Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 hostes, manken, şarkıcı, oyuncu böyle sevgili/eş fln zor iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Hostes hemşire farketmez taktik hep aynı 1. Adım ) çekici olun 2.adım) itici olmayıın Bide kendinize güvenin Dotadan da düşürdüm , portekizli ablalarla matchmaking yapıom , sizden iyi oynuyorlar , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Özgüven eksikligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Dragonfire said: Aydin dediysem kusadasindayim. Serada uretimden sorumluyum. Istanbulda bana bu alanda is yok. Isin parasi iyive kisa surede dahada iyi getirisi olacak. Piyasadada benim calistigim ve kalofiyemde yada serrifikali muhendis pek yok. Varsada ingilizce bilmiyorlar. malbeyanı irrelevant sostizmden sonra çok bozdu forum sdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 forgiver said: Dragonfire said: Aydin dediysem kusadasindayim. Serada uretimden sorumluyum. Istanbulda bana bu alanda is yok. Isin parasi iyive kisa surede dahada iyi getirisi olacak. Piyasadada benim calistigim ve kalofiyemde yada serrifikali muhendis pek yok. Varsada ingilizce bilmiyorlar. malbeyanı irrelevant sostizmden sonra çok bozdu forum sdfdfs Bu neden aydinda oldugumun aciklamasi. Ayrica kendime guvenle ilgili problemimde yok. Tek problem duzensizlik kaynakli sansizligim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Esh said: %98 i saplama olan forumda verdigin subliminal mesajina sokayim. bu topicde bir subliminal mesaj varsa o da atlasjet hostesleridir. Arkadaş böyle reklam yok. Bugüne kadar hiç atlasjet ile bir yere gitmemiştim. Bundan sonra alıcağım ilk bilet kesinlikle atlasjetten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Atlasjetin sandvicleri de cok guzel ya. (Maas ne zaman yatcak beyler?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Atlasjet'le çok uçtum da, hiç denk gelmedim öyle çok güzel hostese. (İstanbul - Antalya) Ama evet sandviçleri güzel, gerçi o noktada da THY'nin yurtdışı uçuşları ağır tokatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 1 atlasjetin hostesleri daha guzel degil daha guler yuzlu. Thy nin musteri memnuniyetinde en cok sinifta kaldiklari mesele. Simdi atlasjetle izmire gidecegim mesela herkes guler yuzlu. 2 thy ikram konusunda odullu zaten. Yurtdisi hostesleride guzel. Derken atlasjetten gol yedik. Grup koduna gore ucaga alim yapiyorlarmis. Olmadi olmadi ayrimcilik yakismadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Atlas Jette hostesler teklif ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 İşe Atlasjetle gidiyorum, cok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Atlasjette ayrica komedyen pilotta varmis. Kalkcaz incez ozetle bukadar diyor 1 saat anlattiktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 atlas jette ayak bilegi kalinligi testine giriyordu hostesler bikac yil once hala var mi bu olay bilmiyorum ama ozeniyorlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 o zaman benim bi sorum var. eski sevgilim şu an hostes oldu. 1 yıl önce ayrıldık o zamanlar hosteslik okuyodu. teknik olarak bende "hostes manitası olmuş erkekler" sınıfına giriyo muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 DoGMeaT said: atlas jette ayak bilegi kalinligi testine giriyordu hostesler bikac yil once hala var mi bu olay bilmiyorum ama ozeniyorlar yani çok önemli ayak bileği. bazı hatunlara bakıyosun suratı üf bir ayağa falan kalkıyor sol bek bileği var. tükürüp kaçasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 kol - bilek - el bunlar önemli hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 eli ve ağzı küçük olmalı di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Buyuk agiz iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Vingthor said: DoGMeaT said: atlas jette ayak bilegi kalinligi testine giriyordu hostesler bikac yil once hala var mi bu olay bilmiyorum ama ozeniyorlar yani çok önemli ayak bileği. bazı hatunlara bakıyosun suratı üf bir ayağa falan kalkıyor sol bek bileği var. tükürüp kaçasım geliyor ya sol bek bileği nedir ya. resmen canlandı aklımda. hay ulan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 roberto carlos bacagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ah kıyamam yazık 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 adamın ilişkisi bitirilmiş beş sayfada ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Iliski bitmedi... henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Tek söyleyeceğim şey var... Eğer hatunun DUTY günüde değilse, o uçuşlar 1 gün önceden belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar