Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vucut geliştirme quest

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Bana beslenme programı söylesenize.Çok kötü besleniyorum ya şu an.Protein al sebze falan tamam da neyden ne kadar yemeliyim, hangi sebzeler saat aralıkları nasıl olmalı hiç birini bilmiyorum ya.Bel bölgesini inceltip geri kalanı şekillendirmeye çalışıyorum, 3 haftadır tatlı ekmek yok, karbonhidrat yağ yok denecek kadar az.Öğünler az zaten adam gibi yiyemiyorum meyve falan yiyorum ama tamamen kafama göre.
Evde ocak yok şu anda 1 hafta daha olmayacak, o yüzden evde yemekte yapamıyorum.Zayıflamasına zayıfladım 4 kilo ama bi ara sanki güçlenmek yerine güçsüzleşiyorum gibi oldum.Daha çok yorulmaya başladım sporda yemeği arttırdım biraz toparladım.Ama hakkaten çok sikko besleniyorum ya.Ne kadar süre devam etmem lazım onu da bilmiyorum bu rejime 2 3 ay yeter diyordum başta ama.Ben tatlı falan yemeyi seviyorum abi sürekli böyle gidemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Bana beslenme programı söylesenize.Çok kötü besleniyorum ya şu an.Protein al sebze falan tamam da neyden ne kadar yemeliyim, hangi sebzeler saat aralıkları nasıl olmalı hiç birini bilmiyorum ya.Bel bölgesini inceltip geri kalanı şekillendirmeye çalışıyorum, 3 haftadır tatlı ekmek yok, karbonhidrat yağ yok denecek kadar az.Öğünler az zaten adam gibi yiyemiyorum meyve falan yiyorum ama tamamen kafama göre.
Evde ocak yok şu anda 1 hafta daha olmayacak, o yüzden evde yemekte yapamıyorum.Zayıflamasına zayıfladım 4 kilo ama bi ara sanki güçlenmek yerine güçsüzleşiyorum gibi oldum.Daha çok yorulmaya başladım sporda yemeği arttırdım biraz toparladım.Ama hakkaten çok sikko besleniyorum ya.Ne kadar süre devam etmem lazım onu da bilmiyorum bu rejime 2 3 ay yeter diyordum başta ama.Ben tatlı falan yemeyi seviyorum abi sürekli böyle gidemem.

hesap kitap yapmadan bu işi yapmanın en güzel yolu protein içermeyen veya sebze olmayan hiçbir şey yememek. o sırada body recomposition sihrini bekleyip gözlemliyosun. güçsüzleşiyosan biraz arttırıyosun beslenmeyi. yeterince yağ almıyo gibiysen kuruyemiş biraz katıyosun.
ama bi yandan da tatlı yemek istiyosan kalori hesabı yapman gerek. ya da okumaya sabrın varsa perfectle benim beğendiğim ve işimize yarayan beslenme çeşidini anlatan 2 link vericem
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

Akhlaur said:

hesap kitap yapmadan bu işi yapmanın en güzel yolu protein içermeyen veya sebze olmayan hiçbir şey yememek. o sırada body recomposition sihrini bekleyip gözlemliyosun. güçsüzleşiyosan biraz arttırıyosun beslenmeyi. yeterince yağ almıyo gibiysen kuruyemiş biraz katıyosun.
ama bi yandan da tatlı yemek istiyosan kalori hesabı yapman gerek. ya da okumaya sabrın varsa perfectle benim beğendiğim ve işimize yarayan beslenme çeşidini anlatan 2 link vericem

Var ya her türlü yardımı kabul ederim.Teşekkür ediyorum sevgili tili adamsın, öptüm.
Sosyal ağlarda paylaş

altı üstü link vericem :) doğru linki vericem ama
http://www.leangains.com/2010/04/leangains-guide.html
ben de tekrar okuyup önceden sorulcağını tahmin ettiğim sorulara cevabı yazayım dedim. sonra üşendim.

bu beslenme şeklini genelde yapamam diye baştan reddediyolar. yapan 2 kişi tanıyorum. ikisi de memnun. biri ben biri de fikrini değiştirmediyse perfectionist. yağ yakma ve body recomposition için çok iyi. bulk için iyi değil.

16/8 olan beslenme periyodunu 14/10 da yapabilirsiniz çok zorsa. zorlansanız da 1 haftaya alışırsınız zaten.

aç karnına ağırlık çalışmak optional. supplementler de optional.
yağ %12ye geldikten sonra sabahları kafein alıp yürüyüşle biraz daha ittirirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:

farketmeden yapiyormusum bunu neredeyse, vayanasini

bcaa mcaa yerine sabah kalkinca ~15 g proteinlik lor peyniri yumurta yiyip (karni sisirmeden fasti bozmayacak kadar) 1 saate spora ciksak olur degil mi

Olmaz. Fast ı bozmuş olursun kalorili hiç bir şey olmamalı eğer amaç fasted training se.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hundredpushups.com/#sthash.3NuOcN3W.dpbs

İnanılmaz basit bir şey, önce yatıp kaç tane şınav çekebildiğine bakıyorsun, sonra ona göre programa başlıyorsun.

Haftada üç gün, taş çatlasa 10dk'ni alır her gün. Ben sabah kalktığımda aç karnına çekiyorum şınavları, niyeyse daha rahat oluyor.

Bilmiyorum 6 hafta sonunda 100 şınav çekebilir miyim tek seferde ama set toplamında şimdiden 50'yi gördüm ben. Ki 2. hafta daha lol
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:

farketmeden yapiyormusum bunu neredeyse, vayanasini

bcaa mcaa yerine sabah kalkinca ~15 g proteinlik lor peyniri yumurta yiyip (karni sisirmeden fasti bozmayacak kadar) 1 saate spora ciksak olur degil mi

fasti bozar o. fasted training o kadar mühim değil ama. 16 saat fasted olmak önemli burda. fasted trainingde ben performans kaybı yaşamıyorum ama yaşayan olabilir. BCAA da yoksa elinde kas yapma potansiyelini de azaltmış olursun fasted yaparsan antrenmanı. fasted cardio candır ama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...