Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Yokohama Kaidashi Kikou. Bunu okumayan manga okuruyum diye dolasmasin. Ya da zevksizim desin acik acik. Cok iddialiyim guzelligi konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 arianın tırnağı olamaz YKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Shean said: BabacumMostors said: yeri gelmişken şunu da sorayım, bu jpeg formatında olan mangaları okumak için anroidde ne önerirsiniz? manga what kurdum ama bi *.pdf okuyucu gibi değil Al kaptan burdan on numara birşey çıkar diye baktım ama herkes bişeyler önermiş. Mango kurayım dedim ama playstoreda bulamadım :( non market app sanırım bişey olmasın lan noobum daha sdfsd http://mango.leetsoft.net/install-android.php edit: tablete değil bu arada cep telefonuna kurmak istiyorum. fark ediyor mu acep. android androiddir herlhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ya ben de aynı şekilde play de göremediğim için kurmadım riske girmeyeyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Kaede said: o zaman al bunlarla başla http://www.batoto.net/comic/_/comics/molester-man-r7471 http://www.batoto.net/comic/_/comics/onani-master-kurosawa-r100 Pfpfpfpfpfpfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Bu: http://www.mangarockapp.com/ Kesinlikle bu. iPad'de de bunu kullaniyorum. Android versiyonu bugun cikti. iOS'un en saglam manga programi bu. Source olarak da MangaHere kullanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 batoto'yu deneyin. anti-mangahere ve türevleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 PC'de Batoto fark ediyor ama tablet ekraninda buyuk fark dogurmuyor bence. MangaRock'da olsa kullaniriz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Yok ya kaliteden ziyade mangahere ibnelik yapıyor. Scan grupları yüklemeyin diyor çoğu kez. Batoto'ya zaten scan grupları yüklediğinden sorun yokta diğer sitelere uyuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Manga Rock'a cikarsa kullanirim diyorum iste. PC'de oradan okuyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 mangarock tablet için çok iyi bir uygulama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Oyasumi Punpun baya depresif bişeymiş alkolik olup, anamı babamı dövmeye başladım. Tavsiye aldım, vermesem ayıp olur. Berserk: Orta çağ fantazisi seinen bir manga çizimler seri devam ettikçe gelişiyor golden age arc'ından sonra çoşuyor. Vagabond: Seinen miyamoto musashi'nin hayatını anlatıyor.Dili ve çizimi iyi bir manga. Vinland Saga: Seinen/Historical 10-11.yy da geçen viking mangası. Bir de Gantz var action/seinen türünde ama pek açmayabilir çok garip bi kafası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 abi.. şansıma mahngarock satın aldım.. mangahere banlandı fln.. şansımı skem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 MangaHere nasil banlandi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 lisanslandi bu manga diyo, kaldirmislar bleachi narutoyu filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 MangaReader var ayni programda, onlari da oradan cekin. Ya da MangaEden'den, orada hepsi var, baktim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 şurası da iyi http://mangadoom.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 mangafox dan aldım watamote serisini, iyi yani bi ters hareketini görmedim henüz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Oyasumi Punpun gibi trajedi manga tavsiyesi alabilir miyim? ^w^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 lone wolf and cub, bebegiyle gezen bi' ronin'in hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 molester man 9. bölümü okudum da.. loli nin evine gittiiği.. ABİ AHAHAHAHAHAH sabah serviste insanları uynadırdım kıkır kıkır ne küfür yemişimdir belli değil ve evet manga takibim malesef ki anime takibim kadar hızlı değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 The Breaker da oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Kaanın tavsiye ettiğini okuma Adam bi ara air gear hastasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Air Gear süperdir lan bol memeli anime sevmiyorsan ben napim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 mangakanın adının OH GREAT olduğu bir seri kötü olabilir mi hiç? tek şikayetim kopuk ve kısacık ova hariç devam ettirmemeleriydi anime adaptasyonunu. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar