Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jelibona yuva arıyoruz

Namessar

Öne çıkan mesajlar

Dişilerde kısırlaştırma olmaz ise üstüne de doğum yapmasına imkan tanımazsan rahim kanseri olma riski çok fazlaymış.

Ayrıca dişilerde de kısırlaştırma olmaz ise erkekler gibi eziyet çok oluyor. Bilmem ne yumurtaları varmış hamile kalmadığı sürece çatlamıyormuş. Ve bu sürede 10-15 gün ara ile 1 hafta süren ulumalar bağırmalar oluyor. Bu süreçte gün ışığı yoğun oldukça durkmaksızın devam ediyormuş. Bu da mesela ben İzmir de oturuyorum çok uzun zaman demek oluyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kediden kediye değişiyor o huy değişimi, bizimkisi mesela depresyona girdi 1-2 hafta, sonra her zamankinden daha çok hoplamaya zıplamaya başladı. Ama bazen düşünüyorum keşke yaptırmasaydık da doğursaydı diye. Obezlik problemi de yaşamadık, ihtiyacı kadar yiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
olmek uzereyken bulup, zorla iyileştirdiğim, sonra sokaga salmaya kıyamadıgım, yuva bulurum bulana kadar benimle kalır dedigim Jelibon besili bir koyun kadar oldu. daha 3.5 kg, ve henuz kısırlastırmadım. 5 kg a kadar yolumuz var yani.

http://i.hizliresim.com/KgLj93.jpg
http://i.hizliresim.com/eNbYZO.jpg
http://i.hizliresim.com/e78265.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

bugun kısırlaştırıldı.

garibim operasyon oncesi butun sabah olacaklardan habersiz kucagımda uyudu, yuzumu yaladı, bana patiler attı, oyunlar oynadı.

yemin ediyorum narkozdan çıkarken hayvanın o halini gördüm, ki ben yıllardır dogal ortamından (sokak nasıl dogal ortam oluyorsa artık) alıp bir de kısırlaştırıyorsunuz bık bık bık diye sacma sapan konusanlara karşı kısırlaştırmayı en hararetli savunan adamım, benim bile o an kaynar sular boşaldı kafamdan. asıl hayvan ben miyim dedim içimden. şu anda baktıkça hala da diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkur ederim.

su anda iyi. sarhos kafa ile direk battaniyesine gitti. yere pad serip battaniyeyi ustune koydum ben de, koltuktan duser diye korktugum icin. yalniz yari bayginken bile kafasindaki huniyi cikarmayi basardi. baya cildirdi o an, dikis attiracak diye odum koptu. estetik dikis oldugu icin kesinliikle yalamamasi gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sorunu anladim. ben operasyon gecirecek diye tasmasini vermemistim veterinere. (esimin rahmetli kedisinde hic boyle huni falan yapmamistik. zaten topu topu 2 sene yasadim hayvanla)

youtube videolarina gore bu huniler tasma ile takiliyormus. tasma olmayinca onun yerine gazli bez dolamislar. ben de onu boynunu kesmesinler diye doladilar zannettim. tasma kullanarak monte edince rahatca takildi. sIkIligini da videolardaki tavsiyeye gore 2. kademe yaptim, parmagimla da kontrol ettim, sacma sapan bir pozisyonda durmazsa nefesini kesmesi mumkun degil. bizimki biraz huyludur. yavruyken tasmasini bile cikarmayi basariyordu ilk gunlerinde.

simdi daha guvenli sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...