları (siege breaker'ın barbarı tutup kafasını koparması vb.) geri getireceklermi?

bide bu collector sürümünde neler varda bu kadar pahalı??
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...