Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Cokomantis said: türk hava yolları'nı sevmem, ama reklam iyi (tu) http://www.airporthaber.com/wk-uploads/galleries/thy5_6.jpg http://www.airporthaber.com/wk-uploads/galleries/ilker.jpg foto galeri için tıklayınız yorumlar BERBAT diyenler hariç, yine film hariç her şeyle alakalı hjadsgasd ay lav airporthaber bide siyah yasak normalde ordudan da izin almış olmaları gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 haberin altindaki yorumlar DC comicsin cikardigi icerigin toplamindan daha eglenceli said: Yıllardır okuyorum sürekli amerikan reklamları bir anlamda amerikan mandası olduk Eskişehiri gezmiştim Nasrettin Hoca karekterini şehrin bir çok yerinde kullanmışlar porsuk çayında gezi teknelerinde teknelerin ismi Nasrettin Hoca her yerde heykel ve hediyelik eşyaları var şimdi durum böyleyken tutup sürekli amerikan karakterlerinin ve yabancı hayranlığının faydası nedir.Yetmedimi yabancılaştığımız nesil obezleşiyor amerikan beslenme alışkanlığıyla amerikalılarda obez oldu geçen polislerini koşarken gördüm hepsi bıngıl bıngıl,tabi thy ye uluslararası prejtij için yapılıyor ancak hiçmi Türk kültürüne sahip çıkmayacağız uçakların üzerine Türk'ün havayolu yaz amerikan karakteri veya avrupalı futbol takımı reklamı al oldu olacak amerikan vatandaşı olalım bitsin.Hem amerika bize ne fayda sağladı fransa olsa neyse ülkesini nazi işgalinden kurtardı fransızlarda jest olarak disneyland i yaptı ancak son gördüğümde fantoma karakteri fransızdır onun hikayesini anlatan bir bölümüde açmışlar disneyland içinde.Adam senin ülkeni işgalden kurtarmış komutanları abd yi öven bir konuşma yapmayı bile reddetti milliyetçiliğine yediremedi niçin bu kadar yabancılaşıyoruz hiçmi milliyetçiliğiniz yok sizin nedir bu abd sevdası abd terörü desteklemiyormu Org Edip Başer abd li komutana pkkyı desteklediğine dair fotoğraf gösterdi cevap vermezseniz istifa ederim dedi ve öyle oldu kitabında yazıyor kanatsız uçmak kitabın adı ,hiç tarih okumadı bu thy yöneticileri hiçmi okul kitap görmedi hepsi cia ajanımı nedir bu abd sevdası azıcık Türk olun Türk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 cok iyi reklamlar metropolis aslinda o kadar iyi degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Laurelin said: ,,,...,.,.,.,.,,,, haberin altindaki yorumlar DC comicsin cikardigi icerigin toplamindan daha eglenceli said: Yıllardır okuyorum sürekli amerikan reklamları bir anlamda amerikan mandası olduk Eskişehiri gezmiştim Nasrettin Hoca karekterini şehrin bir çok yerinde kullanmışlar porsuk çayında gezi teknelerinde teknelerin ismi Nasrettin Hoca her yerde heykel ve hediyelik eşyaları var şimdi durum böyleyken tutup sürekli amerikan karakterlerinin ve yabancı hayranlığının faydası nedir.Yetmedimi yabancılaştığımız nesil obezleşiyor amerikan beslenme alışkanlığıyla amerikalılarda obez oldu geçen polislerini koşarken gördüm hepsi bıngıl bıngıl,tabi thy ye uluslararası prejtij için yapılıyor ancak hiçmi Türk kültürüne sahip çıkmayacağız uçakların üzerine Türk'ün havayolu yaz amerikan karakteri veya avrupalı futbol takımı reklamı al oldu olacak amerikan vatandaşı olalım bitsin.Hem amerika bize ne fayda sağladı fransa olsa neyse ülkesini nazi işgalinden kurtardı fransızlarda jest olarak disneyland i yaptı ancak son gördüğümde fantoma karakteri fransızdır onun hikayesini anlatan bir bölümüde açmışlar disneyland içinde.Adam senin ülkeni işgalden kurtarmış komutanları abd yi öven bir konuşma yapmayı bile reddetti milliyetçiliğine yediremedi niçin bu kadar yabancılaşıyoruz hiçmi milliyetçiliğiniz yok sizin nedir bu abd sevdası abd terörü desteklemiyormu Org Edip Başer abd li komutana pkkyı desteklediğine dair fotoğraf gösterdi cevap vermezseniz istifa ederim dedi ve öyle oldu kitabında yazıyor kanatsız uçmak kitabın adı ,hiç tarih okumadı bu thy yöneticileri hiçmi okul kitap görmedi hepsi cia ajanımı nedir bu abd sevdası azıcık Türk olun Türk. aga bu nedir ya kör oldum, allah rızası için iki virgül atın şuraya. ps: şikayet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 yazarin artistic integritysine dokunmadan koyduk, kiymetini bilmen lazimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=2e2dJG4SvbE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/426/969/f08.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 http://cdn.meme.am/instances/400x/11408716.jpg neyse derail'den banlanmıyım: joker olmamış yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 THY reklamı güzel olmuş. bu işlere başlama için bi 50 sene falan geciktik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 thy reklamı güzel olmamış çünkü türkiye, yerli, akp, sağcı falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ulen sonunda ne güldüm asdfg https://www.youtube.com/watch?v=-QXKzpX5A-I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 https://www.facebook.com/dcextendeduniverse/videos/1029802987079847/ çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 son sahne... sarsıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=e49KXOtMCGI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 nnngh NOW PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 adam gibi gercek batman filmi yaptılar sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 one ya çatpat çatpat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 batman yürek yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 That's a 3 syllable word for any thought too big for little minds.. adamin baska sozu yok sanirim, tum trailerlar degisiyor ama bunlar hep ayni kafada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Batman'in aaazını yüzünü gırması lazım Süpo'nun normlade. Meh.. Affleck'ten Batman olmamış deyiiiiiip kaçıyorum..(Spell reflect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 arkham oyunlarındaki gibi olmuş Batman'in adam dövüşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 dasaaa said: That's a 3 syllable word for any thought too big for little minds.. adamin baska sozu yok sanirim, tum trailerlar degisiyor ama bunlar hep ayni kafada.. "Do you know the oldest lie in America, Senator?" lafını daha çok söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 i came loads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Çok iyi son trailer.Ben dark knight serilerinde batman'in dövüşlerini hiç beğenmemiştim.Bale çok fazla yavaş ve odun kaldı benim gözümde.Şu dövüş sahneleri beklediğimiz gerçek batman gücü ve sertliği olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar