Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ben çıkayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ben çekemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 çekemeyen anten taksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 dibine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Cons sen kaç yıldır uğraşıyorsun statlar iyi gibi senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 5 yıl olmuştur arada aralar var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 23 yillik badiciyim, boyle 6 pack gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 1 ay ugrasmam lazım min benim 50 sınav ıcın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Cons said: 5 yıl olmuştur arada aralar var ama. tebrikler valla inş bizde disiplinli çalışmayla o kiloları görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 inşallah pampa. 130 ları görenler vardı sanırım forumda ama ben 2 senedir rölantideyim aradan çıkarmak için basıyorum sadece motivasyonum yok hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Bana beslenme programı söylesenize.Çok kötü besleniyorum ya şu an.Protein al sebze falan tamam da neyden ne kadar yemeliyim, hangi sebzeler saat aralıkları nasıl olmalı hiç birini bilmiyorum ya.Bel bölgesini inceltip geri kalanı şekillendirmeye çalışıyorum, 3 haftadır tatlı ekmek yok, karbonhidrat yağ yok denecek kadar az.Öğünler az zaten adam gibi yiyemiyorum meyve falan yiyorum ama tamamen kafama göre. Evde ocak yok şu anda 1 hafta daha olmayacak, o yüzden evde yemekte yapamıyorum.Zayıflamasına zayıfladım 4 kilo ama bi ara sanki güçlenmek yerine güçsüzleşiyorum gibi oldum.Daha çok yorulmaya başladım sporda yemeği arttırdım biraz toparladım.Ama hakkaten çok sikko besleniyorum ya.Ne kadar süre devam etmem lazım onu da bilmiyorum bu rejime 2 3 ay yeter diyordum başta ama.Ben tatlı falan yemeyi seviyorum abi sürekli böyle gidemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 spordan 2 saat önce tatlı yiyebilirsin sporda sonra da hamburger ye çünkü içinde et var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Sen yuttun mu damlanı ? Hadi bi yut gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Akhlaur said: Bana beslenme programı söylesenize.Çok kötü besleniyorum ya şu an.Protein al sebze falan tamam da neyden ne kadar yemeliyim, hangi sebzeler saat aralıkları nasıl olmalı hiç birini bilmiyorum ya.Bel bölgesini inceltip geri kalanı şekillendirmeye çalışıyorum, 3 haftadır tatlı ekmek yok, karbonhidrat yağ yok denecek kadar az.Öğünler az zaten adam gibi yiyemiyorum meyve falan yiyorum ama tamamen kafama göre. Evde ocak yok şu anda 1 hafta daha olmayacak, o yüzden evde yemekte yapamıyorum.Zayıflamasına zayıfladım 4 kilo ama bi ara sanki güçlenmek yerine güçsüzleşiyorum gibi oldum.Daha çok yorulmaya başladım sporda yemeği arttırdım biraz toparladım.Ama hakkaten çok sikko besleniyorum ya.Ne kadar süre devam etmem lazım onu da bilmiyorum bu rejime 2 3 ay yeter diyordum başta ama.Ben tatlı falan yemeyi seviyorum abi sürekli böyle gidemem. hesap kitap yapmadan bu işi yapmanın en güzel yolu protein içermeyen veya sebze olmayan hiçbir şey yememek. o sırada body recomposition sihrini bekleyip gözlemliyosun. güçsüzleşiyosan biraz arttırıyosun beslenmeyi. yeterince yağ almıyo gibiysen kuruyemiş biraz katıyosun. ama bi yandan da tatlı yemek istiyosan kalori hesabı yapman gerek. ya da okumaya sabrın varsa perfectle benim beğendiğim ve işimize yarayan beslenme çeşidini anlatan 2 link vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 benim var. bağa vir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 tiLi said: Akhlaur said: Bana beslenme programı söylesenize.Çok kötü besleniyorum ya şu an.Protein al sebze falan tamam da neyden ne kadar yemeliyim, hangi sebzeler saat aralıkları nasıl olmalı hiç birini bilmiyorum ya.Bel bölgesini inceltip geri kalanı şekillendirmeye çalışıyorum, 3 haftadır tatlı ekmek yok, karbonhidrat yağ yok denecek kadar az.Öğünler az zaten adam gibi yiyemiyorum meyve falan yiyorum ama tamamen kafama göre. Evde ocak yok şu anda 1 hafta daha olmayacak, o yüzden evde yemekte yapamıyorum.Zayıflamasına zayıfladım 4 kilo ama bi ara sanki güçlenmek yerine güçsüzleşiyorum gibi oldum.Daha çok yorulmaya başladım sporda yemeği arttırdım biraz toparladım.Ama hakkaten çok sikko besleniyorum ya.Ne kadar süre devam etmem lazım onu da bilmiyorum bu rejime 2 3 ay yeter diyordum başta ama.Ben tatlı falan yemeyi seviyorum abi sürekli böyle gidemem. hesap kitap yapmadan bu işi yapmanın en güzel yolu protein içermeyen veya sebze olmayan hiçbir şey yememek. o sırada body recomposition sihrini bekleyip gözlemliyosun. güçsüzleşiyosan biraz arttırıyosun beslenmeyi. yeterince yağ almıyo gibiysen kuruyemiş biraz katıyosun. ama bi yandan da tatlı yemek istiyosan kalori hesabı yapman gerek. ya da okumaya sabrın varsa perfectle benim beğendiğim ve işimize yarayan beslenme çeşidini anlatan 2 link vericem Var ya her türlü yardımı kabul ederim.Teşekkür ediyorum sevgili tili adamsın, öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 altı üstü link vericem :) doğru linki vericem ama http://www.leangains.com/2010/04/leangains-guide.html ben de tekrar okuyup önceden sorulcağını tahmin ettiğim sorulara cevabı yazayım dedim. sonra üşendim. bu beslenme şeklini genelde yapamam diye baştan reddediyolar. yapan 2 kişi tanıyorum. ikisi de memnun. biri ben biri de fikrini değiştirmediyse perfectionist. yağ yakma ve body recomposition için çok iyi. bulk için iyi değil. 16/8 olan beslenme periyodunu 14/10 da yapabilirsiniz çok zorsa. zorlansanız da 1 haftaya alışırsınız zaten. aç karnına ağırlık çalışmak optional. supplementler de optional. yağ %12ye geldikten sonra sabahları kafein alıp yürüyüşle biraz daha ittirirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 farketmeden yapiyormusum bunu neredeyse, vayanasini bcaa mcaa yerine sabah kalkinca ~15 g proteinlik lor peyniri yumurta yiyip (karni sisirmeden fasti bozmayacak kadar) 1 saate spora ciksak olur degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 benchde 80 basarken bile 25 çıkarabiliyodum nizamı yaparak. bence çok sağlam olanlar dışında mümkün diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bayramdan sonraki 5. günün şafağında doğuya bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Fly said: farketmeden yapiyormusum bunu neredeyse, vayanasini bcaa mcaa yerine sabah kalkinca ~15 g proteinlik lor peyniri yumurta yiyip (karni sisirmeden fasti bozmayacak kadar) 1 saate spora ciksak olur degil mi Olmaz. Fast ı bozmuş olursun kalorili hiç bir şey olmamalı eğer amaç fasted training se. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Şu hundred push up programını kim verdiyse Allah razı olsun. Daha programın ilk haftasının 2. günündeyim inanılmaz farketti. Kusasım geldi, göğsüm sızlıyor vs. ama inanılmaz iyi hissediyorum, özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bi anlatır mısın onu ya yada kaynak video falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 http://www.hundredpushups.com/#sthash.3NuOcN3W.dpbs İnanılmaz basit bir şey, önce yatıp kaç tane şınav çekebildiğine bakıyorsun, sonra ona göre programa başlıyorsun. Haftada üç gün, taş çatlasa 10dk'ni alır her gün. Ben sabah kalktığımda aç karnına çekiyorum şınavları, niyeyse daha rahat oluyor. Bilmiyorum 6 hafta sonunda 100 şınav çekebilir miyim tek seferde ama set toplamında şimdiden 50'yi gördüm ben. Ki 2. hafta daha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Fly said: farketmeden yapiyormusum bunu neredeyse, vayanasini bcaa mcaa yerine sabah kalkinca ~15 g proteinlik lor peyniri yumurta yiyip (karni sisirmeden fasti bozmayacak kadar) 1 saate spora ciksak olur degil mi fasti bozar o. fasted training o kadar mühim değil ama. 16 saat fasted olmak önemli burda. fasted trainingde ben performans kaybı yaşamıyorum ama yaşayan olabilir. BCAA da yoksa elinde kas yapma potansiyelini de azaltmış olursun fasted yaparsan antrenmanı. fasted cardio candır ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar