Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 arkadaşlar sabah sabah bi kuş uyandırdı pata pata seslerle. balkonda kalmış uçamıyor korkuluklardan geçememiş baya bi çarpıp durdu. uçamayıp düşcek diye korkup üstüne çamaşır sepetini koyup içeri aldım. kanatlar açık duruyor böyle fotoda biraz kırık gibi çıkmış ama normalde dümdüz tutuo kanatları açık bi vaziyette sürekli. napacam ben hiç bilmiyorum şuan. uçabilir mi uçamaz mı bişi mi oldu kanadına napmak lzm veterinere mi götürmek lazım? yardım edin la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 http://s22.postimg.org/6emzmbrn5/20130721_073459.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 kramp girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 http://s11.postimg.org/svv6i9wc3/20130721_074448.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 moriarty said: kramp girmiş cani herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 niye cani herif olsun ki? ayrıca şu topici açana kadar veterinere götürsen daha mantıklı idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 moriarty olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 veterinere götürdüm. taypark diye bi yer orada esas kuşları iyileştirip yolluyolar dedi bi gün evinde kalsın dedi böyle. kuş gribi olcaz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bişi olmaz abi ne kuş gribi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 meanwhile in taypark... diye bi kare olsa ateşte kuşları pişirip yedikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 müthiş asil bir hayvan yalnız. pis bakıyor bi tek. cibili cibili şak şak diye geziyorum evde. http://s8.postimg.org/xzh2d15d1/20130721_121609.jpg cinsi ne la bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 lezzetli çipetpet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Iyi insanlarsiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 hmm.doğan yavrusuna benziyor ya da atmaca.yırtıcı abi elini falan ısırmasın.be careful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 yok yapmıyor hiç öyle şeyler. tırnakladı az o kadar o da ele almaya çalışırken panik oluyor. bi de kanatları full açıp yere 2-80 uzanarak duruyor kanatları sürmeli kapı gibi kapatıp öyle alıyorum elime anlamadım sakatlık falan nerede de uçamıyor? -Deno- said: bişi olmaz abi ne kuş gribi lol harbi yok di mi artık bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Ucmasini bilmiyor olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 vivavale said: hmm.doğan yavrusuna benziyor ya da atmaca.yırtıcı abi elini falan ısırmasın.be careful doğan yavrusu google'ladım bu çıktı direk. evet öleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 şahin görünümlü doğan olduğu için uçamıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Padişahlardan birinin, çok güzel bir doğanı vardı. Bu kuş bir gün, saraydan kaçtı. Çocuklarına çorba yapmak için un eleyen, yaşlı bir kocakarının kulubesine girdi. Kocakarı, iyi bir cins olan bu güzel doğanı yakaladı. Kocakarı, ”Zavallı kuş! Sana iyi bakmamışlar. Kanatların fazla büyümüş, tırnakların da uzamış” dedi. Doğanı bağlayarak kanatlarını kısalttı, tırnaklarını kesti. Yemesi için de önüne saman koydu. Bir yandan da, ”İşi bilmeyenler seni hasta eder, anneciğin sana çok güzel bakıp büyütecek” diyordu. Padişah doğanını aramaya çıktı. Akşama doğru kocakarının bulunduğu kulubeyi buldu. Birdenbire doğanını o halde görünce, çok üzüldü, hüzünlendi. Padişah doğanına, ”Bu, senin bize olan vefasızlığının cezasıdır. Her türlü ihtiyacın karşılandığı halde, tutulduğun saraydan kaçıp, bu kötü kulübeye neden girdin? Başına gelenleri de hak ettin” dedi. Padişah bunları söylerken, doğan kırık kanadını padişahın eline sürerek hal dili ile, ”Ben yanlış yaptım, suç işledim” demek istiyordu. Cahil, sevgisi ile de zarar verir. İyilik yaptığını zannederek, büyük kötülüklere sebep olur. İnsan yaratılışı gereği, hata yapabilir. Hatada ısrar etmeyerek, tövbe etmelidir. Candan tövbe edenleri, Cenâb-ı Hak affeder. Yeter ki kul samimi olsun. Göz yaşlarıyla birlikte dua ve iltica etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 http://stream1.gifsoup.com/view1/2255100/lol-didn-t-read-o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 kuyruk çatal galiba? fotoların 3'ünde de görünmüyor. eğer öyleyse kırlangıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 abi ne dogani kirlangic lan o asgfdhgaq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 lol harbiden doğan atmaca ne arar la şehirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bence köy tavuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 abi internette besleyin falan diyor ama yemiyor lan bu hiçbişey. ağzı açmıyor. sabah ağzı açık duruyodu su koydum biraz içti ama şimdi hareket yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar