souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Dişilerde kısırlaştırma olmaz ise üstüne de doğum yapmasına imkan tanımazsan rahim kanseri olma riski çok fazlaymış. Ayrıca dişilerde de kısırlaştırma olmaz ise erkekler gibi eziyet çok oluyor. Bilmem ne yumurtaları varmış hamile kalmadığı sürece çatlamıyormuş. Ve bu sürede 10-15 gün ara ile 1 hafta süren ulumalar bağırmalar oluyor. Bu süreçte gün ışığı yoğun oldukça durkmaksızın devam ediyormuş. Bu da mesela ben İzmir de oturuyorum çok uzun zaman demek oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Kediden kediye değişiyor o huy değişimi, bizimkisi mesela depresyona girdi 1-2 hafta, sonra her zamankinden daha çok hoplamaya zıplamaya başladı. Ama bazen düşünüyorum keşke yaptırmasaydık da doğursaydı diye. Obezlik problemi de yaşamadık, ihtiyacı kadar yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 6 aylıkken potansiye anne adayı oldukları için 5.ayda getir demişti veteriner bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 abi doğurtturun bi kere ne olur, minicik yavrular olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 lan ben bunu yerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 jelibon un 2 hafta once cekilmis videosu. baya oyuncu oldu kerata. http://www.youtube.com/watch?v=C0vi70tjrjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 sen kediden çok oynamışsın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 olmek uzereyken bulup, zorla iyileştirdiğim, sonra sokaga salmaya kıyamadıgım, yuva bulurum bulana kadar benimle kalır dedigim Jelibon besili bir koyun kadar oldu. daha 3.5 kg, ve henuz kısırlastırmadım. 5 kg a kadar yolumuz var yani. http://i.hizliresim.com/KgLj93.jpg http://i.hizliresim.com/eNbYZO.jpg http://i.hizliresim.com/e78265.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Çok sağlıklı görünüyor, iyi ki sana rastlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Abi ahaha hakkaten koyun gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bu koyun gibiyse benim kediye dana dersiniz herhalde asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Aluriel said: bu koyun gibiyse benim kediye dana dersiniz herhalde asdfas dur daha 1 yasına girmedi ve henuz kısırlastırılmadı :P tahminimiz mayıs dogumlu oldugu, daha danalığa yolu var bizimkinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 bugun kısırlaştırıldı. garibim operasyon oncesi butun sabah olacaklardan habersiz kucagımda uyudu, yuzumu yaladı, bana patiler attı, oyunlar oynadı. yemin ediyorum narkozdan çıkarken hayvanın o halini gördüm, ki ben yıllardır dogal ortamından (sokak nasıl dogal ortam oluyorsa artık) alıp bir de kısırlaştırıyorsunuz bık bık bık diye sacma sapan konusanlara karşı kısırlaştırmayı en hararetli savunan adamım, benim bile o an kaynar sular boşaldı kafamdan. asıl hayvan ben miyim dedim içimden. şu anda baktıkça hala da diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 her ay eziyet çekmesinden yada es kaza bi yolunu bulup dışarı kaçıp başına bişey gelmesinden iyidir her türlü. ne yaptığını bilen bi veterinere yaptırdıysan da zaten bi sıkıntı olmaz ameliyatta da sonrasında da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 kısırlaştırmanda yanlış bir şey yok da jelibon iyi mi şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 o ilk anı görmemek için bi kaç saat sonra alın hayvanı.cidden aşırı zor o şekilde görmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 süper bakmışsın hayvana, harbi helal olsun. gurur duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 tesekkur ederim. su anda iyi. sarhos kafa ile direk battaniyesine gitti. yere pad serip battaniyeyi ustune koydum ben de, koltuktan duser diye korktugum icin. yalniz yari bayginken bile kafasindaki huniyi cikarmayi basardi. baya cildirdi o an, dikis attiracak diye odum koptu. estetik dikis oldugu icin kesinliikle yalamamasi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 geçmiş olsun. darısı bizim hamur'la çamur'un başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 huniyi siki baglamis olma ihtimalinden cok korkuyorum su an. veteriner hayatta cikaramaz demisti, hayvan daha ayilmadan halletti huniyi. mecburen ben kendim bagladim ve deneyimim yok. umarim kas yaparken goz cikarmadim. su anda izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 sorunu anladim. ben operasyon gecirecek diye tasmasini vermemistim veterinere. (esimin rahmetli kedisinde hic boyle huni falan yapmamistik. zaten topu topu 2 sene yasadim hayvanla) youtube videolarina gore bu huniler tasma ile takiliyormus. tasma olmayinca onun yerine gazli bez dolamislar. ben de onu boynunu kesmesinler diye doladilar zannettim. tasma kullanarak monte edince rahatca takildi. sIkIligini da videolardaki tavsiyeye gore 2. kademe yaptim, parmagimla da kontrol ettim, sacma sapan bir pozisyonda durmazsa nefesini kesmesi mumkun degil. bizimki biraz huyludur. yavruyken tasmasini bile cikarmayi basariyordu ilk gunlerinde. simdi daha guvenli sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar